Yatak Odası Dekorasyonu İkea dan karyola..karar veremedim yardım edin

ozsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
536
0
46
Ankara
Arkadaşlar fotoğraftaki karyolayı almak çok istiyorum tam tarzım,bu karyoladan kullanan var mı hiç? gıcırdama yapar diye tedirgin oluyorum.ablam bunu 2 yıldır kullanıyor,kuzenim 6 yıldır, hiçbir şikayetleri yok ama ben yinede emin olamadım.

ahh evet şimdi olduuu... yani evet hoşmuş ama, altı çok toz olur, sürekli silmek ister.. bi de cidden gıcırdamaz dimi bu yaaa :9: bende sizinle aynı şeyi düşündüm yanii... ne yalan söliyim.. ama memnunlarsa, demekki sağlam bi yatak yanii.. dimi ama :26:

iki yerde açmışım konuyu biri fotolu olmuş bu fotosuz neyse artık :)) ya evet tip olarak çok beğeniyorum sağlam diyo onlarda ama emin olmaıyorum :44: fiyatıda çok uygun 350 tl.canım benim eşya olayında yere yapışık olmasın takıntım var :) bütün mobilyalarımı altı açık yaptırıyorum astım hastasıyım sürekli toz alırım zaten altını silinemeyen arkasına önüne ulaşamadığım mobilyaların olduğu odalarda rahatsız oluyorum malesef :)

:46: :1::1::1::1::1::1: sizi anlıorummm, bende de şöle bi mantık var, altları kapalı, arkaları kapalı olsun, toz girmesin :1: yoksa bende de aman arkasını önünü dibini temizliyim modu var.. astım için geçmiş olsun bu arada.. walla o zmn, hem fiyat uygun, yakın kullanıcılarda varmışş.. denemeye değer gibi gözüküo :40:

:46: :1::1::1::1::1::1: sizi anlıorummm, bende de şöle bi mantık var, altları kapalı, arkaları kapalı olsun, toz girmesin :1: yoksa bende de aman arkasını önünü dibini temizliyim modu var.. astım için geçmiş olsun bu arada.. walla o zmn, hem fiyat uygun, yakın kullanıcılarda varmışş.. denemeye değer gibi gözüküo :40:

Sağol canım teşekkür ederim,psikolojikte sanırım hani oraların gizli toz olmadığını görünce rahat olcam :1: deneyim ya zaten 350 tl bişey 2 yıl kullanırım en azından baktım olmadı değiştiririm dimi :27:

Nedense tangur tungur bişey gibi geldi bana :44: pek iç açıcı değil gibi :50:

Sağol canım teşekkür ederim,psikolojikte sanırım hani oraların gizli toz olmadığını görünce rahat olcam :1: deneyim ya zaten 350 tl bişey 2 yıl kullanırım en azından baktım olmadı değiştiririm dimi :27:

evet kesinlike,bnm de astımı olan bi arkadaşım var,sürekli toz bezleri elinde, aman camları açmayalım, toz oluo öksürüğüm tutuyo modunda, takıntı olunca astım zor cidden :50: neyse, bence de baktınız, ses yapmaya başladı, özellikle canınız değiştirmek istio :9: zaten 350 tl'ydi der sıyrılırsınız :1::1::1::1: o zmn ne diyelim, şimdiden güle güle kullanıınnn :16:

evet kesinlike,bnm de astımı olan bi arkadaşım var,sürekli toz bezleri elinde, aman camları açmayalım, toz oluo öksürüğüm tutuyo modunda, takıntı olunca astım zor cidden :50: neyse, bence de baktınız, ses yapmaya başladı, özellikle canınız değiştirmek istio :9: zaten 350 tl'ydi der sıyrılırsınız :1::1::1::1: o zmn ne diyelim, şimdiden güle güle kullanıınnn :16:

Teşekkür ederimm:)))

Bu tarz karyola daha hoş değil mi? sadece fikir olarak söyledim. bu modellerdede altı açık şekilde var. ben örnek olsun diye bunları yükledim. baktığınızın modeli hoş ama pek kullanışlı değil sanki.. gerçi ablanızda falanda varmış memnunlarmış. eğer çok beğendiyseniz alın tabi denemeye değer hevesiniz kalmasın. Ikeanın kataloğuna bakmıştım geçen gayet hoş şeyler vardı uygun fiyatlara. ayrıca çok geçmiş olsun.
$IKEA-HOPEN-VENGE-KARYOLA__25369081_0.webp$lazonni-karyola-modelleri-hakkinda.webp

Bu tarz karyola daha hoş değil mi? sadece fikir olarak söyledim. bu modellerdede altı açık şekilde var. ben örnek olsun diye bunları yükledim. baktığınızın modeli hoş ama pek kullanışlı değil sanki.. gerçi ablanızda falanda varmış memnunlarmış. eğer çok beğendiyseniz alın tabi denemeye değer hevesiniz kalmasın. Ikeanın kataloğuna bakmıştım geçen gayet hoş şeyler vardı uygun fiyatlara. ayrıca çok geçmiş olsun.
Eki Görüntüle 380674 Eki Görüntüle 380675

Ferforje ye bayılıyorum canım ya,hem altı açık hem ferforje :) ikeadan çok şey aldım mobilya hariç tabi asla almam mobilyalarını.dekoratif ürünler,mumlar,züccaciye kısmı çok hoş. bu arada teekkür ederim.

Nedense tangur tungur bişey gibi geldi bana :44: pek iç açıcı değil gibi :50:

yok canım baya sağlam ben sonradan gıcırdama vs olurmu diye tedirgindim.Tabi zevkine uymamışsa ona bişey diyemem çok kişi sevmiyor bunları da ben ferforje çok seviyorum.

Bu karyolaya bende cok bayildim . Sadece kullanim konusunda benimde dusuncelrim olustu .kullanip memnun kalanlar yada sikayeti olanlar belirtirlerse gerckten coksevinirim..

Back
X