Iki ay sonra sőzüm var ve ben cok kilo aldim :(

Arkadaşlar çok kilo aldım eski halimden eser yok iki ayda nasıl veri cem ben bu kiloyu valla inanın çok yoruldum yarın başlarım yarın oluyor ben iki gün sonra pes ediyorum en fazla beş gün bi türlü kilo veremiyorum ustelik te aldım tam tersi
Arkadaşlar çok kilo aldım eski halimden eser yok iki ayda nasıl veri cem ben bu kiloyu valla inanın çok yoruldum yarın başlarım yarın oluyor ben iki gün sonra pes ediyorum en fazla beş gün bi türlü kilo veremiyorum ustelik te aldım tam tersi
1 haftada 3 kilo vermistim bi defa 6 dan sonra asla bisey yemeyerek, proteini cogaltip, karbonhidrati azaltarak. Ama sonra ne oluyor o bi haftanin sonunca sabrinimizi kaybedip geri aliyoruz kilo. Beslenme seklimizi omurluk olarak degismedikce hep bi alip bi veririz. Duzenli uyumak ve beslenmek gerek yoksa omur boyu kucuk tatli sirin patatesler olucaz :)

Çok az zamanım var ama :KK43:
2 ayda 5 kilo vermek bile kar.. düğüne kadar zayıflamış olursunuz. Diyetisyene gidin. Hem evliliğiniz boyunca yeme alışkanlığınız da önemli tekrar kilo almamalısiniz. Yani evliliğin yüzde ellisi aynı yatakta geçiyor o_O

Akşam 7-8 den sonra bir şey yemeyeceksiniz günlük en az 2-2,5 lt su içeceksiniz ara öğünlerde ceviz, kuru kayısı tarzı şeyler tüketeceksiniz. Yeşil çay özellikle sabah kahvaltıdan sonra öneririm:eğlence:Protein ağırlıklı beslenmelisiniz beyaz ekmeği ve şekeri acilen kesmeli (içeceklerde dahil) , pilavı makarnayı öğünlerden kaldırmalısınız. Ben açıkcası diyet yapsam da yapmasam da çalıştığım için klasik sabah kahvaltım ya yulaflı süt ya da haşlanmış yumurta peynir zeytindir ekmeksiz de doyarım böyle yapabilirsiniz. Öğlen normal yemeği yemelisiniz ama ekmeksiz ya da duramıyorsanız tam çavdar şeklinde tüketmelisiniz pilavsız makarnasız şekilde:KK53:Akşam günün en az yenmesi gereken öğünüdür ton balığı, karnabahar, brokoli, beyaz lahana, kereviz(mevsime göre değişir sebzeler) bunları kesinlikle öneririm en sağlıklı ve doyurucu olanları:kahve:Herşeyden önce spor spor spor :spor:Günlük hiç yapamıyorsanız en az 1 saat tempolu yürümelisiniz evde yapabiliyorsanız leslie, jillian tarzı sporları öneririm eminim kilonuzdan dolayı kısa sürede güzel düşüşler elde edersiniz:KK76:

Boya göre ideal kilon 45 en fazla 50 olmalı bence yani 30 küsür kilo fzlan var 2 ayda 15 16 kilo verenler var senin yernde olsam aç kalır yine verrdm valla sonuçta resm çekilecek birsuru
45 kilo cok zayıf olur bence. 60 olsa dugune kadar zaten 85den 60 düşünce cok zayf durucak bide sporla super olur :KK66: K Kader5561 canim ben dugunum icin zamaninda 3 ayda sagliklica 17 kilo vermiştim sende en az 12 kilo verirsin 85dense 72 olursun sporlada daha zayf durursun :KK66:

Ekmek, şekerli HER ŞEY, hamur işi, makarna, pirinç tamamen kesin. Şanslısınız ki evdesiniz çalışmıyorsunuz bol bol vaktiniz var. Yürümek mucizevi bir şey. Sadece yürüyerek ve yemek iceriginizi de dediğim gibi düzenleyerek çok rahat kilo veririsiniz. Kolay gelsin.

canım benim ben 3 ayda 20 kilo vermiştim bundan 4 sene önce. ve bana de nişanlımın ailesi eskiden ne kiloluydun vs diyolar. hatta beni eski halimle tanıyanlar gördüklerinde o kız senmisin şuan diyolar ve 4 yılda sadece 5 kilosunu nişandan sonra fazlasıyla sapıttığım için aldım. kendine söz ver beyninde az da yesen doyabileceğini ve kilo verebileceğini aşıla. günde en az 3 lt su iç. ilk başlarda haftada 2 kilo bile verebilirsin ödem gider. protein ağırlıklı beslenirsen kilonu da geri almaz ve yağdan gidersin. daha ayrıntılı sormak vs istersen özelden yazabilirsin. şuan bende düğünüm için kendimi düzene sokmaya başladım. inşallah istediğimiz kilolara gelebiliriz

Karatay diyeti sağlıklı bir şekilde kilo verdiriyor ,iş yerindeki arkadaşlarımdan ve eşimden biliyorum.Eşim bir ayda 4 kilo vermişti.Canan Karatay'ın videolarını izleyebilirsin netten.Uygulanması zor bir diyet değil.

Sabah akşam 1'er saat yürüyerek ve 2 öğün Karatay tarzı beslenerek ilk ay 7 kg , 2.ay 6 kg vermiştim tabi akşam 5 ten sonra ağzıma şu ve yeşil çay dışında birşey sürmedim.
Kisacasi istersen yaparsın tatlım.

45 kilo cok zayıf olur bence. 60 olsa dugune kadar zaten 85den 60 düşünce cok zayf durucak bide sporla super olur :KK66: K Kader5561 canim ben dugunum icin zamaninda 3 ayda sagliklica 17 kilo vermiştim sende en az 12 kilo verirsin 85dense 72 olursun sporlada daha zayf durursun :KK66:
İçime su serptin valla peki siz nasil yaptiniz spor yürüyüş mu sadece

Imkan varsa spor oneririm.. 3 kilo versen 6 kilo vermis gibi incelebiliyorsun Allah'in izniyle.. Ustelik yemeni icmeni cok fazla kismana da gerek yok.. Zaten o emegi verince kıyıp yiyemiyorsun da.. B Fit salonlari var, aerobik, pilates, step; hoca esliginde guzel bi programlari var.. (tabi once kan degerlerini vs kontrol ettirmek gerek, baska bi problem varsa gecerli olmaz bu dediklerim)

İş olmayınca insan cok kilo alıyor hatta farkında bile olmuyor haklısınız o konuda. Ama önceden de çok zayıf değildiniz anladığım kadarıyla. Ayni boydayiz 65 olmuşum ben de kendimi 57-58 saniyordum bir tartildim şok.
İki ay iyi bir süre aslında. Yürüyüş yapın. Spora yazılın imkânınız varsa. Tabi en iyisi sağlıklısı diyetisyene gitmek.
Biraz ağır bir diyetle iki ayda 10-12 kiloya kadar verirsiniz diye dusunuyorum. Söz günü de korse vs takarsaniz fit görünebilirsiniz. Sikmayin canınızı daha nisan nikah düğüne kadar dikkat edersiniz. Mutluluklar

Ne guzel sozleniyormussunuz.hayirli olsun.allah mesut etsin.benim de fazlam var.67 kiloyum.yememden kisamiyorum.

X