Doğuma Hazırlık İhsan isminin yanına isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
daha da bulamazsam , tek bir isim düşünüp
'ihsan' ı kullanmadan, sadece kulağına söylettiririz

Ihsan ali , ihsan arda, ihsan yagiz, ihsan oguz,yigit, kerim,emir,emin Selim ihsan,serkan ihsan,umut ihsan,ahmet ihsan yakistirdiklarim

çok güldüm ya, evet biraz öyle olmuş. kafam çok karışık neyse, allahtan daha 5 ay var, vakit bol, illa ki bulucam
hehe ay ben olsamm ihsan eren koyardımm eren kerem hıc modası gecmeyecek ısımler meselaaa ben sana ısım bulcamm

hehe ay ben olsamm ihsan eren koyardımm eren kerem hıc modası gecmeyecek ısımler meselaaa ben sana ısım bulcamm
çok yakınımızda eren ve kerem var kerem i çok isterdim mesela... napalım,ama şunu farkettim a ve k harfi ile başlayanları daha çok yakıştırıyorum galiba,ya da ısınıyorum. ne biliyim

çok yakınımızda eren ve kerem var kerem i çok isterdim mesela... napalım,ama şunu farkettim a ve k harfi ile başlayanları daha çok yakıştırıyorum galiba,ya da ısınıyorum. ne biliyim
hmm ben de e harfını sevıyorumm ısımlerde bı hos gelır bana ılk hecede olursaa dadundan yenmez

bence ne koyarsanız koyun çocuğa ihsan diye seslenmeyin.ölmüşün ruhunun gitmesine izin vermemek gibi oluyomuş huzur bulmuyomuş ruhu.sıkışıyomuş bu dünyada.bir de yeni nesil çocuk,bu tür isimler pek gitmiyo.zaten 2 isim biri hatır için konuluyo onunla seslenilmiyo genelde. ben kerem ihsan'ı önereyim ya da doruk ihsan.

İhsan Teoman / Teoman İhsan
İhsan Bora / Bora İhsan
İhsan İlker / İlker İhsan
İhsan Turan / Turan İhsan
İhsan Elvan / Elvan İhsan
İhsan Taylan / Taylan İhsan
İhsan Taylan / Taylan İhsan
İhsan Aslan / Aslan İhsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…