İkea Söderhamn koltuk

Yaaa evet çok hoş çok güzel bir model 10 yıl koltuğun 2 yılda kılıflarının garantisi varmış. Bir bayanın önerisiyle yorumlarda okuduğum kadarıyla çıkarılabilir kumaşın içerisindeki yastıkların elyafının doldurulduğu maddenin çabuk eskidiği ve zamanla eridiği söyleniyor. Fiyatıda az buz değil ve evde çocuklar var herşey başına gelebilir🤪 kılıflı olması hoş ama bazı konular beni düşündürüyor. Bu bahsettiğin model de çok hoş.🥰
Kılıf değiştirmek büyük lüx gerçekten 6ayda bir kılıf değiştiryorum benim kızımda var başına gelmeyen kalmıyor😀
Evet sizin dediğiniz modelin elyafları ince baya o yüzden çabuk yıpranabilir. Onu beğenmezseniz kıvıkta teni L koltuk çıkartmış onuda bir değerlendirin çökme falan yapmadı hiç.

Kılıf değiştirmek büyük lüx gerçekten 6ayda bir kılıf değiştiryorum benim kızımda var başına gelmeyen kalmıyor😀
Evet sizin dediğiniz modelin elyafları ince baya o yüzden çabuk yıpranabilir. Onu beğenmezseniz kıvıkta teni L koltuk çıkartmış onuda bir değerlendirin çökme falan yapmadı hiç.
Doğru ya kılıfların da maşallah fiyatları güzeldir kesin😅 hiç bakmamıştım onlarada bakayım😂 hemen o yeni modele de bakıyorum çok teşekkür ederim🙏💕

X