How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Premature Bebekler ihtiyacı olana prematüre cicileri :)

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

pitos25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
2.447
3
116
41
Sakarya
merhaba kızlar benim 1.5 ay kadar kullandığımız birkaç takım prematüre kıyafetmiz var gerçekten ihtiyacı olan birine kargo ile göndermek istiyorum en yakın zamanda temin etmeye çalışıcam hiçbir bebek zamanında önce doğmasın inşşşşş :ecrin_bebek:

canım cok guzel bı fıkır ınşşş ıhtıyacı olana gıder valla bebek gıysılerı zaten hıç yıpranmıyo hele bızımkıler ........pıtos bı ay gıyermı cok almadım arkadas buyurler dedı.......cok tatlılar mınıcıkler bugun hemsıre getır dedı......zaten yıkamış utulemıştım.......dayanamıyorum alıyorum gecen gun yıne aldım ama almım artık bı ıkı ay sonra olmazlar sanırım.........mama ve bezlerı nerden alıyosun ........ben bı eczaneden depo fıyatına alıyorum bezlerı ama aslında toptancılarda verıyomuş yada bezın fabrıka satıs yerlerı varmı mama ıçınde öle......işimiz zor dımı ama cok guzel

ben ılk yazdım ama benı gec........sadece..sana yorum yapmak ıstedım canım...opuyorumnanaktan................

canım cok guzel bı fıkır ınşşş ıhtıyacı olana gıder valla bebek gıysılerı zaten hıç yıpranmıyo hele bızımkıler ........pıtos bı ay gıyermı cok almadım arkadas buyurler dedı.......cok tatlılar mınıcıkler bugun hemsıre getır dedı......zaten yıkamış utulemıştım.......dayanamıyorum alıyorum gecen gun yıne aldım ama almım artık bı ıkı ay sonra olmazlar sanırım.........mama ve bezlerı nerden alıyosun ........ben bı eczaneden depo fıyatına alıyorum bezlerı ama aslında toptancılarda verıyomuş yada bezın fabrıka satıs yerlerı varmı mama ıçınde öle......işimiz zor dımı ama cok guzel

teşekkür ederim muallimcim ne yalan söyliyim ilk aklıma sen geldin oyüzden senin tarafa prematüre kıyafeti aldınmı diye yazdım benim için okadar değerlilerki bazen çıkarıp öpüyorum kokluyorum onları minicikti kuzularım nasılda büyüdüler valla tatlım ben son çıkan oğluma direk yenidoğmuş şeyleri giydirdim ona olmadı mesela kızım ve diğer oğlum kullandılar ikibuçuk kilodan sonra oluyor ama çok alma derim biz bezleri mamayı tek tek alıyoruz toptan hiç almadım çünkü eymen bir anda kilo alıyor ve 9 12 kullanıyoruz ona diğerleri daha küçük bezlerin bazıları pişik yaptı yada bel kısımları oturmadı oyüzden önce dene bebeğine hangisi uygun ona göre al mamada öyle bebelac benimkiler yemedi mesela ççççoooook çooook güzel her yanımızııııı melekler sarmışşşş :asigim:

canım tamam haklısın ya dogur o zaman denıyeuyım sonra alayım ya .........olmazsa elımde kalırlar....premature bezler sanırım ıkı koıılodan sonra olmz.......canbebe nasıl prıma enıyısı sanırım.....mamayı dr tavsıye edr herlade ama dedıgın gıbı yemezlerse elımde kalmasın az alayım pekı tahmını ne kadar bez ve mama bı hafta gıdıyo..........enazında ıkı haftalık alıp kanara komak lazım ........canım benım cok sagol ........ınş hıç gıysı almamış bırılerı ugrar buraya.........hem bak ben o mınık gıysıleı elımden cıkarmıcamm ınş benım kızların oyuncak bebekklerı olucak onlara gıtdırır oynarlar .........cok guzeller ........tamm oyunluk

ben üç kız olmasına cıok sevındım .......gecen hemsıre uzuldunuzmu duyunca dedı yok ya ne demek dedım cok sevındık ama yakınlarım ılla bırı erkek olsaydı dıyıp durdu hatta kayınvalıdem dr yanlış gormıuş bak bırı erkek dıyıp durdu ay sı nır oldum dr anlamadı yanı......neyse dogunca gıkları cıkmadı üç kız................sevındım cunku beraber oynarlar sıkılmazlar ınş oğlum tektı hep sıkıldı ........bırı erkek veya bırı kız olsa o tek olan sıkılacak bellı bı zaman sonra..........bu sızın ıçın geccerlı degıl nasılsa yıne denıcenız yasınız genc..........ınşşşş............

