Gelinlik Modelleri İki ayrı düğün ve gelinlik

bircocuksevdim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
82
7
46
Malatya
Arkadaşlar merhaba,, malum artık kız ve erkek tarafı ayrı şehirlerdeyse iki ayrı yerde de düğün yapılıyor..kimisinde ara bir hafta kimsinde 3-5 gün olabiliyor.
Bu başlığı açmaktaki amacım bu şekilde düğünü olanların gelinliğini ikinci düğüne nasıl muhafaza ettikleri, malum gelinlik uzun ve yerleri süpürüyor, düğünde bir de oynayınca terlemeler, kuyruga ya da eteğe basılmalar falan,, kirli bir görüntü oluyor gibi düğünün sonunda...

Daha önce deneyimleri olanlar veya yeni fikri olanlardan paylaşımları bekliyorum...

Düşündüğümüz kadar kirlenmiyor mu yoksa kuru temizleme 2 günde halledebiliyor mu??

canım benim düğünüm de 2 yerde yapıldı hemde arası 1 aydı gelinlikçi nasıl katlanması, toplanıp kutuya yerleştirilmesi gerektiğini gösteriyor zaten.yok ben kutuya koymam diyorsan bos bi odaya asabilirsin bişey olmaz.benim gelinliğim asırı kirlenmemişti.kuyruklu değildi basanlar edenler oluyor haliyle ama olcak o kadar.bir günde temizleniyor kurutemizlemede.yeni gibi de oluyor yani.
iki düğününde tadını cıkar.mutluluklar diliyorum

teşekkürler cevabın için, kuru temizlemenin bir günde halledebildiğini duymak gerçekten güzel :) çnki düğün araları daha kısa olanlar da var :)

benim eteğimin sadece etekleri kirlenmişti. duşa kabinde astık askıyla, sadece eteklerini tül beyazlatıcı ile temizledik. yeni gibi oldu. bir de düşük ısıda buharla ütülemek gerekti kumaşı organze olduğu için...

minenes :) cesaretine hayran kaldım ,, ben o stresten kimseye dokundurmam glb,, kurur temizleme bile riskli gelio şuan, ama o zaman herşey daha kolay olacak glb, önerin için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…