- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Selam Canlarım,
Kafamı kurcalayan bir durum var.
Abim evli ve birlik oturuyoruz. 10 küsür yıldır böyle
Abimle geçen sene küsmüştüm beni evde istememesinden dolayı
Detaylı bilgi için bin küsür yorumlu konumu okuyunuz.
Her neyse ben abimle küsüp diğer boş olan dairemizde tek başıma yaşadım 4 buçuk ay kadar.
Ta ki babamın vefatına kadar
Babam kafasına cok takıyordu bana cok diyordu eve dönmemi ama inat edip gitmiyordum
Bir tek babam evde olduğu zamanlar gidiyordum babam kızar diye
Sonra babamın vefatından sonra cok pişman olup eve geri döndüm babamı üzdüğüm için vicdan azabı çektim abimle aramızdaki buzlarda eridi
Ama ben sonra farkettim ki meğer abimi bana karşı dolduran karısıymış.
Birde çocuklarına benden için şunanla muhatap olmayın diye tembihlediğinden ve daha bir çok sebepten dolayı ben yengemle konuşmuyorum.
1 seneden fazladır öyle
O bazen konuşmaya çalışıyor ama ben pek yüz vermiyorum.
Bu durum annemi çok üzüyo yine aynı şeyler olacak hayatım boyunca annemi üzdüğüm için vicdan azabı çekecem diye çok korkuyorum.
Bir yandan da yengemden öyle huylandım ki hiç konuşmak gelmiyo zaten içimden bana yaptıklarından dolayı.
Böyle yenge düşman başına
Sizce ne yapmalıyım?
Kafamı kurcalayan bir durum var.
Abim evli ve birlik oturuyoruz. 10 küsür yıldır böyle
Abimle geçen sene küsmüştüm beni evde istememesinden dolayı
Detaylı bilgi için bin küsür yorumlu konumu okuyunuz.
Her neyse ben abimle küsüp diğer boş olan dairemizde tek başıma yaşadım 4 buçuk ay kadar.
Ta ki babamın vefatına kadar
Babam kafasına cok takıyordu bana cok diyordu eve dönmemi ama inat edip gitmiyordum
Bir tek babam evde olduğu zamanlar gidiyordum babam kızar diye
Sonra babamın vefatından sonra cok pişman olup eve geri döndüm babamı üzdüğüm için vicdan azabı çektim abimle aramızdaki buzlarda eridi
Ama ben sonra farkettim ki meğer abimi bana karşı dolduran karısıymış.
Birde çocuklarına benden için şunanla muhatap olmayın diye tembihlediğinden ve daha bir çok sebepten dolayı ben yengemle konuşmuyorum.
1 seneden fazladır öyle
O bazen konuşmaya çalışıyor ama ben pek yüz vermiyorum.
Bu durum annemi çok üzüyo yine aynı şeyler olacak hayatım boyunca annemi üzdüğüm için vicdan azabı çekecem diye çok korkuyorum.
Bir yandan da yengemden öyle huylandım ki hiç konuşmak gelmiyo zaten içimden bana yaptıklarından dolayı.
Böyle yenge düşman başına
Sizce ne yapmalıyım?