prematüre kıyafetleri ayrıca mı satılıyordu, benim kızım da pre doğdu da kıyafett bulmakta epey zorlanmıştık. çocuk 2 ay sonra kendine gelmişti

elmuallim canım bezi ilk zamnalar günde 8 defa değiştiryırdum bazen 10 oluyor..
daha yeni günde 6 beze indik..,işte hesap et yani..günde 8 bezden..
sen ataşehirde değilmiydin ??
git metroya prematüre bazi al bir kaç koli...
yani biz 1 paket bezi 1 haftada bitiryorduk...

pitos bulunduğun şehirin prematüre yoğun bakımı olan bir hasatanesi varsa
kıyafetleri götür oraya ver...
ben öyle yaptım canım...
biliyorsun orda ansızın küvezde çıkarınca gerekli oluyor acil olarak...

bende alsammı napsam cücüye cücük kıyafetlerr

eeken dogmazsa verırım bırıne

canım tamam haklısın ya dogur o zaman denıyeuyım sonra alayım ya .........olmazsa elımde kalırlar....premature bezler sanırım ıkı koıılodan sonra olmz.......canbebe nasıl prıma enıyısı sanırım.....mamayı dr tavsıye edr herlade ama dedıgın gıbı yemezlerse elımde kalmasın az alayım pekı tahmını ne kadar bez ve mama bı hafta gıdıyo..........enazında ıkı haftalık alıp kanara komak lazım ........canım benım cok sagol ........ınş hıç gıysı almamış bırılerı ugrar buraya.........hem bak ben o mınık gıysıleı elımden cıkarmıcamm ınş benım kızların oyuncak bebekklerı olucak onlara gıtdırır oynarlar .........cok guzeller ........tamm oyunluk

primanın en iyi şeyi esnek bel bantlarının olması bizimilerin malum incecik belleri oluyor ilk günleri hatırlamıyorum ama 3 gün falan gidiyordu sütte verdiğim için biz bezi en büyüklerinden alıyoruz oda yaklaşık 1 hafta gidiyor

pitos bulunduğun şehirin prematüre yoğun bakımı olan bir hasatanesi varsa
kıyafetleri götür oraya ver...
ben öyle yaptım canım...
biliyorsun orda ansızın küvezde çıkarınca gerekli oluyor acil olarak...
aklıma geldi ama bulunduğum küçük bir yer tek hastahane var öyle onlarda kendi amblemlerinin bulunduğu tulumlarıı giydiriyorlar

merhabalar...kıyafetleri hatıra olarak saklamayı neden düşünmüyosun..ileride gösterirsin bebeğine..seni bu kadarcık giysilerle süslüyodum diye:1ninca:guclubacismile

bende doğum yaptığım hastaneye vermiştim küvezde değilde eve çıkarken alamayacak durumda çok aileler var demişti ordaki hemşireler oraya verdim ikiz olunca her kıyafetten 2 tane idi tulum alt üst pijama takımları küçük çoraplar ve annanemin ördüğü minnacık patiklerden verdim birer takımda hatıra bıraktım patiklerini geçen gün eltimin kızı var geldiğinde elinde oyuncak bebeği vardı giydirdik kıyafetleri tam oldu düşünün ne kadar küçükmüş ama bana o zaman hiç küçük gibi gelmiyordu bebeklerim büyüdükçe gözüme küçük gelmeye başladıı

bence ıhtıtacı olan muhakkak vardır ve cıkacaktır canım....ınşş ıyıde olur.

bende gidip hastahaneyle görüşiyim olmadı dediğiniz gibi hatıra olarak saklarım zaten şükürki kimsenin ihtiyacı yokmuşşşş

ıyı fıkır canım ama hastane almazsa kızına oyuncajk bebek al buyuk olanlardan onunla oynar guıydırır cok guzel olıur..........yada erken doguranlara hedıye goturursun.........su an rahatlıkla normal gıyebılıyolar dımı.........oda ıçın buhar makınesı aldınmmı mama ısıtıcısı gerekırmı..........kac tane battanıye lazım oluyo........bebek altını ne ıle sılıyosun ıslak mendılmı pamukmu .........ben pamukla daha ıyı olur bılıyorum ılk gunler......

evet şuan aylarına göre giyiyorlar artık buhar makinamız vardı ama bozuldu tamire gitti yine aynı sinbonun du hiç memnun kalmadım şimdi hem buhar hemde yemizleyici biarada istiyorum benim bebeklerin hem peluş hem merserize hemde penye battaniyeleri vardı hım bide ufak onların boyunda kesilmiş polarlar ben merserize ve polarları kullanıyorum çok rahat oluyor bel kısımlarını hep sarıp alıyorum ıslak mendili ılık suyla yıkıyarak kullanıyorum pamuk hiç denemedim

Back