İyi günler, size anlatıp anlatmamak konusunda çok arada derede kaldım ama işin içinden çıkamıyorum. 3-4 yıldır ailesini tanıdığım ( çok küçük bir ilçede yaşıyorum)2 aylık görüştüğüm biri var. Ben öğretmenlik mezunuyum malesef atanamadım o ise lise mezunu, teknik servisde çalışıyor. Annem ile annesi çok yakın arkadaş 3-4 yıldır bu yüzden evdeki ortamı gayet iyi biliyoruz diyebilirim. Kendisi ayın sonunu hiç bir ödemesi yokken ( fatura, kira vs. Ailesiyle yaşıyor) ayın sonunj getiremeyen biriydi.. Biz başladık annem arada sırada bu işin olmıyacağını dengim olmadığını söyledi. Geçen haftalarda ise tavrını direk koydu istemiyoruz diye. Zaman içinde bende fark ettim bazı pürüzler çıktı.( ağızda sürekli bir küfür alışkanlığı ) söz verdi ve kendisini düzeltti. Bir yandan annem beni sürekli ona karşı dolduruyor, boyu kısa çok zayıf ( kendisi badyci ) ayın sonunu getiremezsiniz , 1500 lira ile geçinemezsiniz vs.. Evde sürekli bir kavga bir restleşme durumu hakim babamla aramda. 2-3 gün önce annesi kapıya geldi babam suratına kapıyı kapattı. Ve bende hiç kimsenin bizim yüzümüzden üzülmeye hakkı yok diyerek ayrıldım. Kadın ise böyle şeylerin gayet normal olduğunu, beni çok sevdiğini, büyükler yüzünden bizim kavga etmememiz gerektiğini söylemiş Kendisiyle en son görüştüğümde; ben istersem sadece nüfus cüzdanımla bu evden ister şimdi ister 5 ay sonra çıkacağımı, beni çok sevdiğini hep yanımda olacağını, ailesinin tek bir evet dememle yeni ev alıp içini dayıyıp döşiyeceğini bir süre sonrada aileme ziyarete gelebilceğimizi söyledi..
Ben kendi kendime annemin telkinleri dolayısıyla acaba derken üniversiteden farklı bölümden arada selamlaştığım biri ekledi sosyalmedyadan beni merhaba nasılsın napıyorsun filan derken konuşmaya başladık. Atanmış.. Zor zamanlarımda çok yanımda oldu, aynı ildeyiz üstelik. Sabah öğle akşam hep aradı halimi hatrımı sordu, bana yakınlaşmak istediğinin farkındayım ve görüşmek istemiyorum diyip teşekkür edip kapattım..( tabi annem görüştüğümüzü öğrendiğinden beri, evde sürekli onun ismini sayıklıyor) Sürekli tek isteğinin benimle kahve içmek olduğunu, uzun yıllardır beni görmediği bahanesiyle şuanki halimi merak ettiğini söylüyor..
Ben şimdi ne yapıcam bilmiyorum.. İkisiylede görüşmüyorum şuan 2. Sinin moralim bozukken yakın davrandığı için bu kadar yüz verdiğimi düşümüyorum.. Bir yandan 1. Siyle her görüştüğümde ağlıyorum kendimi bu kadar sevdirdiğim ve insanları üzdüğüm için. Sizce 2. Ye bir şans vermeli miyim şu an yaşadığım bir duygu buğranı mı? 1.si için evdekiler ilr çaba sarf etmeli miyim?