- 20 Kasım 2021
- 1.065
- 884
- 73
sizi niye götürmüyor??İki aylık evliyiz . Severek evlendik. Cinsel sorunlarımız şöyle ben zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum. Eşim çok aşırı istekli biri çıkmadı cinselliğe karşı. Neyse . Ben bu ara regliyim . Eşime arkadaşı kardeşini göstermiş. Urfa sıra gecesine gitmişler.Millet geziyor, tozuyor , siz yerinizden devinmiyorsunuz ,diye . Eşim de arkadaşının dediğinden etkilenmis . Eşimin arkadaşları da eşini aldatan insanlar (Eşim anlattı) bir tek kardeşi aldatmazmis ve kendi. Dün baya bir kırıldım ve olay çıkardım evde . İki aylık eşini nasıl birakir, gidersin,diye . O da bana hak verdi . Hatta ağladı, özür diledi ama gitmek istiyor, neyse birkaç saat sonra ben bunun yanına gittim yatağına gel, burda yatma , diye.
Birkaç müşterisi de ordaymis. Onlara da ugrayacakmis . Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Normalde gitsin derdim ama seninkine guvenmedimİki aylık evliyiz . Severek evlendik. Cinsel sorunlarımız şöyle ben zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum. Eşim çok aşırı istekli biri çıkmadı cinselliğe karşı. Neyse . Ben bu ara regliyim . Eşime arkadaşı kardeşini göstermiş. Urfa sıra gecesine gitmişler.Millet geziyor, tozuyor , siz yerinizden devinmiyorsunuz ,diye . Eşim de arkadaşının dediğinden etkilenmis . Eşimin arkadaşları da eşini aldatan insanlar (Eşim anlattı) bir tek kardeşi aldatmazmis ve kendi. Dün baya bir kırıldım ve olay çıkardım evde . İki aylık eşini nasıl birakir, gidersin,diye . O da bana hak verdi . Hatta ağladı, özür diledi ama gitmek istiyor, neyse birkaç saat sonra ben bunun yanına gittim yatağına gel, burda yatma , diye.
Birkaç müşterisi de ordaymis. Onlara da ugrayacakmis . Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Evli misiniz?Ya hastayım şu eşime güvenirim ama arkadaşlarına güvenmiyorum diyenlere arkadaşı aldatıyor gelip size anlatır tabi kendi yaptığı hataları karısına anlatan koca gördünüz mü siz hiç?? 40 yaşındaki adam nie ağlıyor ben bu kısmıda anlamadım2 aylık evlilikde gidemez 2 yıllık evli olsaydınız gidebilirmiydi yani? Üff biriyle evlenince sanki köpeği çise çıkaranlar gibi tasmasindan tutup çişini yaptırıp geri getirenler gibi salin ya adamları bune böyle
5 aylık evliydimBen olsam hiç sorun etmem. Çok jişisel bir şey bu. Eşim zaten bana normal zamanda yalnızlık, eksiklik hissettirmediğinden 2-3 gün arkadaşları ile gidip eğlenmesine hiç olumsuz bir yorumum olmaz.
11 yıllık evliyimEvli misiniz?
Nasıl ağladı ona şaşırdım insan bu yuzden neden aglar. O kadar heveslendiyse gitsin ama garip yani. Sizinle plan yapmasi lazım. Tabi 40 yasindan sonra evlilik zor gelmiş de olabilir. Aglaması cidden garipYok eşim 40 yaşında ben 34 . Küçük değiliz. Benimle değil arkadaşları ile gitme hayali kurmuş işte maalesef
Hayir tabi ki ne alakası var, regl olduğu icin sira gecesine girmek istiyo kocasiRegl olduğunuz için mi gitmek istiyor?
Timsah gözyaşları .Nasıl ağladı ona şaşırdım insan bu yuzden neden aglar. O kadar heveslendiyse gitsin ama garip yani. Sizinle plan yapmasi lazım. Tabi 40 yasindan sonra evlilik zor gelmiş de olabilir. Aglaması cidden garip
Evet katılıyorum regl olduğu için girmek istiyorHayir tabi ki ne alakası var, regl olduğu icin sira gecesine girmek istiyo kocasi
Cinsellik olmayacakmış işte adamda hanım reglken bi sıra gecesi yapam demişolgun bir bireyin eşinden bağımsız plan yapabilmesi ve arkadaşlarıyla gezmeye gitmesi gayet normal. sizinle gitse daha güzel olurdu bence orası ayrı. ayrıca konunun regl olanızla ve cinselliğinizle ne alakası var anlayamadım.
adam cinsellik için mi kadının yanındaymış?Cinsellik olmayacakmış işte adamda hanım reglken bi sıra gecesi yapam demiş
Cinsellik olmayacakmış işte adamda hanım reglken bi sıra gecesi yapam demiş
Yapası gelmişte yapamıyor olabilirAdam cinsellik pek yapamıyormuş zaten yani gitse ne yapacak ki
Niye cinsellik yok acabaAdam cinsellik pek yapamıyormuş zaten yani gitse ne yapacak ki
Arkadaşlarıyla gezmesi bir problem değil de asıl problem eşlerini aldatanlarla takılması. Daha ilk sözlerinden etkilenmiş eşiniz ilerleyen zamanda huyunu suyunu kapmazsa iyi. Ayrıca şu ağlayıp sızlayan erkeklerin oscarlık bir oyunculuk sergilediğini düşünüyorum artık. Her hata yapan erkeğin ortak özelliği ağlamaya başlamalarıİki aylık evliyiz . Severek evlendik. Cinsel sorunlarımız şöyle ben zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum. Eşim çok aşırı istekli biri çıkmadı cinselliğe karşı. Neyse . Ben bu ara regliyim . Eşime arkadaşı kardeşini göstermiş. Urfa sıra gecesine gitmişler.Millet geziyor, tozuyor , siz yerinizden devinmiyorsunuz ,diye . Eşim de arkadaşının dediğinden etkilenmis . Eşimin arkadaşları da eşini aldatan insanlar (Eşim anlattı) bir tek kardeşi aldatmazmis ve kendi. Dün baya bir kırıldım ve olay çıkardım evde . İki aylık eşini nasıl birakir, gidersin,diye . O da bana hak verdi . Hatta ağladı, özür diledi ama gitmek istiyor, neyse birkaç saat sonra ben bunun yanına gittim yatağına gel, burda yatma , diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?