İki aylık evliyiz eşim şehir dışına gezmeye gitmek istiyor :(

sizi niye götürmüyor??

Normalde gitsin derdim ama seninkine guvenmedim

Evli misiniz?

Ben olsam hiç sorun etmem. Çok jişisel bir şey bu. Eşim zaten bana normal zamanda yalnızlık, eksiklik hissettirmediğinden 2-3 gün arkadaşları ile gidip eğlenmesine hiç olumsuz bir yorumum olmaz.
5 aylık evliydim
Arkadaşımın evine gittim yatılı
Eşimde madem bende arkadaşlarla goruseyim dedi o da tayin olduğu ildeki arkadaşlarının yanına gitti.
Üç gün arkadaşımda kaldiysam üç gün boyunca arkadaşım yok niye telde konusmuyonuz, yok nasıl ayrı kaliyonuz deyip durmuştur sanki yiyorlar adamı veya beni

Niye telde konusacaksam kafa dağıtmaya gitmişiz ikimizde arkadaslarimizin yanına
Çatır çatır Mesajlasiyoduk da yani telde konuşup tüm zamanı çürütmek nedir, ne anladım o zaman ben o tatilden

Neyse velhasıl kelam benim o arkadaşım şuan 3 aylık evli
Kocasını bırakıp yurtdışına gitti gorumcesiyle

Elestiriyordun ya noldu ?

Yok eşim 40 yaşında ben 34 . Küçük değiliz. Benimle değil arkadaşları ile gitme hayali kurmuş işte maalesef
Nasıl ağladı ona şaşırdım insan bu yuzden neden aglar. O kadar heveslendiyse gitsin ama garip yani. Sizinle plan yapmasi lazım. Tabi 40 yasindan sonra evlilik zor gelmiş de olabilir. Aglaması cidden garip

olgun bir bireyin eşinden bağımsız plan yapabilmesi ve arkadaşlarıyla gezmeye gitmesi gayet normal. sizinle gitse daha güzel olurdu bence orası ayrı. ayrıca konunun regl olanızla ve cinselliğinizle ne alakası var anlayamadım.

Esiniz niye o kadar gevsek agizli, size ne arkadaslarinin ihanetinden? Hadi o anlatti siz “Babane” deyip kestirip atmadiniz mi?

Nasıl ağladı ona şaşırdım insan bu yuzden neden aglar. O kadar heveslendiyse gitsin ama garip yani. Sizinle plan yapmasi lazım. Tabi 40 yasindan sonra evlilik zor gelmiş de olabilir. Aglaması cidden garip
Timsah gözyaşları .
Suç işleyeceğin zaman en etkili silahını kullanırsınsoz vermek
Yemin etmek
Ya da ağlamak

Cinsellik olmayacakmış işte adamda hanım reglken bi sıra gecesi yapam demiş

Arkadaşlarıyla gezmesi bir problem değil de asıl problem eşlerini aldatanlarla takılması. Daha ilk sözlerinden etkilenmiş eşiniz ilerleyen zamanda huyunu suyunu kapmazsa iyi. Ayrıca şu ağlayıp sızlayan erkeklerin oscarlık bir oyunculuk sergilediğini düşünüyorum artık. Her hata yapan erkeğin ortak özelliği ağlamaya başlamaları Bu arada dediğim gibi evlenince kimse gezemez diye bi şey yok ama eşinizde çocuk gibi gaza gelen, en ufak sözden etkilenen biriyse o zaman sıkıntı. Millet geziyor siz gezmiyorsunuz diyen arkadaşa pekala cevap verilir. Ayrıca neden sizinle gezmiyor. Beraber urfa gecesi yapabilirsiniz bence Bizi üniversitede bile hocamız Kapadokya'da Türk gecesine götürmüştü çift olan arkadaşlarımız ve biz saplar çok eğlenmiştik Bu evliliği basitleştirmelerini anlamıyorum.

Ağlamak ama gitmek istiyorum demek senin teselli edip yatağında yat demen.çocuk mu pışpışlıyorsunuz.benzer manzarayı 4 yaşındaki oğlumla yaşadım az önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…