Iki ay sonra sőzüm var ve ben cok kilo aldim :(

Kader5561

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
17
9
28
Arkadaşlar çok kilo aldım eski halimden eser yok iki ayda nasıl veri cem ben bu kiloyu valla inanın çok yoruldum yarın başlarım yarın oluyor ben iki gün sonra pes ediyorum en fazla beş gün bi türlü kilo veremiyorum ustelik te aldım tam tersi

Tüm gün çıkın dışarda dolanın

Sadece protein ağırlıklı beslenin

Sabah kırın iki yumurta saat sekizde yiyin

Alın suyu çıkın dışarı gelin bir gibi haşlama tavuk vs yiyip ayran yoğurt doldurun mideyi yine sokağa

Akşam da en geç 6,5 ta köfte tavuk ayran yoğurt ve bol su

Yeşillik vs yersiniz ceviz badem tatlı krizine de tarçınlı süt

Gece haliniz kalırsa evde internetten bakıp spor yapabilirsiniz

Kilo fazlanız çok hızlı verirsiniz

Evde olmazsanız arada kaçamak da yapamazsınız

İki haftada vereceğiniz kilo sizi motive eder dha düzenli beslenirsiniz

Kilonuz çokmuş gerçekten... sadece diyet değil sporda yapmalisiniz... olmak istediğiniz kiloyu hayal edin... sözünüzde istediğiniz formda olmak için bol bol su için yürüyüş yapın verirsiniz inş...

Bence 2 ay sonrasını düşünün bol bol kendinizi motive etmeye çalışın. Sonrasında söz fotoğraflarınıza bakarken kendinizi kötü hissedersiniz. Hem ondan geçtim sağlık açısından da iyi olur sizin için. Kilo kilo diyip moralinizi bozmayı iradeli olunca verirsiniz tabi ki.

Allah korusun ya :KK43:gerçi haklısın birşeyler yapmazsam tabiki sonum o

Yani kaba tabirle boğazınızı tutup spor yapmadan zor. Belki bir diyetisyene danışarak daha sağlıklı bir program çıkarttırabilirsiniz ama tek söyleyeceğim 6-7'den sonra hiçbir şey yememeniz gerektiği. Bu önemli gerçekten. Belki 1 porsiyon meyve falan tüketiliyor olabilir, uzmanı olmadığım konu hakkında da çok şey söylemem doğru olmaz.

Ya bilmiyorum bu şekilde onun ailesiyle tanışmak istemiyorum beni böyle hatirlamalarini istemiyorum o yuzden en çabuk nasıl veriliyorsa öyle yapmam lazım diye kendimi avutup duruyorum

Ya bilmiyorum bu şekilde onun ailesiyle tanışmak istemiyorum beni böyle hatirlamalarini istemiyorum o yuzden en çabuk nasıl veriliyorsa öyle yapmam lazım diye kendimi avutup duruyorum

Şekeri kesiyorsun proteine ağırlık veriyosun akşam en geç 7de yeme işi bitiyor, her firsatta yürüyosun

Boya göre ideal kilon 45 en fazla 50 olmalı bence yani 30 küsür kilo fzlan var 2 ayda 15 16 kilo verenler var senin yernde olsam aç kalır yine verrdm valla sonuçta resm çekilecek birsuru

X