İki Bacı Bi Eve Gelin Gidenler

DEVDAS

29.05.2010...
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
1.277
2
316
Diğer
arkadaşlar aranızda kız kardeşiyle aynı eve gelin gidenler var mı avantajları dezavantajları nelerdir yorumlarınızı bekliyorumkaydirigubbakcemile5

51 defa görüntülenmiş kimse yorum yapmamış hiç böyle bi durum gören duyan olmamış herhalde

benim eşimin kardeşi yok ta
benim dayılarımın eşleri kardeş
gayette memnunlar
ben hep özenirim onlara hep beraberler
cocukları dayanışma içinde bence cok güzel bişey

çok gzl olur herhalde
benim bi tanıdığımın başına geldi
ablasını istemeye geldiklerinde damadın erkek kardeşi kızın kardeşini beğenmiş
daha sonra da kardeşi istemeye gelmişlerdi
oh valla ztn abla kardeş elti dırdırı flnda olmaz hep destek olurlar birbirlerine

benım kardeşimle de nişanlımın kardeşini birbirine düşünüyor karşı taraf..
nasip kısmet ama çok istiyorum kardeşimle elti olmayı.. canımı bile veririm kardeşim için..
inş. böyle bir durum olur.. bence çok güzel bu yüzden de dezavantaj göremiyorum şuan..

benim görümcemler iki kardeş iki kardeşle evlendi çokta memnunlar hallerinden.beraber gidip geliyolar kayınvalidelerine ikiside birbirine bişey dedirtmiyo bir nevi destekci oluyo sositososito

annemin annesi ablasıyla aynı evde kırk yıl kalmışlarr
ikiside eltiylermiş kırk yıl çoçuklar birbirine abla abi diye hitap ediyor hiç bi sakıncasınında görmediler çok da güzel yaşamışlar zemuszemus
güzel olur anlaşılırsaaaaayerimseniben

bizde de böyle bir durum var canım bende çok isterim kardeşimle aynı evde gelin olmayı nasip kısmet artık hayırlısı inşallah

Ayyy kızkardeşim benim daha 10 yaşında ama çok isterdim vallahi böyle bişey olmasını kaydirigubbakcemile3

tek istemeyen ben olurum heralde bilmiyorum belkide bizim aramızda 9 yaş var onun için anlaşamıyoruz elti olmak mı düşünemiyorum bile Allah korusun

boyle tanidigim iki aile var ama samimi olmadigimiz icin bilemiyorum anlasip anlasamadiklarini
belki avantaji cok gorunuyo ama birinin huzursuzlugu digerinide etkiler ister istemez

ilk aklıma gelen elti derdi çekmiceksin
daha başka bir çok avantajı vardır canım boshayallersmile
kardeş bu var mı ötesi.. :1hug:

teyzelerim aynı eve gelin gitmişti elti olmuşlardı..çok güzel biey ,hiç bir kötü tarafı yok..ayrıca çokta büyük destek

Süpe olurdu heralde tatillere fln birlikte gidilebilir abla kız bir sorun oldugunda birbiriyle paylasabilir. Kaynananın dedikodusu yapılabilir Daha az sorun yasanır gibi geldi bana. Çok tatlı olur vallakaydirigubbakcemile5

esimin akrabalrinda yengeler kardes .yillarca cocuklarinla beraber iyi gecindiler.gecenler de bir tanesi bosandi. ayrildi diye bir tanesi öbürün basini yiyo. senin kardesin söyle böyle diye .tadi tuzlari kalmadi.adama aciyom valla .kardesinin sucunu o cekiyo simdi. onlarda bosanmanin esigin de gibiler .yaslari da elliye geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…