İhtiyaç sahibi bulamamak

Çocuk esirgemeyi ben de düşündüm. Bezle mama götürsem kabul ederler mi acaba. Bir keresinde koli koli kıyafet götürmüştüm (sıfır). Hijyen koşulları nedeniyle kabul edemeyeceklerini söylemişlerdi :KK43:
Pandemi nedeniyledir herhalde
Bir kutu sakız bile götürseniz alıyorlar
Kurumun hangi semtte olduğu bile farkediyor fakir bir semtle zengin bir semt kurumunun şartları farklı oluyor ne yazıkki

Ne güzel böyle düşünmeniz uğraşmanız ama bence sosyal medya riskli bu konu için ama şöyle söyliyim takip ettiğim doktor var ve onun vanda bulunduğu hastanedeki çocuklar için gelen hediyeleri vs alıp gelen ihtiyaçlı kişilere veriyor mama vs de verebilir diye düşünüyorum yazabilirsiniz kendisine. doktoranneninblogu
Sağlık ocağı muhtarlık veya okulda rehber öğretmenine sorabilirsiniz küçük bebek kardeşi olan öğrenciniz var mı ihtiyaçlı aile varsa bildiğiniz diye.

3 4 tane sayfada aynı paylaşımlar var ama niye?
Ve eski paylaşımlar da dönüyor bence. Resmi dernek değil
Bilmiyorum instagram ıh ıh içime sinmiyor
Adres veriyor ama çok zor değil ki istediği adresi verir canlı yayın yokki
İşte siparişi o verdiği adrese gönderiyorum migrostan bildirim geliyor mesela teslim edildi diye. İhtiyaç sahibi fotoğraf atıyor teşekkür ediyor falan. Bir de şu dikkatimi çekti. Sayfanın sponsorlu olması. Reklam veriyor yani. Gelir elde etmediği bir sayfaya insan neden reklam verir ki? Ben bunu falan da sordum. Biraz kurcaladım yani. Dikkat çektim çok sanırım

3 4 tane sayfada aynı paylaşımlar var ama niye?
Ve eski paylaşımlar da dönüyor bence. Resmi dernek değil
Bilmiyorum instagram ıh ıh içime sinmiyor
Adres veriyor ama çok zor değil ki istediği adresi verir canlı yayın yokki
Ben o sayfanın dolandırıcı olduğunu düşünmüyorum. Belki başka sayfalar onlardan görüp aynı adresleri paylaşıyorlardir.

İşte siparişi o verdiği adrese gönderiyorum migrostan bildirim geliyor mesela teslim edildi diye. İhtiyaç sahibi fotoğraf atıyor teşekkür ediyor falan. Bir de şu dikkatimi çekti. Sayfanın sponsorlu olması. Reklam veriyor yani. Gelir elde etmediği bir sayfaya insan neden reklam verir ki? Ben bunu falan da sordum. Biraz kurcaladım yani. Dikkat çektim çok sanırım

Bilmiyorum ama hoşuma da gitmiyor
Öğretmen arkadaşlarınız yok mu? Onlara sorsaniz

Ben o sayfanın dolandırıcı olduğunu düşünmüyorum. Belki başka sayfalar onlardan görüp aynı adresleri paylaşıyorlardir.
Hangi sayfa olduğunu bana özelden yazabilir misiniz aynı sayfa mı acaba
Bence de dolandırıcı değil gibi ama bilemiyorum içime sinmeyen bir şeyler var

Ben belediyenin askıda fatura uygulamasından anne-çocuk paketi, öğrenci yardımı fatura ödeme gibi konularda destek oluyorum. İstanbul belediyesi bu, diğer belediyelerde var mı bu uygulama bilmiyorum. Bir de hayvansever olduğum için gerçekten ihtiyacı olduğunu bildiğim bir kaç Instagram hesabı var onlara yardım ediyorum.

Bu arada içlerinden biri deşifre olmuştu öncesinde takı sayfasi imiş ve üstüne gidilince sayfa kapanmis
Sonra ztn tamamen uzaklaştım aynı tarz reklam döndürüp duruyorlar

Loudercim bagirsak yetmezligiyle mucadele eden ege univ hastanesinde yatan miniklere destek olan bir dernek var bayed diye, bir yakinimin cocugu da bu sekilde uzunca bir sure hastanede yatmisti o vesile ile tanistik. Ben orayi tercih ediyorum hasta cocuklara gidiyor yardimlar. İnsta hesabindan inceleyebilirsin.

Birebir tanıdığım insanlara, oluşumlara veriyorum. Maalesef ihtiyaç sahibi insan çok ama benim için belirli kriterler var. Çok ciddi bir hastalık, bakıma ihtiyaç durumu olmalı, yeni bir düzen kurmalı, çalıştığı halde yetemiyor olmalı gibi...

Bizim okulda ,okul aile birligi , ihtiyaci olan ailelere yardim yapıyor. Bence okulla gorusun.
Ben de yakin cevremin tanidigi insanlara yardim yapiyorum daha cok.
Elinizde bulunan urunu yollamiyorsaniz , ahbap ada yollayabilirsiniz.

Ben Linkedinden bir sosyal hizmet görevlisini tavsiye ediyorum, ara sıra yardım gönderiyorum. Yardımdan sonra foto paylaşıyor, gayet güvenilir biri, yardım olacak alanlarla ilgili post gönderiyor misal yaşlı teyzeye kira yardımı - miktarı bu. Kendisinin adı Öykü Kırık, isteyenler için akılda bulunsun:KK200:Louder, muhtara sor derim muhtar genelde ihityaç sahiplerini tanır.

Niye aynı paylaşımlar 3 4 sayfa da dönsün yahu
Neyse tabi içinize siniyorsa neden olmasın benim sinmiyor
Ama istediği şeyler kullanılmış bebek kiyafeti gibi şeyler. Bununla nasıl dolandırıcılık yapacaklarki? Ben zaten hiç yardım yapmadım sadece yardım alan insanlar geri dönüş yapıp fiş vs paylaştığı için güvenilir olduğunu düşünüyorum. Tabi emin olamayız.

Ama istediği şeyler kullanılmış bebek kiyafeti gibi şeyler. Bununla nasıl dolandırıcılık yapacaklarki? Ben zaten hiç yardım yapmadım sadece yardım alan insanlar geri dönüş yapıp fiş vs paylaştığı için güvenilir olduğunu düşünüyorum. Tabi emin olamayız.

Kullanılmış bebek kıyafeti istemiyorlar bahsettiğim sayfalar para belirtip PayPal üzerinden para topluyor. 100 tl kahve parasını 3 4 sayfadan istemekte hoşuma gitmiyor.

Kullanılmış bebek kıyafeti istemiyorlar bahsettiğim sayfalar para belirtip PayPal üzerinden para topluyor. 100 tl kahve parasını 3 4 sayfadan istemekte hoşuma gitmiyor.
Aynı sayfa değil o zaman. Benim dediğim yer sana adresi veriyor, oraya bebek eşyası, yiyecek gibi şeyler alıp gönderiyorsun.

X