- 22 Aralık 2017
- 377
- 121
-
- Konu Sahibi pozitifkiz59
Gazi İktisat ya da Gazi Uluslararası Ticaret tutacak. Uluslararası T. tutarsa çap yapıp iki bölümü aynı anda okumayı düşünüyorum :) Hangi bakanlık?Gazi maliyeden mezun olan arkadaşım şimdi bakanlıkta çalışıyor. İşsiz kalmazsın, kpss çalış. Kursa gitmeni tavsiye etmem kurs tamamen vakit kaybı. internette her şeye ulaşabiliyorsun. alanınla alakalı kurslar varsa udemy gibi sitelerde onları belki alabilirsin. hayalin bu bölümlerse kesinlikle vazgeçme.
Gelir idaresinde de çap olayı zor, üniversitede herkes şöyle çap yapıcam böyle ortalama kasıcam der ve genelde yapamaz. çap düşünerek gitmeyin. bir arkadaşım da çap yapacağını düşünüp şehir bölge planlama yazmıştı. mimar oluyordu şimdi işsiz planlamacı oldu. daha mantıklı kararlar vermek lazım.Gazi İktisat ya da Gazi Uluslararası Ticaret tutacak. Uluslararası T. tutarsa çap yapıp iki bölümü aynı anda okumayı düşünüyorum :) Hangi bakanlık?
Çap yapamasam bile Uluslararası Ticaret severek okuyacağım bir bölümGelir idaresinde de çap olayı zor, üniversitede herkes şöyle çap yapıcam böyle ortalama kasıcam der ve genelde yapamaz. çap düşünerek gitmeyin. bir arkadaşım da çap yapacağını düşünüp şehir bölge planlama yazmıştı. mimar oluyordu şimdi işsiz planlamacı oldu. daha mantıklı kararlar vermek lazım.
Bütün bölümler KPSS istiyor artık. Tıp hariç hiçbir bölümün garantisi yokçalışıp çabalarım yılmam bıkmam diyorsan hayallerinin peşinden git ama kpss zorlu bir mücadele hele de iibf mezunuysan . bu biraz sana bağlı hırslı olan her zaman kazanır
Ankara Siyasal olmasa bile Gazi garantiUniversite tercihleriniz iyi , ankara siyasaldan mezun olup da issiz kalan gormedim hic
Kpss ye calisip devlete girebilirsiniz
Kendinizi uluslararasi ticaret konusunda gelistirirseniz , yabanci dilinizi mukemmel seviyeye getirirseniz konsolosluklarda ticari ateselik bolumunde bile calisabilirsiniz
Hangi bölüm ve üniversite?Bir çok alana yayılmayın; bu sizi başarısız kılar.
Onun dışında iibf mezunuyum 31 yaşındayım çalışma hayatında ise; 12. yılım hiç işsiz kalmadım.
Umutlu olun.
Hangi bölüm ve üniversite?
Üniversiteyi yüksek bir ortalamayla bitirmenin bana ne gibi bir katkısı olur sizce?İstanbul Üniversitesi-İşletme
Üniversiteyi yüksek bir ortalamayla bitirmenin bana ne gibi bir katkısı olur sizce?
istiyor ama bazı bölümler var daha düşük puanlarla atanabiliyorsun ama maliye mesela eğer batıya atanmak istiyorsa 92 ve üstü alması lazım keza doğu da öyleBütün bölümler KPSS istiyor artık. Tıp hariç hiçbir bölümün garantisi yok