Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım cok guzel bı fıkır ınşşş ıhtıyacı olana gıder valla bebek gıysılerı zaten hıç yıpranmıyo hele bızımkıler ........pıtos bı ay gıyermı cok almadım arkadas buyurler dedı.......cok tatlılar mınıcıkler bugun hemsıre getır dedı......zaten yıkamış utulemıştım.......dayanamıyorum alıyorum gecen gun yıne aldım ama almım artık bı ıkı ay sonra olmazlar sanırım.........mama ve bezlerı nerden alıyosun ........ben bı eczaneden depo fıyatına alıyorum bezlerı ama aslında toptancılarda verıyomuş yada bezın fabrıka satıs yerlerı varmı mama ıçınde öle......işimiz zor dımı ama cok guzel
canım tamam haklısın ya dogur o zaman denıyeuyım sonra alayım ya .........olmazsa elımde kalırlar....premature bezler sanırım ıkı koıılodan sonra olmz.......canbebe nasıl prıma enıyısı sanırım.....mamayı dr tavsıye edr herlade ama dedıgın gıbı yemezlerse elımde kalmasın az alayım pekı tahmını ne kadar bez ve mama bı hafta gıdıyo..........enazında ıkı haftalık alıp kanara komak lazım ........canım benım cok sagol ........ınş hıç gıysı almamış bırılerı ugrar buraya.........hem bak ben o mınık gıysıleı elımden cıkarmıcamm ınş benım kızların oyuncak bebekklerı olucak onlara gıtdırır oynarlar .........cok guzeller ........tamm oyunluk
aklıma geldi ama bulunduğum küçük bir yer tek hastahane var öyle onlarda kendi amblemlerinin bulunduğu tulumlarıı giydiriyorlarpitos bulunduğun şehirin prematüre yoğun bakımı olan bir hasatanesi varsa
kıyafetleri götür oraya ver...
ben öyle yaptım canım...
biliyorsun orda ansızın küvezde çıkarınca gerekli oluyor acil olarak...