Doğuma Hazırlık İhsan isminin yanına isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
daha da bulamazsam , tek bir isim düşünüp
'ihsan' ı kullanmadan, sadece kulağına söylettiririz

Ihsan ali , ihsan arda, ihsan yagiz, ihsan oguz,yigit, kerim,emir,emin Selim ihsan,serkan ihsan,umut ihsan,ahmet ihsan yakistirdiklarim:KK76:

çok güldüm ya, evet biraz öyle olmuş. kafam çok karışık neyse, allahtan daha 5 ay var, vakit bol, illa ki bulucam :KK48::KK48:
:KK70: :KK70: hehe ay ben olsamm ihsan eren koyardımm eren kerem hıc modası gecmeyecek ısımler meselaaa ben sana ısım bulcamm :KK70: :KK70:

:KK70: :KK70: hehe ay ben olsamm ihsan eren koyardımm eren kerem hıc modası gecmeyecek ısımler meselaaa ben sana ısım bulcamm :KK70: :KK70:
çok yakınımızda eren ve kerem var:KK61: kerem i çok isterdim mesela... napalım,ama şunu farkettim a ve k harfi ile başlayanları daha çok yakıştırıyorum galiba,ya da ısınıyorum. ne biliyim

çok yakınımızda eren ve kerem var:KK61: kerem i çok isterdim mesela... napalım,ama şunu farkettim a ve k harfi ile başlayanları daha çok yakıştırıyorum galiba,ya da ısınıyorum. ne biliyim
hmm ben de e harfını sevıyorumm ısımlerde bı hos gelır bana ılk hecede olursaa dadundan yenmez :D

bence ne koyarsanız koyun çocuğa ihsan diye seslenmeyin.ölmüşün ruhunun gitmesine izin vermemek gibi oluyomuş huzur bulmuyomuş ruhu.sıkışıyomuş bu dünyada.bir de yeni nesil çocuk,bu tür isimler pek gitmiyo.zaten 2 isim biri hatır için konuluyo onunla seslenilmiyo genelde. ben kerem ihsan'ı önereyim ya da doruk ihsan.

İhsan Teoman / Teoman İhsan
İhsan Bora / Bora İhsan
İhsan İlker / İlker İhsan
İhsan Turan / Turan İhsan
İhsan Elvan / Elvan İhsan
İhsan Taylan / Taylan İhsan
İhsan Taylan / Taylan İhsan
İhsan Aslan / Aslan İhsan

Back
X