Vitamin hapı kullanmak zorunda kaldım bi anda ne olduğunu bile anlamadım sistimİyi de 3 haftada o kiloya çıkmadın herhalde:)
2 ayda en fazla 8-10 kilo verebilirsin tatlı ekmek şeker kızartma vs yemeyerek spor yaparak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vitamin hapı kullanmak zorunda kaldım bi anda ne olduğunu bile anlamadım sistimİyi de 3 haftada o kiloya çıkmadın herhalde:)
2 ayda en fazla 8-10 kilo verebilirsin tatlı ekmek şeker kızartma vs yemeyerek spor yaparak.
Valla çok haklısın bende öyle yapmaya caliscamBoya göre ideal kilon 45 en fazla 50 olmalı bence yani 30 küsür kilo fzlan var 2 ayda 15 16 kilo verenler var senin yernde olsam aç kalır yine verrdm valla sonuçta resm çekilecek birsuru
Çok az zamanım var amaDiyetisyen
Haklısın artık biyerden başlamak lazımŞekeri kesiyorsun proteine ağırlık veriyosun akşam en geç 7de yeme işi bitiyor, her firsatta yürüyosun
Arkadaşlar çok kilo aldım eski halimden eser yok iki ayda nasıl veri cem ben bu kiloyu valla inanın çok yoruldum yarın başlarım yarın oluyor ben iki gün sonra pes ediyorum en fazla beş gün bi türlü kilo veremiyorum ustelik te aldım tam tersi
1 haftada 3 kilo vermistim bi defa 6 dan sonra asla bisey yemeyerek, proteini cogaltip, karbonhidrati azaltarak. Ama sonra ne oluyor o bi haftanin sonunca sabrinimizi kaybedip geri aliyoruz kilo. Beslenme seklimizi omurluk olarak degismedikce hep bi alip bi veririz. Duzenli uyumak ve beslenmek gerek yoksa omur boyu kucuk tatli sirin patatesler olucaz :)Arkadaşlar çok kilo aldım eski halimden eser yok iki ayda nasıl veri cem ben bu kiloyu valla inanın çok yoruldum yarın başlarım yarın oluyor ben iki gün sonra pes ediyorum en fazla beş gün bi türlü kilo veremiyorum ustelik te aldım tam tersi
2 ayda 5 kilo vermek bile kar.. düğüne kadar zayıflamış olursunuz. Diyetisyene gidin. Hem evliliğiniz boyunca yeme alışkanlığınız da önemli tekrar kilo almamalısiniz. Yani evliliğin yüzde ellisi aynı yatakta geçiyorÇok az zamanım var ama
45 kilo cok zayıf olur bence. 60 olsa dugune kadar zaten 85den 60 düşünce cok zayf durucak bide sporla super olur K Kader5561 canim ben dugunum icin zamaninda 3 ayda sagliklica 17 kilo vermiştim sende en az 12 kilo verirsin 85dense 72 olursun sporlada daha zayf durursunBoya göre ideal kilon 45 en fazla 50 olmalı bence yani 30 küsür kilo fzlan var 2 ayda 15 16 kilo verenler var senin yernde olsam aç kalır yine verrdm valla sonuçta resm çekilecek birsuru
Arkadaşlar çok kilo aldım eski halimden eser yok iki ayda nasıl veri cem ben bu kiloyu valla inanın çok yoruldum yarın başlarım yarın oluyor ben iki gün sonra pes ediyorum en fazla beş gün bi türlü kilo veremiyorum ustelik te aldım tam tersi
İçime su serptin valla peki siz nasil yaptiniz spor yürüyüş mu sadece
Imkan varsa spor oneririm.. 3 kilo versen 6 kilo vermis gibi incelebiliyorsun Allah'in izniyle.. Ustelik yemeni icmeni cok fazla kismana da gerek yok.. Zaten o emegi verince kıyıp yiyemiyorsun da.. B Fit salonlari var, aerobik, pilates, step; hoca esliginde guzel bi programlari var.. (tabi once kan degerlerini vs kontrol ettirmek gerek, baska bi problem varsa gecerli olmaz bu dediklerim)Arkadaşlar çok kilo aldım eski halimden eser yok iki ayda nasıl veri cem ben bu kiloyu valla inanın çok yoruldum yarın başlarım yarın oluyor ben iki gün sonra pes ediyorum en fazla beş gün bi türlü kilo veremiyorum ustelik te aldım tam tersi