• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki aylık evliyiz eşim şehir dışına gezmeye gitmek istiyor :(

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.503
2.963
133
İki aylık evliyiz . Severek evlendik. Cinsel sorunlarımız şöyle ben zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum. Eşim çok aşırı istekli biri çıkmadı cinselliğe karşı. Neyse . Ben bu ara regliyim . Eşime arkadaşı kardeşini göstermiş. Urfa sıra gecesine gitmişler.Millet geziyor, tozuyor , siz yerinizden devinmiyorsunuz ,diye . Eşim de arkadaşının dediğinden etkilenmis . Eşimin arkadaşları da eşini aldatan insanlar (Eşim anlattı) bir tek kardeşi aldatmazmis ve kendi. Dün baya bir kırıldım ve olay çıkardım evde . İki aylık eşini nasıl birakir, gidersin,diye . O da bana hak verdi . Hatta ağladı, özür diledi ama gitmek istiyor, neyse birkaç saat sonra ben bunun yanına gittim yatağına gel, burda yatma , diye.
Birkaç müşterisi de ordaymis. Onlara da ugrayacakmis . Ne yapmalıyım bilmiyorum.

Arkadaslariyla tatile gitmesi benim icin sorun degil de arkadas grubu arasinda bir tek nadide inci tanesi gibi 'esini aldatmayan' iki kisinin tesadufi bir bicimde esiniz ve kardesi olmasi size inandirici geldi mi? 😬 Bence bu daha buyuk bir sorun. Esini aldatmayi normallestirmis kisilerle arkadaslik etmesi esim hakkinda soru isareti olustururdu bende.

Ne anlattın tam olarak ?
Konu nasıl senin regl olmana baglandi ?
Sanki sen değil de kocan adet görmüş gibi..
Oturup ağlaması,anlık duygu degisimleri,bı yükselmeler bi alcalmalar. 🤔
Konunun abartma tozu fazla kaçmış..

Arkadaşları aldatır kendisi asla aldatmaz. Arkadaşlarıda karımı aldatırım ama sevgilimi Aslaa diyorlardır emimim..
Bu arada adam 40 yaşında değil onada kalıbımı basarım.
Konuya zaten diyecek söz yok.

Aslında konunun aslı ile cinsel durumunuzun, regl olmanızın bi ilgisi yok ama siz önceki evliliğinizden dolayı cinselliğe takıntılı olduğunuzdan herşeyi oraya bağlıyorsunuz 😔 ama yanlış bu durum bu bakış açısı bilginiz olsun

Yok eşim 40 yaşında ben 34 . Küçük değiliz. Benimle değil arkadaşları ile gitme hayali kurmuş işte maalesef
34 yasindaki kadının gitme beni bırakma ama daha 2 ayligiz uaaa uaaa diye ağlaması 40 lik adamında ah kıyamam deyip oturup onunla ağlaması.. ne bilim bunlar 14 yaşındayken ilk flortte olmuyor muydu .?

İki aylık evliyiz . Severek evlendik. Cinsel sorunlarımız şöyle ben zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum. Eşim çok aşırı istekli biri çıkmadı cinselliğe karşı. Neyse . Ben bu ara regliyim . Eşime arkadaşı kardeşini göstermiş. Urfa sıra gecesine gitmişler.Millet geziyor, tozuyor , siz yerinizden devinmiyorsunuz ,diye . Eşim de arkadaşının dediğinden etkilenmis . Eşimin arkadaşları da eşini aldatan insanlar (Eşim anlattı) bir tek kardeşi aldatmazmis ve kendi. Dün baya bir kırıldım ve olay çıkardım evde . İki aylık eşini nasıl birakir, gidersin,diye . O da bana hak verdi . Hatta ağladı, özür diledi ama gitmek istiyor, neyse birkaç saat sonra ben bunun yanına gittim yatağına gel, burda yatma , diye.
Birkaç müşterisi de ordaymis. Onlara da ugrayacakmis . Ne yapmalıyım bilmiyorum.

Bu ağlayan erkeklerden korkacaksın tersleri çok pis oluyor. Ayrılmaya kalksanız size hayatı zindan eder bunlar

Karı koca hastamısınız ya

Yaaaa sen regl mi oluyorsuuuuuuun

Eşine ihanet eden arkadaşları olması onlar gibi davranmasını gerektirmiyor,güvensizlik yaşıyorsanız şehir dışına çıkmadan herşeyi yapabilir.
Sizin problemleriniz çok karışık cinsellik arkadaş çevresi ve sizin konu anlatımınız çok fena

Back