İki ayda en etkili zayiflama yöntemi

Neslihan90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
548
54
Merhaba kk nin melek kalpli akıl hocası dert ortaklarım
Sizlerin tecrübesine yine ihtiyacım var. Küçüklüğümden beri hep baliketliyim. Su güne kadar yakışıyor güzelsin dedikleri icin ciddiye almadım. Ama son bir ayda fazladan kilolar almaya başladıkca kotu hissetmeye başladım.
İki ay sonra ablamın düğünü var ve bu iki ay içerisinde 20 kilo vermek istiyorum. Hic olmadığım 36 bedeni en azından yasamak istiyorum.
Sizlere sorum su, hangisi en etkili yöntem ?
Pilates mı? Dukan mı? Kondisyon bisikleti mı ? Hızlı diyet mı?(Mısır gevreği diyetleri mesela) Karatay diyeti mı? Sabahları elma sirkesi icmek mı?
Sizler hangi yöntemlerle hızlı sonuclar aldınız kızlar ve ben hangisini uygulamalıyım???

Ek olarak sunu soyleyeyim. Ben pilatesi evde yaptım ama pek sonuc alamadım. Süresi mı dusuktu yoksa devamlılık mı istiyor bu yüzden mı ise yaramadı bilmiyorum. Elma sirkesi de ictim ise yaradı ama midem mahvoldu. Yesil cay iciyorum ama fazla içtikce tuvaletten çıkamıyorum :) :KK43:
En etkili yöntem hangisiyse ona odaklanip bir an önce kilo vermek istiyorum :KK43:(

iki ayda 20 kilo verilebine bir diyet varsa bende taliplisiyim:KK52: şaka bir yana 20 kilo vermen sağlıksız olmayacakmı?

iki ayda 20 kilo verilebine bir diyet varsa bende taliplisiyim:KK52: şaka bir yana 20 kilo vermen sağlıksız olmayacakmı?

:))) olur tabi ama vücudum o kadar su topluyor ki ben bir haftada 4 kilo alan birisi oldum :) hani o 20 nin en az 7 si su bence. E geri kalanı da 13 kilo olacak. En azından toparlayacak kadar bir kiloya ulaşmak istiyorum ben

canım öncelikle şunu söyleyeyim ki istersen hiç birşey yemeden dur gene de 2 ayda 20 kilo verilmez verilse bile sonrasında rahatsızlanırsın.. kaç kilosun öncelikle onu merak ettim kendine bu kadar yüksek kilo hedefi koyma en fazla 6 kilo ver bence iki ayda hem zorlanmasın vücudun hemde yorgunluk çekmeden zayıfla. ben bir kaç yıl önce 3 ayda 9 kilo vermiştim inanki zor değil sadece ilk bi hafta zorlanıyorsun sonra vücudun alışıyor o tempoya:) öncelikle hergün en az 45-50 dk yürümeli ve sonrasında 10 dklık bi egzersizle vucudunu rahatlatmalısın bolca meyve sebze ye özellikle akşam yemeklerin mutlaka salata sebze yemeği olsun çok faydasını görürsün emin ol elma sirkesinin falan bi işe yarayacağını sanmıyorum inanmıyorum öyle şeylere hedefini küçült bence 36 beden olmak mükemmel vücut olmak demek değillll.... kolay gelsin şimdiden

öncelikle merhaba bu kadar kısa süre içinde bu kadar kilo vermen imkansız maalesef sağlığını kaybedersin llan korusun :KK43::KK43:
ekmek ve şeker kullanma ve mümkünse akşam 6 dan sonra yemek yeme bol bol yürü bunu uyguarsan kilo verirsin ama bunu yaşam şekli haline getirmen lazım bi süre değil sürekli uygulamalısın ben 1 haftada 3 kilo verdim ama sırf sıkıntı stresten :KK43: geçtiğimiz temmuz ayında 67 kiloydum şu an 54,5 kiloyum benim stres etkili oldu ama özellikle ekmek ve yemek saati konusunda çok kararlıydım hatta şu an hiç ekmek yemem şeker kullanmam bi süre zorlar ama bi süre sonra alışıyorsun merak etme :) 2 ayda 20 kilo çok fazla
amaok kilo aldığım dönemde ıspanak diyeti yapmıştım bi arkadaşımdan duyup onunla haftada 2 kilo vermiştim ıspanağı kendi suyunda yağsız tuzsuz haşlayıp light yogurtla karıştırıp günde 3 öğün bunu yemiş bol bol da yeşil çay içmiştim ama bir yerden sonra ıspanak görmeye tahammül edemiyorsun yapabilirim diyorsan bunu yap bir porsiyon ıspanak 28kalori:KK66: ama başka bişi yemiycen sadece ıspanak

2 ayda 20 kilo verecek bir diyet bulursun belki ama, bulursan eğer acil servisteki yerini de hazırla şimdiden. Malum, tartıda 20 kilo azalırsın da vücudundan giden yağ mı olur kas mı bilinmez. Ki kas olacağı da muhtemel...

