- 3 Aralık 2016
- 6
- 1
- 42
a grubuna da mı hazırlanacaksın canım ben de evliyim çocuk istiyorum 32 yaşındayım canım bir dersin başına oturamadım ama sadece b grubuna çalışacağım2018 kpss hazirlanmak istiyorum evliyim 3.5 yasinda oglum var ve 6 haftalik hamileyim isletme mezunuyum lisans bilgilerim sifir hayallerimi gerceklestirmek istiyorum cocuklarima faydali olmak istiyorum ama ev isinden esten cocuktan vaktim olmuyor ders calismaya baslayamayinca mutsuz oluyorum ne yapmaliyim....
B grubunda giricem nasil olacak bilmiyoruma grubuna da mı hazırlanacaksın canım ben de evliyim çocuk istiyorum 32 yaşındayım canım bir dersin başına oturamadım ama sadece b grubuna çalışacağım
çift yıllar da oluyor zaten 2 sene de bir...B grubunda giricem nasil olacak bilmiyorum
olabilir canım kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle çalış canım düzenli çalışmak çok önemliAntremanla matematik calissam bu yil seneye cog tarih tukce vat calissam nasil olur
Cok tsk ederim yardimlariniz icin sizin calisma tekniginiz nasilolabilir canım kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle çalış canım düzenli çalışmak çok önemli
ben bir sözel bir sayısal çalışayım diyorum önce tarih çalışmayıdüşünüyorum yanında da matCok tsk ederim yardimlariniz icin sizin calisma tekniginiz nasil
Ben ilk tarihten başladım çünkü tarih eksik bilgilerim ve en çok ondan korkuyorum sınavda2018 kpss hazirlanicam simdiden tarih calismak mantikli olurmu yorumlariniz cok onemli
2018 kpss hazirlanmak istiyorum evliyim 3.5 yasinda oglum var ve 6 haftalik hamileyim isletme mezunuyum lisans bilgilerim sifir hayallerimi gerceklestirmek istiyorum cocuklarima faydali olmak istiyorum ama ev isinden esten cocuktan vaktim olmuyor ders calismaya baslayamayinca mutsuz oluyorum ne yapmaliyim....
Bolum.ne canim ?Bend aynı durumdayım 2,5 yaşında kızım 10 haftalikta hamileyim yaşımda 31 bi yandan kazanmak istiyorum bi yandan da çalışmaya fırsat yok
sakın lisanstan girme atanman imkansız olur iki yıllık gir bitirme okulu ben şimdiki aklım olsa o kamuyu bitirmezdim alırdım iki yıllık diplomamı ahh ahh bu kadar maddi sıkıntılar da yaşamazdımHanımlar ben bilgisayar bölümü mezunuyum kamuyu bitirmeyi düşünüyorum son sendedeyim sizce önlisans tan mi girmek daha mantıklı lisanstan mi??
sakın lisanstan girme atanman imkansız olur iki yıllık gir bitirme okulu ben şimdiki aklım olsa o kamuyu bitirmezdim alırdım iki yıllık diplomamı ahh ahh bu kadar maddi sıkıntılar da yaşamazdım