İki arada bir derede kaldım..

bence ikisiylede olma.
Eğer anneni dinlemezsen çoook pişman olursun. Anneler genelde haklılar söylediklerinde. Sen bilirsin ama bile bile ateşe atma kendini
teşekkürler

evet ailesi maddi manevi hep yanımızda olucağını söylüor fakat ben yinede kimseye güvenip evlilik yapmayı düşünmüyorum şuAn
1. Sini gercekten sevseydin 2.si olmazdi suan aklinda. Bence ikisinden de uzaklasip atanmaya bakin
24 yaşındayım etrafdan çok baskı var açıkcası .
şartlar filan eşit, ikimizde çok rahat konuşabiliyor, birbirimizin derdinden anlıyabiliyoruz.

teşekkürler..
Evet. Kaçmayı teklif ettiler, bir iki defa daha konuşmak için kapıya geldiler babam ya kapıyı açmadı yada kapıyı suratlarına kapatı. Şimdi yinede ben ne dersem onu yapacaklarını söylüyorlar.

ben etrafında aılesı yanılan bırını gormedım :)
aılene karsı cıkma derım
sana karsı kırıcı davranmalarının nedenı onları anlamıyor olmandır belkı ?
yarın bıgun sen pısman olursan onlar senden daha da cok uzulur emın ol

İlkini sevseydiniz ikincisiyle konuşmazdınız.
Üstelik annenize görüştüğünüzü bile söylemişsiniz.
Kimseyi sevdiğiniz yok insanların duygularıyla oynamayın.
Hayatta insan bir kere aşık olur, her şeyini görmez toz bulutuna saplanır. Aşık oldum, geçirdim o evreyi bu saatden sonra ben sadece insanların beni sevmesini seviyorum bu derece bencilim.

Hayatta insan bir kere aşık olur, her şeyini görmez toz bulutuna saplanır. Aşık oldum, geçirdim o evreyi bu saatden sonra ben sadece insanların beni sevmesini seviyorum bu derece bencilim.

İnanın belli oluyor.

İnanmıyorum ya üniversite okumuşsun ve kaçmayı mi düşünüyorsun. Valla bence davul bile dengi dengine. Sen öğretmen olmasan annesi de o da bu kadar kosmazdi peşinden. Bence ikisiyle de görüşme. Birincisi dengin değil ikinciyi de kullanmış gibi olursun. Sen otur kpss ye çalış atan sonra yeni ufuklara yelken açarsın.

sen biraz vicdan yapıyorsun ama yapma.. üniversitedeki arkadaşına şans vermen seni aldatan veya eski sevgilisine haksızlık yapan kadın kadın durumuna düşürmez
aşkın karın doyurmadığını,kültür farkının gerçekten çok büyük etken olduğunu,aileye sırt dönerek yapılan evliliklerin asla yürümediğini görebilecek yaştasın .. anneni dinle derim

sanırım birsüre ikisinden de uzak kalmak en iyisi olacak.
haklısınız sanırım.. ama bu kadar sewen bir insanı kaybetmek de istemiyorum.. En son görüştüğümüzde hala, ben ne dersem onun olacağını söylüyorlar..

Şuan için kendi isteklerinde haklı gibi görünsen deee mutlaka ailelerinde bildikleri bişey var tecrübe konuşuyo ailemiz mutlaka bizim iyilimiği isterler değilmi şimdilik aşk sandığımz şeyin iki gün sonra bitmyeceğini nereden biliyoruz hem aşkk hem mantık dolu bi evlilik diliyorum . :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…