İki aylık evliyiz eşim şehir dışına gezmeye gitmek istiyor :(

2 aylık evli olduklari icin esini yalniz birakip arkadaslari ile gezmeye gitmesi uygun degil fakat konu sahibinin regl oldugu donemlerde kabul edilebilir herhalde. Regl olunca ayri kalmak onemli degil galiba. Yeni evlilik regl dışındaki zamanlarda anlam ifade ediyor olabilir konu sahibi ve eşi için yoksa neden belirtilsin ozellikle

Eşimin arkadaşları da eşini aldatan insanlar (Eşim anlattı) bir tek kardeşi aldatmazmis ve kendi
Daha iki aylık evlisiniz ne ara aldatacaktı zaten
Sizinle gitsin arkadaşları ile niye gidiyor.

İnsan ikinci evliliğinde daha seçici olmalı.....

Konu çok ilginç adam kırk değilde 20 yaşında aldatmayı normallestirmis arkadaşları var . Benim eşim ailesinin yaşadığı şehre gider geceleri de çıkarlar hiç yapma demedim ama sizinki gibi bir durum olsaydı mümkün değil

Sen iki aylık evliyken arkadaşlarınla her istediğini yapabiliyorsan bırak oda yapsın

Bende yasiniz kucuk heralde diye yszscaktim baska bi arkadas yazmis Benim icin de sorun olmaz da 40 yasinda adamin ergen gibi aglamasi hareketleri yasinin insani gibi gelmedi. Sanki boyle her hareketten kolay etkilenebilir gibi. Bende sizi etkilemiyim tabiki ama bilemedim. Iki aylik evlilikte erkegin cinsellik acisindan cok istekli olmamasi da ilginc .

Eşiniz o sıra gecelerinin müdavimi gibi gözüküyor. Kendi çapkınlığı akla gelmesin diye daha en başından arkadaşlarını kötülemiş. Ayrıca kadin erkek fark etmez öyle bir sebeple ağlayan insan kesinlikle rol yapıyordur. Ya da ikinizde Drama Queen siniz şaka bir yana uzun bir süre çocuk yapmayın en azından..

Konudaki hersey çok saçma yav.
2 aylik evlilikte şehir dışına gezmeye gitmek manasız. Sıra gecesi bahanesiyle başka seyler yapmayacaksa beraber gidin müsait zamanda. Bunun için ağlaması 40 yaşındaki adamın cidden kömür
Arkadaşlarının eşlerini aldatmasın normal kabul eden birinin zihniyeti bozuktur. Bu da ciddi sorun. Hayır birden size söylüyor bunu,onda da var bir bit yeniği, yarın birgün yaptıklarını onlara suç atarak temizleyecek muhtemelen.

Ayni fikirdeyim.

Aaah ah benim de eşim asker yılın 8 ayı yoktu doğumu bile tek başıma yaptım gurbette eşim sonra geldi . Sizin.yerinizde olsam bende geleyim mi derdim yok derse iyi keyifler derdim açıkçası yeni evliyiz diye yapışık kardeş değiliz ki olayları çok dramatik hale getirmeyin nasıl bırakır gidersin ağlamalar falan . Biraz rahat olmakta fayda var

Cok istiorsa senle gitsin, ıkı aylık evlılıkte boyle yapıyorsa ohoooo, sakın tavız verme bugun boyle yapan yarın neler yapmaz

Yaşların 30+ olduğuna emin misiniz, okuyunca 20 li yaşların başı sandım.
Demek sadece kardeşi ve kendisi aldatmıyormuş :)
2 aylım evlilik çok yeni gitmek istemesi icin ama kavga kıyamet ağlayacak problem çıkaracak bi konuda değil.
-Regl olmanızın konuyla alakasını anlayamadım.

Ya hastayım şu eşime güvenirim ama arkadaşlarına güvenmiyorum diyenlere arkadaşı aldatıyor gelip size anlatır tabi kendi yaptığı hataları karısına anlatan koca gördünüz mü siz hiç?? 40 yaşındaki adam nie ağlıyor ben bu kısmıda anlamadım 2 aylık evlilikde gidemez 2 yıllık evli olsaydınız gidebilirmiydi yani? Üff biriyle evlenince sanki köpeği çise çıkaranlar gibi tasmasindan tutup çişini yaptırıp geri getirenler gibi salin ya adamları bune böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…