Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
IKEA patrullları mı geri çağırıyor İsveç köfteleri mi
Konu bir anda şarküteriye dönmüş
Bir ara çok dadandığımız bir yerdi, evimde hala birkaç ürünü var, yalnız satış taktikleri çok iyi, 2 sandalye için gidip labirent gibi mağazada var olan tek çıkışa ulaşana dek tüm ürünleri görmenizi sağlayıp içinizdeki alışveriş canavarına yenik düşürüyorlar, 2 sandalye yanında bir orta sehpa, 3 kırlent, kepçe seti, battaniye derken arabanızda kendinize oturacak yer kalmadığını fark ettiğinizde artık çok geç oluyor![]()
Aslında labirenti dolaşmak istemezsen kısa yol kapıları var oralardan geçip kasalara ya da diğer istediğin bölüme ulaşıyorsun. Ama adamların elbette istediği senin mağazayı tavaf etmen. Ama yine de bin kere on kere bizim mobilyacılara tercih ederim. İkea alırız ilk taşınmada şaftı kayar diye güvenmedik yatak odasını Alfemo aldık. İlk taşınmada her yeri ayrı oynamaya başladı takımınE ne olacak aradaki 2000 TL fark ? Onunla 100 kilo Kötebullar köfte alırdım ben
Dalga geçmiyorum köftenin adı bu
![]()
İstanbuldayken Anadolu yakasındaki mağazasına gidiyordum, orada başka kapı göremedim belki de fark etmedim bilemiyorum, tüm mağazayı geziyorduk çıkışa ulaşana kadar
Bende aldığım ürünlerinden memnun kaldım, 8-9 yıldır mutfakta kullandığım masa sandalye takımı hala sağlam, ki inan alırken birkaç sene idare etse kafi diyordum, sıkıştırılmış materyallerden olduğundan pek güvenememiştim açıkçası, nasılsa mutfakta kullanacağım diye amaaann şimdilik iş görsünde sonrasına bakarız deyip almıştık, ben markalı ürünlere de güvenmiyorum vivelamour, kardeşim çoğumuzun bildiği bir yerde mobilya yaptırmıştı, eve bir getirdiler her yeri hatalı, masa sandalye gıcırdıyor, vitrin kapakları biri aşağı bakıyor biri yukarı, koltuk takımı berbat, parayı peşin verme hatasına düştüklerinden satış sonrası ilgi sıfırdı.
Köfte çeşitlerini sayıp durmayın canım çekti, en yakın ikea mağazasını buldurtmayın bana![]()
Senin kısa yoldan çıkışı bulmak işine gelmiyormuşgelsin vazolar gitsin yastıklar, battaniyeler
Biz de evlenirken mutfağa 300 TL ye bir masa aldık bu eve büyük geldi kullanamıyoruz ama masa on sene daha idare eder taş gibi. Şimdi dayanamadım Hemnes büfe aldım sürekli alıyorum durdurulamıyorum![]()
Aslında labirenti dolaşmak istemezsen kısa yol kapıları var oralardan geçip kasalara ya da diğer istediğin bölüme ulaşıyorsun. Ama adamların elbette istediği senin mağazayı tavaf etmen. Ama yine de bin kere on kere bizim mobilyacılara tercih ederim. İkea alırız ilk taşınmada şaftı kayar diye güvenmedik yatak odasını Alfemo aldık. İlk taşınmada her yeri ayrı oynamaya başladı takımınE ne olacak aradaki 2000 TL fark ? Onunla 100 kilo Kötebullar köfte alırdım ben
Dalga geçmiyorum köftenin adı bu
![]()
Evlenirken gönlüm ikeadan yana olmasına rağmen elden taksit yapıyor ve anne baba ısrarıyla bunlar daha sağlam diye bir mobilyacıya yaptırdık. Gerçekten sağlam, hiç mi bişey olmaz bi yeri çizilmez kırılmaz. Aklım ikeada evdekiler eskimiyor 50 sene daha gider. Ne yapayım ben şimdi bunları. Hepsini satasım var.
Evlenirken gönlüm ikeadan yana olmasına rağmen elden taksit yapıyor ve anne baba ısrarıyla bunlar daha sağlam diye bir mobilyacıya yaptırdık. Gerçekten sağlam, hiç mi bişey olmaz bi yeri çizilmez kırılmaz. Aklım ikeada evdekiler eskimiyor 50 sene daha gider. Ne yapayım ben şimdi bunları. Hepsini satasım var.
Kızın karyolasına bir cibinlik almak için girip döküm tava, kepçe seti, sehpa, kırlent aldığımı bilirim
Eşimde dur demez o da kendini kaptırıyor, biz bir anda herşeyi almış buluyoruz kendimizi.
Sana yazarken bir yandan da internetten alışverişine bakıyorum, mobilyadan çok yiyeceklere takıldı gözüm, suçlusu sizlersiniz![]()
Ha bir de ikea' dan fiyat olarak bir tık üstte ama enza' ya da bak. Ben şimdi ona sardım çok modern aydınlatmaları falan var. Yemek takımları falan geç onlarda hala klasikte takılmışlar ama aydınlatmalar & koltuk takımları şahane.
Evi değiştirirken sığmaz bunlar diye halledeyim diyorum bende. Babaevi modunda ev, bayıyor benİ.
Hah en iyisi o. Ben de işe gireyim masa büyük falan diyip yemek masasına bir el atacağım. Ne kadar minimal ve sade o kadar iyi.
Ay masa deme bana. Adam yanlış göndermiş bize masayı, dev masa 12 kişilik. Aradık bu yanlış diye, olsun olan olmuş size hediyemiz olsun dedi masa bize patladı. Açılınca bir tabur asker sığar o kadar büyük.
Hahhaaha dev masa ! Ayrı eve çıksın o seph![]()
Gönder gitsin Sep :) Ayrıca benim evimin her şeyi ikea evlenirken çok istiyordum. 5 senelik evliyim, 3 kere ev taşıdım daha gideri var :) O kadar da kalitesiz değil söylendiği gibi... Tavsiye ederim![]()