Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok yakınımızda eren ve kerem var kerem i çok isterdim mesela... napalım,ama şunu farkettim a ve k harfi ile başlayanları daha çok yakıştırıyorum galiba,ya da ısınıyorum. ne biliyim
arkadaşlar merhaba eşimin vefat etmiş babasının adı ihsan, onun ismini kullanmak istiyoruz. Ancak yanına daha kısa ve daha modern bir isim daha koymak istiyoruz. yardım eder misiniz.
çok yakınımızda eren ve kerem var kerem i çok isterdim mesela... napalım,ama şunu farkettim a ve k harfi ile başlayanları daha çok yakıştırıyorum galiba,ya da ısınıyorum. ne biliyim
bence ne koyarsanız koyun çocuğa ihsan diye seslenmeyin.ölmüşün ruhunun gitmesine izin vermemek gibi oluyomuş huzur bulmuyomuş ruhu.sıkışıyomuş bu dünyada.bir de yeni nesil çocuk,bu tür isimler pek gitmiyo.zaten 2 isim biri hatır için konuluyo onunla seslenilmiyo genelde. ben kerem ihsan'ı önereyim ya da doruk ihsan.