Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İhtiyacı olana iş kıyafeti sadece kargo ücretini karşılasın yeter
Arkadaşlar elimde 38 ve m beden gömlekler, etek falan var, bi tane 36 beden siyah ceket var ayrıca, gerçekten ihtiyacı olan birine vermek istiyorum, sadece kargoyu karşılasın yeter, ankaradayım, ankara içi elden teslim olur
Yardım amaçlı içerik açılmıyor bildiğim kadarıyla ama ben Görebilirim ben de ankaradayım 38 kalıbı nasıl 40 a yakın bedenim güzelse düşünebilirim resim atarmısınız
Arkadaşlar ben bu kıyafetleri yardım amaçlı vericem o yüzden foto istemeyin zaten yükleyemiyorum da ama zaten kendi giymeyeceğim şeyi başkasına vermem, sadece üzerime olmuyor artık, hepsi kaliteli markalı, umarım ihtiyacı olan nirine ulaşır kıyafetlerim! İhtiyacım var diyen de elini vicdanına koyup öyle söylesin lütfen! Kıyafetler 36-38 bedene göre, 40 da zorlar!