- 15 Haziran 2016
- 7.701
- 20.397
- 38
Pandemi nedeniyledir herhaldeÇocuk esirgemeyi ben de düşündüm. Bezle mama götürsem kabul ederler mi acaba. Bir keresinde koli koli kıyafet götürmüştüm (sıfır). Hijyen koşulları nedeniyle kabul edemeyeceklerini söylemişlerdi
İşte siparişi o verdiği adrese gönderiyorum migrostan bildirim geliyor mesela teslim edildi diye. İhtiyaç sahibi fotoğraf atıyor teşekkür ediyor falan. Bir de şu dikkatimi çekti. Sayfanın sponsorlu olması. Reklam veriyor yani. Gelir elde etmediği bir sayfaya insan neden reklam verir ki? Ben bunu falan da sordum. Biraz kurcaladım yani. Dikkat çektim çok sanırım3 4 tane sayfada aynı paylaşımlar var ama niye?
Ve eski paylaşımlar da dönüyor bence. Resmi dernek değil
Bilmiyorum instagram ıh ıh içime sinmiyor
Adres veriyor ama çok zor değil ki istediği adresi verir canlı yayın yokki
Ben o sayfanın dolandırıcı olduğunu düşünmüyorum. Belki başka sayfalar onlardan görüp aynı adresleri paylaşıyorlardir.3 4 tane sayfada aynı paylaşımlar var ama niye?
Ve eski paylaşımlar da dönüyor bence. Resmi dernek değil
Bilmiyorum instagram ıh ıh içime sinmiyor
Adres veriyor ama çok zor değil ki istediği adresi verir canlı yayın yokki
İşte siparişi o verdiği adrese gönderiyorum migrostan bildirim geliyor mesela teslim edildi diye. İhtiyaç sahibi fotoğraf atıyor teşekkür ediyor falan. Bir de şu dikkatimi çekti. Sayfanın sponsorlu olması. Reklam veriyor yani. Gelir elde etmediği bir sayfaya insan neden reklam verir ki? Ben bunu falan da sordum. Biraz kurcaladım yani. Dikkat çektim çok sanırım
Ben o sayfanın dolandırıcı olduğunu düşünmüyorum. Belki başka sayfalar onlardan görüp aynı adresleri paylaşıyorlardir.
Hangi sayfa olduğunu bana özelden yazabilir misiniz aynı sayfa mı acabaBen o sayfanın dolandırıcı olduğunu düşünmüyorum. Belki başka sayfalar onlardan görüp aynı adresleri paylaşıyorlardir.
Sorunca muhtar da evi, adresi gösteriyor zatenBu arada isim gereği tecrubelerimden asla muhtarı tercih etmem
Ama istediği şeyler kullanılmış bebek kiyafeti gibi şeyler. Bununla nasıl dolandırıcılık yapacaklarki? Ben zaten hiç yardım yapmadım sadece yardım alan insanlar geri dönüş yapıp fiş vs paylaştığı için güvenilir olduğunu düşünüyorum. Tabi emin olamayız.Niye aynı paylaşımlar 3 4 sayfa da dönsün yahu
Neyse tabi içinize siniyorsa neden olmasın benim sinmiyor
Sorunca muhtar da evi, adresi gösteriyor zaten
Ama istediği şeyler kullanılmış bebek kiyafeti gibi şeyler. Bununla nasıl dolandırıcılık yapacaklarki? Ben zaten hiç yardım yapmadım sadece yardım alan insanlar geri dönüş yapıp fiş vs paylaştığı için güvenilir olduğunu düşünüyorum. Tabi emin olamayız.
Aynı sayfa değil o zaman. Benim dediğim yer sana adresi veriyor, oraya bebek eşyası, yiyecek gibi şeyler alıp gönderiyorsun.Kullanılmış bebek kıyafeti istemiyorlar bahsettiğim sayfalar para belirtip PayPal üzerinden para topluyor. 100 tl kahve parasını 3 4 sayfadan istemekte hoşuma gitmiyor.