Bu arada kiloların için doktora göründün mü hiç? Belki şekerin var, belki hormon bozukluğun, kim bilir? Önce sağlık kontrolünü yaptır, sonra bir diyetisyenden yardım al.

Kızlar öncelikle tirstim:) ama bir keresinde 20 kilo vermeyi basarmistim iki ayda. Vücudum gercekten cok su topluyor benim. Hatta o 20 nin eminim ki 7 si su kızlar:KK43: peki o zaman soyle soyleyeyim iki ayda en etkili zayiflama yöntemi nedir sizce

Bu arada kiloların için doktora göründün mü hiç? Belki şekerin var, belki hormon bozukluğun, kim bilir? Önce sağlık kontrolünü yaptır, sonra bir diyetisyenden yardım al.

Göründüm canım. Hormon sorunum yok. Verilen diyetleri uygulama sorunum var:) yani uzun süreli hepsi ve ben sporla destekli birsey istiyorum. Seker sorunum da yok. Ama tek sorun o yediğim çikolatalar :KK43:(

öncelikle merhaba bu kadar kısa süre içinde bu kadar kilo vermen imkansız maalesef sağlığını kaybedersin llan korusun :KK43::KK43:
ekmek ve şeker kullanma ve mümkünse akşam 6 dan sonra yemek yeme bol bol yürü bunu uyguarsan kilo verirsin ama bunu yaşam şekli haline getirmen lazım bi süre değil sürekli uygulamalısın ben 1 haftada 3 kilo verdim ama sırf sıkıntı stresten :KK43: geçtiğimiz temmuz ayında 67 kiloydum şu an 54,5 kiloyum benim stres etkili oldu ama özellikle ekmek ve yemek saati konusunda çok kararlıydım hatta şu an hiç ekmek yemem şeker kullanmam bi süre zorlar ama bi süre sonra alışıyorsun merak etme :) 2 ayda 20 kilo çok fazla
amaok kilo aldığım dönemde ıspanak diyeti yapmıştım bi arkadaşımdan duyup onunla haftada 2 kilo vermiştim ıspanağı kendi suyunda yağsız tuzsuz haşlayıp light yogurtla karıştırıp günde 3 öğün bunu yemiş bol bol da yeşil çay içmiştim ama bir yerden sonra ıspanak görmeye tahammül edemiyorsun yapabilirim diyorsan bunu yap bir porsiyon ıspanak 28kalori:KK66: ama başka bişi yemiycen sadece ıspanak

Bunu yapamam ben:KK43: hem ispanagi cok sevmem hem de annem kıyameti koparir

Ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama ben İsveç diyetini öneririm. 14 günlük bir program çevremde uygulayanlar genelde olumlu sonuc aldılar. Bi araştır derim ben.

Ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama ben İsveç diyetini öneririm. 14 günlük bir program çevremde uygulayanlar genelde olumlu sonuc aldılar. Bi araştır derim ben.

Hmmm buna bakayım hemen cok tesekkur ederim

valla benimki de çok kızmıştı ama kendisi de kiloma çok kızıyordu :) annem zayıftır biraz kilo alsam kıyameti koparır sadece onun gözetimi çerçevesinde yapabildim bu diyeti birde saat 3 ile 6 arası kendim sıktığım portakal+havuç+nar+elma suyunu içiyordum kocaman bir bardak bu da vücudumun güçsüz düşmesini engelliyordu

İsvec diyetini uygulamadan indirdim şimdi kızlar. Yarın ona başlamayı düşünüyorum. Yapanlarınız var mı?

Merhaba kk nin melek kalpli akıl hocası dert ortaklarım
Sizlerin tecrübesine yine ihtiyacım var. Küçüklüğümden beri hep baliketliyim. Su güne kadar yakışıyor güzelsin dedikleri icin ciddiye almadım. Ama son bir ayda fazladan kilolar almaya başladıkca kotu hissetmeye başladım.
İki ay sonra ablamın düğünü var ve bu iki ay içerisinde 20 kilo vermek istiyorum. Hic olmadığım 36 bedeni en azından yasamak istiyorum.
Sizlere sorum su, hangisi en etkili yöntem ?
Pilates mı? Dukan mı? Kondisyon bisikleti mı ? Hızlı diyet mı?(Mısır gevreği diyetleri mesela) Karatay diyeti mı? Sabahları elma sirkesi icmek mı?
Sizler hangi yöntemlerle hızlı sonuclar aldınız kızlar ve ben hangisini uygulamalıyım???

