İki aylık evliyiz eşim şehir dışına gezmeye gitmek istiyor :(

Eşiniz aldatmak istiyorsa zaten şehir dışına çıkmadan da aldatır

E sizle gezsin madem gezmek istiyor, hem de yeni evlisiniz...

Ne kadar abartmışsınız, üzülüp ağlayacak ne var bunda. Gitsin eşiniz istiyorsa ne olacak ki.
Kimseyi bağlayarak aldatmamasını sağlayamazsınız, aldatmak isteyen yanınızda yapar ruhunuz bile duymaz aldatmak istemeyen dünyanın bir ucunda kimseye dönüp bakmaz.

Psikolojide buna ergen yetişkin deniliyor. Ağlaması falan saçma. Bırakın gitsin sizde plan yaparsınız peşinden.

Sıra gecesi gibi libido katili bir ortama girmek istemesinde nasıl bir problem gördünüz anlamadım. Yanlış anlaşılmasın kültürel bir şeydir ama sonuçta bir gece kulübü değil yani bu. Eşinizin ağlaması... Yani ağlasın da, ağlama sebebi... Ben olsam dizlerime vurarak gülerdim. Lütfen yaşamayın şöyle şeyler ya. Aldatacak adam gelir burnunuzun dibinde de aldatır. Salın gitsin iki türkü söylesin.

Ya evet benim de sıra gecesi deyince gözümde çiğköfte yoğuran kıllı abiler, türkü çığıran bir topluluk, saz çalan şalvarlı amcalar canlanıyor. Pavyon değil sonuçta.

Aslında gidilmek istenen yer sorun değil ama gidilen kişiler, eş kişisinin gitmek için saçma sapan tavrı, bir de karısı ile plan program yapmayıp sadece bekar gibi organizasyonlar yapıyorsa bunlar sıkıntılı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…