ikeadan mobilya almalı mıyım evet/hayır ise neden??? !

agentayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
5
0
36
İstanbul
haziran sonu dügünüm var ve ben kiraya çıkacağım için klasik agır mobilyalar almak istemiyorum.ikea modern ve çok şık mobilya almak için bunlar yeterli olmayabilir ama :s bunların yanında kalitesi hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var hanımlar :)

canım ikeadan mobilya alabilirsin tabi ben kullanıyorum tv ünitesini. kalitesindende çok memnunum. ama koltukları konusunda bişey söyleyemicem. tanıdığım biri köşe koltuğunu kullanıyor oda çok memnun. ikeanın mobilyaları sıkıştırılmış sunta. herşeyini ya kendin takıcan yada ikeadan parayla adam tutucan. sıkıştırılmış suntada tekrar sök tekrar tak olayına pek dayanmaz.Ama ikeanın mobulyaları harika başka benzeri yok. insanın evini sıcacık yapıyor.

ya aslında ben bayrampaşa şubesine gidip bakıyorum bana göre bazı ürünleri gayet kaliteli iken bazıları aynı güveni vermiyor.örn: ismini hatırlayamadığım lake tv ünitesi taş gibi :) en merak ettiğim şey de şu üçlü çiçekli koltuklarının kalitesi kullanan var mı bayanlar??? yatakları pek güven vermiyor çok begensem de ama camlı vitrinleri ve konsolları harika:)

Sıkı bir ikea kullanıcısı olarak cevap vereyim: Evet, ikeadan ev döşenir. Ben deri koltuk takımını uzun süredir kullanıyorum, çok memnunum. Yine aynı şekilde billy kütüphanesi de çok sağlam ve kullanışlı. Poang berjerlerim var, onların da kılıfını deri tercih ettim, böylece lekelenme gibi bir dert kalmadı. Oğlumun odası komple ikea leksvik, onu da tavsiye ederdim ama sanırım şu an artık üretilmiyor, kuzenim almak istedi ancak bulamadı. Yine oğlumun odası için bir emzirme koltuğu almıştım, biraz büyüyünce koltuğu salona aldık. Sanırım sizin çiçekli diye bahsettiğiniz kanepelerin tekli koltuk modeli bendeki, düz renklisi. O da çok kullanışlı, tv koltuğu olarak kullanıyoruz. Bunun yanısıra halılarımın çoğu ikea, tekstil olarak da perdelerini ve yastık kılıflarını kullanıyorum, hiç bir sorunla karşılaşmadım. Yatağını kullanmıyorum, o nedenle bir yorum yapamayacağım.

İkeada sizin de farkettiğiniz gibi bazı mobilyalar diğerlerine nazaran daha sağlam gözüküyor. Bu da fiyata yansıyor tabii, sağlam görünenler biraz daha fiyatlı. Bir de defnem08'in belirttiği gibi, eğer ev değiştirme durumu olursa o zaman dayanıklılık düşebilir. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur, mutluluklar dilerim...

Back
X