• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Arada Bir Derede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
173
Selam Canlarım,
Kafamı kurcalayan bir durum var.
Abim evli ve birlik oturuyoruz. 10 küsür yıldır böyle
Abimle geçen sene küsmüştüm beni evde istememesinden dolayı
Detaylı bilgi için bin küsür yorumlu konumu okuyunuz.
Her neyse ben abimle küsüp diğer boş olan dairemizde tek başıma yaşadım 4 buçuk ay kadar.
Ta ki babamın vefatına kadar
Babam kafasına cok takıyordu bana cok diyordu eve dönmemi ama inat edip gitmiyordum
Bir tek babam evde olduğu zamanlar gidiyordum babam kızar diye
Sonra babamın vefatından sonra cok pişman olup eve geri döndüm babamı üzdüğüm için vicdan azabı çektim abimle aramızdaki buzlarda eridi
Ama ben sonra farkettim ki meğer abimi bana karşı dolduran karısıymış.
Birde çocuklarına benden için şunanla muhatap olmayın diye tembihlediğinden ve daha bir çok sebepten dolayı ben yengemle konuşmuyorum.
1 seneden fazladır öyle
O bazen konuşmaya çalışıyor ama ben pek yüz vermiyorum.
Bu durum annemi çok üzüyo yine aynı şeyler olacak hayatım boyunca annemi üzdüğüm için vicdan azabı çekecem diye çok korkuyorum.
Bir yandan da yengemden öyle huylandım ki hiç konuşmak gelmiyo zaten içimden bana yaptıklarından dolayı.
Böyle yenge düşman başına

Sizce ne yapmalıyım?

Neden aynı evde oturmakta ısrar ediyosunuz hem yengenize hem kendinize hayatı zindan ediuosunuz .ev ev üstüne olmuyor işte iki taraftan da bakmak lazım o yenge neler yaşadı aynı evde evliliğini yaşayabildi mi kocası anladı mı halinden ? Bu size de yansiyo işte fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Biraz mesafe olsun inanın herkes iyi anlaşmaya başlar .

Başiniz Sağolsun öncelikle.
Ev Işlerin'de kendilizden Yardimci Olun , Yemeği sizde pişirin. Örnek Yemeği bügün ben Yapcam deyin ve Yapin.Annenizle ilgilenip Sohbetler edin, biraz beraber yürüyüşler yapin.
Böylelikle Annenizi üzmemiş olur, Yengeniz Ile polemige girmeyin Birşey sorarsa kisa ve öz cevap verinSorun yaşamasiniz.
Onun içinde zordur özel hayati Yok.
Şöyle Bir Empati yapin, evleniyorsunuz yep Yeni bir ailenin içine giriyorsunuz, Ve eşiniz Ile yanliz kalamiyorsunuz Sarilip tvi izliyemiyorsunuz. Tek kalamiyorsunuz SizNe düşünürdünüz? Ne Hissederdiniz?
Onu Bu Şekil 'de ancak anliya bilirsiniz.

Son düzenleme:
Aslinda bu olaylara sebep aileniz ,evli barkli adamla esini cikartsalardi badka daireye ,babaniz niye host diyemedi abknize ,oyle üzülmekle olmuyor,benim evimde benim çocuğumu istemeyen anadina gitsin der ,net tavrini koyardi normal biri ,boduna vicdan azabi yapmayin,abinizle karisi yazmis oynamis ,anne babsnizda seyretmiş

Neden aynı evde oturmakta ısrar ediyosunuz hem yengenize hem kendinize hayatı zindan ediuosunuz .ev ev üstüne olmuyor işte iki taraftan da bakmak lazım o yenge neler yaşadı aynı evde evliliğini yaşayabildi mi kocası anladı mı halinden ? Bu size de yansiyo işte fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Biraz mesafe olsun inanın herkes iyi anlaşmaya başlar .
Napim annemi bırakıp ayrı boy çekip başka evde mi kalayım

Aslinda bu olaylara sebep aileniz ,evli barkli adamla esini cikartsalardi badka daireye ,babaniz niye host diyemedi abknize ,oyle üzülmekle olmuyor,benim evimde benim çocuğumu istemeyen anadina gitsin der ,net tavrini koyardi normal biri ,boduna vicdan azabi yapmayin,abinizle karisi yazmis oynamis ,anne babsnizda seyretmiş
Bende aynen sizin gibi düşünüyorum.
Ama gel gör ki annem babamın vefatından beni sorumlu tutuyo kafasına taktı trafik kazası geçirdi diye

Anneminde arada aklına geliyor ama millet laf eder olmaz diyor
yanlis anlamayinda milletten size ne ayni evin icinde birbirinizi yiyince yuzyuze bakamayacak duruma gelince o millet aferim mi diyor tabi hersey gelinin ustundeyse yemegi temizligi o ayri belki ondan ayrilmak istemiyorsunuzdur

Başiniz Sağolsun öncelikle.
Ev Işlerin'de kendilizden Yardimci Olun , Yemeği sizde pişirin. Örnek Yemeği bügün ben Yapcam deyin ve Yapin.Annenizle ilgilenip Sohbetler edin, biraz beraber yürüyüşler yapin.
Böylelikle Annenizi üzmemiş olur, Yengeniz Ile polemige girmeyin Birşey sorarsa kisa ve öz cevap verinSorun yaşamasiniz.
Onun içinde zordur özel hayati Yok.
Şöyle Bir Empati yapin, evleniyorsunuz yep Yeni bir ailenin içine giriyorsunuz, Ve eşiniz Ile yanliz kalamiyorsunuz Sarilip tvi izliyemiyorsunuz. Tek kalamiyorsunuz SizNe düşünürdünüz? Ne Hissederdiniz?
Onu Bu Şekil 'de ancak anliya bilirsiniz.
Sağolun
Annemle ilgileniyorum tabiki kırmamaya calışıyorum
Ev işlerine de yardım ediyom ama çalışıyorum. İşin cogunu gelin yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back