- 21 Kasım 2017
- 27.915
- 120.610
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha iki aylık evlisiniz ne ara aldatacaktı zatenEşimin arkadaşları da eşini aldatan insanlar (Eşim anlattı) bir tek kardeşi aldatmazmis ve kendi
İki aylık evliyiz . Severek evlendik. Cinsel sorunlarımız şöyle ben zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum. Eşim çok aşırı istekli biri çıkmadı cinselliğe karşı. Neyse . Ben bu ara regliyim . Eşime arkadaşı kardeşini göstermiş. Urfa sıra gecesine gitmişler.Millet geziyor, tozuyor , siz yerinizden devinmiyorsunuz ,diye . Eşim de arkadaşının dediğinden etkilenmis . Eşimin arkadaşları da eşini aldatan insanlar (Eşim anlattı) bir tek kardeşi aldatmazmis ve kendi. Dün baya bir kırıldım ve olay çıkardım evde . İki aylık eşini nasıl birakir, gidersin,diye . O da bana hak verdi . Hatta ağladı, özür diledi ama gitmek istiyor, neyse birkaç saat sonra ben bunun yanına gittim yatağına gel, burda yatma , diye.
Birkaç müşterisi de ordaymis. Onlara da ugrayacakmis . Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Bende yasiniz kucuk heralde diye yszscaktim baska bi arkadas yazmisİki aylık evliyiz . Severek evlendik. Cinsel sorunlarımız şöyle ben zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum. Eşim çok aşırı istekli biri çıkmadı cinselliğe karşı. Neyse . Ben bu ara regliyim . Eşime arkadaşı kardeşini göstermiş. Urfa sıra gecesine gitmişler.Millet geziyor, tozuyor , siz yerinizden devinmiyorsunuz ,diye . Eşim de arkadaşının dediğinden etkilenmis . Eşimin arkadaşları da eşini aldatan insanlar (Eşim anlattı) bir tek kardeşi aldatmazmis ve kendi. Dün baya bir kırıldım ve olay çıkardım evde . İki aylık eşini nasıl birakir, gidersin,diye . O da bana hak verdi . Hatta ağladı, özür diledi ama gitmek istiyor, neyse birkaç saat sonra ben bunun yanına gittim yatağına gel, burda yatma , diye.
Birkaç müşterisi de ordaymis. Onlara da ugrayacakmis . Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Eşiniz o sıra gecelerinin müdavimi gibi gözüküyor. Kendi çapkınlığı akla gelmesin diye daha en başından arkadaşlarını kötülemiş. Ayrıca kadin erkek fark etmez öyle bir sebeple ağlayan insan kesinlikle rol yapıyordur. Ya da ikinizde Drama Queen sinizİki aylık evliyiz . Severek evlendik. Cinsel sorunlarımız şöyle ben zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum. Eşim çok aşırı istekli biri çıkmadı cinselliğe karşı. Neyse . Ben bu ara regliyim . Eşime arkadaşı kardeşini göstermiş. Urfa sıra gecesine gitmişler.Millet geziyor, tozuyor , siz yerinizden devinmiyorsunuz ,diye . Eşim de arkadaşının dediğinden etkilenmis . Eşimin arkadaşları da eşini aldatan insanlar (Eşim anlattı) bir tek kardeşi aldatmazmis ve kendi. Dün baya bir kırıldım ve olay çıkardım evde . İki aylık eşini nasıl birakir, gidersin,diye . O da bana hak verdi . Hatta ağladı, özür diledi ama gitmek istiyor, neyse birkaç saat sonra ben bunun yanına gittim yatağına gel, burda yatma , diye.
2 ayda aldatmadım diye triplere girmiş kendini zor tutuyorsa demek..Daha iki aylık evlisiniz ne ara aldatacaktı zaten
Sizinle gitsin arkadaşları ile niye gidiyor.
Ayni fikirdeyim.Arkadaslariyla tatile gitmesi benim icin sorun degil de arkadas grubu arasinda bir tek nadide inci tanesi gibi 'esini aldatmayan' iki kisinin tesadufi bir bicimde esiniz ve kardesi olmasi size inandirici geldi mi?Bence bu daha buyuk bir sorun. Esini aldatmayi normallestirmis kisilerle arkadaslik etmesi esim hakkinda soru isareti olustururdu bende.
Aaah ahİki aylık evliyiz . Severek evlendik. Cinsel sorunlarımız şöyle ben zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum. Eşim çok aşırı istekli biri çıkmadı cinselliğe karşı. Neyse . Ben bu ara regliyim . Eşime arkadaşı kardeşini göstermiş. Urfa sıra gecesine gitmişler.Millet geziyor, tozuyor , siz yerinizden devinmiyorsunuz ,diye . Eşim de arkadaşının dediğinden etkilenmis . Eşimin arkadaşları da eşini aldatan insanlar (Eşim anlattı) bir tek kardeşi aldatmazmis ve kendi. Dün baya bir kırıldım ve olay çıkardım evde . İki aylık eşini nasıl birakir, gidersin,diye . O da bana hak verdi . Hatta ağladı, özür diledi ama gitmek istiyor, neyse birkaç saat sonra ben bunun yanına gittim yatağına gel, burda yatma , diye.
Cok istiorsa senle gitsin, ıkı aylık evlılıkte boyle yapıyorsa ohoooo, sakın tavız verme bugun boyle yapan yarın neler yapmazİki aylık evliyiz . Severek evlendik. Cinsel sorunlarımız şöyle ben zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum. Eşim çok aşırı istekli biri çıkmadı cinselliğe karşı. Neyse . Ben bu ara regliyim . Eşime arkadaşı kardeşini göstermiş. Urfa sıra gecesine gitmişler.Millet geziyor, tozuyor , siz yerinizden devinmiyorsunuz ,diye . Eşim de arkadaşının dediğinden etkilenmis . Eşimin arkadaşları da eşini aldatan insanlar (Eşim anlattı) bir tek kardeşi aldatmazmis ve kendi. Dün baya bir kırıldım ve olay çıkardım evde . İki aylık eşini nasıl birakir, gidersin,diye . O da bana hak verdi . Hatta ağladı, özür diledi ama gitmek istiyor, neyse birkaç saat sonra ben bunun yanına gittim yatağına gel, burda yatma , diye.