melidiha arkadasım cok saol canım benımmm Allah kabul etsın dualarımızı Allah gönlumuze göre iş eş ama en basta saglık versin amin bende..senin için dua ettım canımm Alah gönlundekını versın ınsallah
yazdıgım msjların bir üstündeki üye sendin yani en son yazan bende senin hayırlı dileğin için okudum allah kabul etsin inşallah :)
saol canım allah kabul eder inşallahhh..kul kula sebeptır duada sende dua etmemıze sebep oldun allah razı olsunn :))
allah sendende razı olsun :) yine bakayım dedim foruma yıne en son sen yazmıssın yine sana okudum var bundada bir hayır :)
ben de senin dileğin için 12 ihlas okudum,Allah kabul etsin.
çok saol :)msjını görmüşken bnde senin için okuyorum.zaten 12 tane hemencik okunuyo ve ben böyle okudukca terapi gibi geliyo bana mutlu oluyorum seninde dileğin en güzel şekilde gerçek olsun inşallah ne güzel bişey bu ya kimse birbirini tanımıyo ama herkes içten bir şekilde karsı taraf için isteği olsun diye dua ediyo.karsımızdakini bu şekilde allahtan isteyerek ona dua ettikçe allahta bizleri mutlu eder inşallah.kısa zamanda olsun inşallah sabırsızım azcık :)
allah sendende razı olsun :) yine bakayım dedim foruma yıne en son sen yazmıssın yine sana okudum var bundada bir hayır :)
evet kulun kula olan duası daha çabuk kabul olurmuş,sen sevdiğinle evlilik için dua ediyorsun en cok sanırım,hayırlısıyla tez zamanda olur inşallah. ben de aynı şeyleri senin ve kendim için istiyorum
allah kabul eder ınsallahh bu aralarr cok duaya ıhtıyacım var(
okudum sana yine :)
Arkadaşım ben de senin için okudum. Allah kabul etsin, hayırlısıyla. İnşallah herşey gönlüne göre olur.allah razı olsun canım cok saooll...bu sıralar iş ile ilgili telaslarım var inşallah allah yuzumuzu kara cıkarmaz ....bende sana okucam sımdı :))
Arkadaşım ben de senin için okudum. Allah kabul etsin, hayırlısıyla. İnşallah herşey gönlüne göre olur.
Ben de Rabbimden sağlıklı ve hayırlı evlatlar istiyorum. İzzet ve ikram sahibi Allah-u Teala herkesin duasını kabul eder inşallah, hayırlısıyla
Çok güzel dua etmişsin canım, Allah razı olsun. Ben de ara ara girip sizin için okuyacağim, dualarımız tez zamanda kabul olur inşallahiyi geceler.
melidiha arkadasım cok saol canım benımmm Allah kabul etsın dualarımızı Allah gönlumuze göre iş eş ama en basta saglık versin amin bende..senin için dua ettım canımm Alah gönlundekını versın ınsallah
evet kulun kula olan duası daha çabuk kabul olurmuş,sen sevdiğinle evlilik için dua ediyorsun en cok sanırım,hayırlısıyla tez zamanda olur inşallah. ben de aynı şeyleri senin ve kendim için istiyorum
Çok güzel dua etmişsin canım, Allah razı olsun. Ben de ara ara girip sizin için okuyacağim, dualarımız tez zamanda kabul olur inşallahiyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?