• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İKEA'dan perde alanlar bakabilir mi?

ttaytt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
720
102
323
arkadaşlar salonumun bir duvarı komple cam eni 3 bçuk metre ikeanın hazır perdelerinden bir fonla ninni isimli tül perdesini çok beğendim ama ölçülerinde 1.45 yazıyor 2 adet diyor. yani benim camlara eni yetmiyor. o perdeleri istediğimiz boyutta hazırlatabiliyor muyuz? hazırlanmıyorsa da yanda fon ile tülleri biraz daha ortaya çeksem açıklık kalmasa olur mu acaba?fonun eni de 1.25 cm

rustik sistemlerde daha kullanışlı oluyor ikeanın perdeleri benim ev resimlerimde var istersen incele..ama ben keten kumas olanlarından secmısım o kadar kullanıssız kı utulemesı berbat bırsey..eger rustık sıstemın yoksa kornıse takacaksan ıkeadan dusunme derim

arkadaşlar salonumun bir duvarı komple cam eni 3 bçuk metre ikeanın hazır perdelerinden bir fonla ninni isimli tül perdesini çok beğendim ama ölçülerinde 1.45 yazıyor 2 adet diyor. yani benim camlara eni yetmiyor. o perdeleri istediğimiz boyutta hazırlatabiliyor muyuz? hazırlanmıyorsa da yanda fon ile tülleri biraz daha ortaya çeksem açıklık kalmasa olur mu acaba?fonun eni de 1.25 cm

Tatlım merhaba, perde için ikae'da zorlanabilirsin, ...............'a bak, brillant yetkili satış sitesi, çok popüler bir site, ürünü seçtikten sonra ölçüyü sen veriyorsun, her ebatta üretiyorlar, o bakımdan istediğin gibi olur hemde brillant marka olur, stor perde, fon perde ve zebra perde bol çeşit var, yazıların üzerini linkledim, bakabilirsin, hoşçakal.:KK34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X