İKEA siyah beyaz bardaklar

Canım bunlardan bende aldım ama çeyiz olduğu için henüz kullanmadım :)) Ama bir süre sonra atar boyaları diye düşünüyorum

Eki Görüntüle 249489

kızlar ikeanın siyah beyaz su-meşrubat bardakları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor mu acaba? boyaları falan atar mı? bugün 12 tane aldım da:1:

bunlardan 12 tanede bizim evde var (annemlerin evinde yani :9:) 2 yıldır kullanılıyor günlük olarak ve haftada ortalama 4 -5 kez makinede yıkanıyorlardır :9::9: gönül rahatlığıyla kullan hem camları kaliteli hemde boyaları :34: ayrıca bunların renkli puanlı olanlarıda aynı şekilde bizim sülalecek bu bardaklar kullanılıyor herkes memnun :61:

bunlardan 12 tanede bizim evde var (annemlerin evinde yani :9:) 2 yıldır kullanılıyor günlük olarak ve haftada ortalama 4 -5 kez makinede yıkanıyorlardır :9::9: gönül rahatlığıyla kullan hem camları kaliteli hemde boyaları :34: ayrıca bunların renkli puanlı olanlarıda aynı şekilde bizim sülalecek bu bardaklar kullanılıyor herkes memnun :61:

içim rahatladı sağolasın tatlım,çeyize aldım da bende günlük kullanım olarak..

Altın yaldızlılar atarsa siyah beyazlar saglam kalırmı bılmem normal cay bardaklarını bıle cızıyo puslu gosterıyo kı ıns bardaklarına bırsey olmaz olmadı snde elınde yıka en ıyısı :):):40:

Altınyaldızlılar tabiki çabuk çıkıyor istediği kadar kaliteli olsun. Ama bu mat renkli olanlar daha sağlam oluyor mesela benim kırmızı kalp desenli çay bardağı takımlarım var (çeyizime birbirinden habersiz 3 kişi aynı takımı getirmiş :61:) kaç kere makinede yıkadım hatırlamıyorum en ufak bir solma çizilme rengin çıkması gibi birşey olmadı. Rahatlıkla kullanabilirsin.

Altın yaldızlılar atarsa siyah beyazlar saglam kalırmı bılmem normal cay bardaklarını bıle cızıyo puslu gosterıyo kı ıns bardaklarına bırsey olmaz olmadı snde elınde yıka en ıyısı :):):40:

kısmet artık tatlım Allah'tan çok pahalı değiller rengi atarsa gider başka alırım napalım..

Altınyaldızlılar tabiki çabuk çıkıyor istediği kadar kaliteli olsun. Ama bu mat renkli olanlar daha sağlam oluyor mesela benim kırmızı kalp desenli çay bardağı takımlarım var (çeyizime birbirinden habersiz 3 kişi aynı takımı getirmiş :61:) kaç kere makinede yıkadım hatırlamıyorum en ufak bir solma çizilme rengin çıkması gibi birşey olmadı. Rahatlıkla kullanabilirsin.

sağolasın canım...

ben de aldım 1 ay once bu bardakları makine ile yıkıyorum haftada en az 4 kez hiç bir sorun yaşamadım

Çıkmamasına sevindim ben de 6 tane bu takımdan 6 tane de böyle mavi desenler olan takımdan aldım çeyizime ama ilerde kullanıcam. :69:

cok sagol sen de gule gule kullan
bide bunların sarı puantiye olanları var onlarda makinada bozulmuyor

canım onlardan yoktu,beyazlı mavili ve yeşilli desenli olanlar vardı.belki sonra onlardan da alırım ama hepsi aynı ölçüde,aynı formdaydı ondan almadım şimdilik..

bu bardaklarin cesitlerini merak ettim ama bakiyorum netten bulamadim:14:cok guzellermisss gule gule kullanin...:68:

cok sagol sen de gule gule kullan
bide bunların sarı puantiye olanları var onlarda makinada bozulmuyor

aynen sapasağlam duruyorlar 2 yıldır :9:

bu bardaklar hem çok şık, hem kullanışlı-sağlam, hemde fiyat olarak uygun

hepiniz güle güle kullanın kızlar çeyizlerinizde :16:

bu bardaklarin cesitlerini merak ettim ama bakiyorum netten bulamadim:14:cok guzellermisss gule gule kullanin...:68:

canım siyah beyazları internette var ama diğerleri yok galiba ama ikeanın kendi sayfasında satışta gözükmüyor,ikea siyah beyaz bardaklar diye arattır bir istersen,ben resimleri netten buldum çünkü. bu arada çok teşekkür ederim,inş.sende bulabilirsin.

Back
X