Canim ben gecen yil 3ay gibi bi surede 8kilo verdim. yaptigim ise sabah kahvaltida yesil cayla bi dilim ekmek peynir haslanmis yumurta ve yogurt yedim akşam yemegm iste pilav ve ekmek hic yemedim yemegime cok çok az bi yag ile sebze ve et yemeklerini yedim. aksam yemekten sonra pek bise yemedim. aralarda da cubuk kraker yedim:) bir uzman misir gevregi yemektense cift kasarli tost yiyin demisti:) sirkeli suda bi o kadar zararli. dukan diyeti hizli kilo verdiriyo. plateste 10seanstan sonra ancak sonuc aliyosun ama diyetle birlikte:)

Canim ben gecen yil 3ay gibi bi surede 8kilo verdim. yaptigim ise sabah kahvaltida yesil cayla bi dilim ekmek peynir haslanmis yumurta ve yogurt yedim akşam yemegm iste pilav ve ekmek hic yemedim yemegime cok çok az bi yag ile sebze ve et yemeklerini yedim. aksam yemekten sonra pek bise yemedim. aralarda da cubuk kraker yedim:) bir uzman misir gevregi yemektense cift kasarli tost yiyin demisti:) sirkeli suda bi o kadar zararli. dukan diyeti hizli kilo verdiriyo. plateste 10seanstan sonra ancak sonuc aliyosun ama diyetle birlikte:)

Canım cok teşekkürler bu bilgiler icin. Mısır gevreğinin üstünde 14 gun paketi yazıyor şimdi daha mı kaloriliymis o:KK43:. Dukana baktım ama cok bana uymuyor devamlılık istiyor hayatın bütününde oyle olmak gerekiyor. Benim gibi cok et sevmeyen birine o diyet pek iyi gelmez. Pilatesi evde yapıyorum ama eğer on seans sonra ise yariyorsa ona göre yapayım :)

2 ayda 20 kilo mu:KK53:öyle birşey mümkün olsa bile hiç ama hiç sağlıklı değil.Hızlı kilo vermek kalp kaslarını zayıflatır sonrası malum.Şok diyetlerden de uzak dur onlar kısa süreli uygulamak ve sadece 1-2 kilo vermek içindir.Tek yönlü beslenilen diyetler(sadece lahana yemek vs gibi) vücudu diğer vitamin-mineral-proteinlerden mahrum bırakır.Sağlığınla oynama lütfen.Dengeli,vücudunun protein-karbonhidrat -vitamin ihtiyacını karşılayacak bir diyet bul ve sabırla onu uygula benim tavsiyem.1 ayda maksimum verilebilecek kilo 4-5 civarıdır ondan sonrası sağlığını bozar şimdi birşey anlamasan da ileride çıkar acısı

2 ayda 20 kg mi sakin denemeyin sonra sagliginizdan olursunuz.20 kg ile vucudunuzdan yag gitmez onun yerine su kaybedersiniz buda saglik sorunlarinin ortaya cikmasina neden olur.Bobrek ve kalp yetmezligi,karaciger yetmezligi,kalp ve ritim bozuklulugu hatta kalp krizine kadar gidebilir.7 kg su diyorsunu ama 7 kg su vucudunuzdan gittiginde bir cok saglik sorunu ile basbasa kalacaksiniz.

Kızlar öncelikle tirstim:) ama bir keresinde 20 kilo vermeyi basarmistim iki ayda. Vücudum gercekten cok su topluyor benim. Hatta o 20 nin eminim ki 7 si su kızlar:KK43: peki o zaman soyle soyleyeyim iki ayda en etkili zayiflama yöntemi nedir sizce

2 AYDA 20 KG MU:KK53:ben 1senede vermıstım o kgyu ama bence uzun zamanda vermek daha ıyı cunku verdıgım kıloları asla gerı almadım.madem vucudun su topluyor tuzu kes,ınsanın vucudu 20 kılo su toplamaz yanılıyosun canım.
2ayda 10 kılo versen bıle cok ıyı ve baya farkeder
bırden okadar kılo vermek cok sakıncalı vucudun buna adapte olamaz ALLAH korusun buyuzden genc yasta kalp krızı gecırıp olenler cok oldu:KK50:kılo vereyım derken saglıgından olma derım:KK5:
ekmegı azalt sekerı kes bol bol spor yap bak nasıl saglıklı zayıflıyacaksın hem neden son 2 aya bıraktın kı :KK20:
tahmınımce yasın cok kucuk 20 bıle yoktur dıkkat et kendıne!

X