- 8 Şubat 2012
- 550
- 702
canım lesli var biliyormusun bilemem ,ben onun cok yararını gördüm ,birde tabiki canan karatay .irade lazım eğer istersen yaparsın herşeyi.İçime su serptin valla peki siz nasil yaptiniz spor yürüyüş mu sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım lesli var biliyormusun bilemem ,ben onun cok yararını gördüm ,birde tabiki canan karatay .irade lazım eğer istersen yaparsın herşeyi.İçime su serptin valla peki siz nasil yaptiniz spor yürüyüş mu sadece
iki ay cok uzun süre 12 kilo bile verirsin istersen . bu dönem streslisindir oyuzden stres yüzünden daha cok kafanatakıp kilo almaArkadaşlar çok kilo aldım eski halimden eser yok iki ayda nasıl veri cem ben bu kiloyu valla inanın çok yoruldum yarın başlarım yarın oluyor ben iki gün sonra pes ediyorum en fazla beş gün bi türlü kilo veremiyorum ustelik te aldım tam tersi
kaç kilo fazlan var, yediklerine dikkat edersin olur biter, şok diyetlere karşıyım, bence uzun bir sürece yay diyet işiniArkadaşlar çok kilo aldım eski halimden eser yok iki ayda nasıl veri cem ben bu kiloyu valla inanın çok yoruldum yarın başlarım yarın oluyor ben iki gün sonra pes ediyorum en fazla beş gün bi türlü kilo veremiyorum ustelik te aldım tam tersi
Canim inanmak onemli gerisi geliyor aklina sozundeki kyafetini düşün❤ ben telefonuma program eklemiştim karin basen hareketleri ip atladım yürüyüş yaptım ve tabiki saglikli kendime gore bi diyet yaptımİçime su serptin valla peki siz nasil yaptiniz spor yürüyüş mu sadece
O neki biraz bilgi verirmisinYani acil kilo verebilmek için dezpack kullanilirsin çok etkili bde sporla desteklersen 2 aya ohooo. ama tabi onu kullanabilmen için hayatından şeker tuz yağ un çıkarman gerekiyo
Evet vitamin ilaci kullandim bide şöyle soylim bi gomlegim vardi giydim cikardim bidaha giyeyim dedim olmadi gulermisin aglarmisneğer çok kısa sürede kilo aldıysanız bu doğru beslenmeyi bilmediğinizi gösterir, hiç vakit kaybetmeden hemen yarın diyetisyene gidin ve spora başlayın, 2 ayda 10-15 kilo verseniz o bile fark yaratır.
O neki biraz bilgi verirmisin
O neki biraz bilgi verirmisin
Evet vitamin ilaci kullandim bide şöyle soylim bi gomlegim vardi giydim cikardim bidaha giyeyim dedim olmadi gulermisin aglarmisn