Iki ay sonra sőzüm var ve ben cok kilo aldim :(

Arkadaşlar çok kilo aldım eski halimden eser yok iki ayda nasıl veri cem ben bu kiloyu valla inanın çok yoruldum yarın başlarım yarın oluyor ben iki gün sonra pes ediyorum en fazla beş gün bi türlü kilo veremiyorum ustelik te aldım tam tersi
iki ay cok uzun süre 12 kilo bile verirsin istersen . bu dönem streslisindir oyuzden stres yüzünden daha cok kafanatakıp kilo alma

Ben de 85 kiloydum ama öyle hemen 2 ayda vereyim diye uğraşınca daha çabuk motivasyonunuz düşüyor. Bence ne kadar versem kardır diye düşünerek hareket ederseniz zaten arkadaşlar oldukça iyi önerilerde bulunmuş. Spor ve karbonhidratlardan uzak bir beslenme ile en azından iyi bir başlangıç yapmış olursunuz.

Bir diyetisyene gidin derim. Onun dediklerini birebir uygularsanız ve spor yaparsanız verirsiniz.
Ama kısa sürede çok vermeliyim stresine girmeyin.
Çok az yerseniz metabolizma yavaşlar ve kilo almaya devam edersiniz.
Ne zaman, neleri, ne kadar yiyeceğinize diyetisyen karar versin.

Yani acil kilo verebilmek için dezpack kullanilirsin çok etkili bde sporla desteklersen 2 aya ohooo. ama tabi onu kullanabilmen için hayatından şeker tuz yağ un çıkarman gerekiyo:spor:

Ben kilonuzu göremedim nereye yazmışsınız. Kilonuzu bilmeden yorum yapıyorum yani haberiniz olsun. Abur cubur ve ekmeği kesmelisiniz. Kahvaltı ve akşam yemeği ile günün 24 saatini bitirmeli ve bol hareket etmelisiniz. Sakın o Tv'de internette dolaşan o zayıflama haplarını almayın da.

Arkadaşlar çok kilo aldım eski halimden eser yok iki ayda nasıl veri cem ben bu kiloyu valla inanın çok yoruldum yarın başlarım yarın oluyor ben iki gün sonra pes ediyorum en fazla beş gün bi türlü kilo veremiyorum ustelik te aldım tam tersi
kaç kilo fazlan var, yediklerine dikkat edersin olur biter, şok diyetlere karşıyım, bence uzun bir sürece yay diyet işini

İçime su serptin valla peki siz nasil yaptiniz spor yürüyüş mu sadece
Canim inanmak onemli gerisi geliyor aklina sozundeki kyafetini düşün❤ ben telefonuma program eklemiştim karin basen hareketleri ip atladım yürüyüş yaptım ve tabiki saglikli kendime gore bi diyet yaptım

Leslie yi deneyin tavsiye ederim.az kilo versen bile sıkılasıyorsun.bende 89la başladım84um inş devam ediyorum

eğer çok kısa sürede kilo aldıysanız bu doğru beslenmeyi bilmediğinizi gösterir, hiç vakit kaybetmeden hemen yarın diyetisyene gidin ve spora başlayın, 2 ayda 10-15 kilo verseniz o bile fark yaratır.

eğer çok kısa sürede kilo aldıysanız bu doğru beslenmeyi bilmediğinizi gösterir, hiç vakit kaybetmeden hemen yarın diyetisyene gidin ve spora başlayın, 2 ayda 10-15 kilo verseniz o bile fark yaratır.
Evet vitamin ilaci kullandim bide şöyle soylim bi gomlegim vardi giydim cikardim bidaha giyeyim dedim olmadi gulermisin aglarmisn

O neki biraz bilgi verirmisin

DEZPACK protein ve lif ağırlıklı bi toz ben kendim 2 kere kullandım. Sütle karıştırıp içiyosun 16 günlük paketle 4 kg vermiştim ama hepsini kullanmadm 10 gün kullandm. Bol bitki çayı ve su tüketiyosun. Sonradan hiç dikkat etmediğim için aldım geri ama acelen var diye bir öneri :KK24: Yalnız bu ilaç değil kesinlikle sağlıksız bişey değil gün içersinde alamadığın proteini alıyosun

O neki biraz bilgi verirmisin

Lütfen bu tarz şeyler kullanmayın. Yakın bir arkadaşım bu zayıflama ürününü kullandı. Aylarca midesi kendine gelemedi.
Kendisi icin yararlı olmadığını söyledi diye bu markanın Instagram Facebook bütün sayfalarından engellendi. Parasını da alamadı. Sağlığınız için kullanmayin böyle seyler. Hiçbir besinin yerini tutmaz bu kimyasal tozlar.

Evet vitamin ilaci kullandim bide şöyle soylim bi gomlegim vardi giydim cikardim bidaha giyeyim dedim olmadi gulermisin aglarmisn

vitamin ilacı kilo aldırmaz, depresyon ilacı vs vs bu tarz hiçbir ilaç kilo aldırmaz, sadece iştah açarlar, e iştahım açık diye yerseniz de kilo alırsınız.
kış boyunca ben de multivitamin kullanıyorum, evet benim de iştahımı açıyor ama yemiyorum.

Söylediğim şey bi ilaç değil içeri hakkında bilmediğiniz şeyler hemen anti yorumlar yapmayın lütfen. Sadece bir öneri bi ilaç değil besin.

X