Anket Ihaneti affedermisin?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

affeder misiniz ???

• Ankete Katılan
    167
başıma gelmedi..inşallah kimsenin başına da gelmesin..affetmezdim..kafamda hep" acaba"larla yürütemem

Allah korusun...İhanet tek kelimelik bir sözcük kendisi...Ama bi ömür acı çektirebilir de....Kimsenin yaşamaması dileğiyle

Affetmem. O aldatarak bensiz kalmayı göze alabildiyse, beni yeterince sevmiyor demektir. Pişman olması bu gerçeği değiştirmez. Sevgisine inanmadığım biriyle de yaşayamam zaten.

asla affetmem diyenleride görüyorum affediyolar o yüzden başıma gelmeden büyük konuşmak istemem insan affetmezmiş gibi geliyo ama şartlar bakalım ne göstercek o yüzden Allah vermesin demekten başka çarem yok

affederim bazen de çapkınlık için rahat bırakıyorum onu kimse için bu yaştan sonra kafamı zorlayacak halim yok aldatacaksa rahatça yapsın ki ban ayalanlar sayıp zekamla dalga geçme fırsatı bulmasın.zaten aldatmayan 3-5 erkeğin de normal kabul ettiğimiz sınırlarda olduğunu zannetmiyorum.

büyük konuşmayı sevmem ama bu konuda konuşucam kesinlikle affetmem ,en çok koyanda aldatılmaktan çok aptal yerine konmak olur buda hiç tahammul edemediğim bişey.allah göstermesin hiçbir kadına...

affetmem.. affedemem... geri dönüşü olmaz, güven gider, sadakatsizlik gelir, saygı sevgi gider, ve aşk da...

Asla af etmem benim tek evladım var ki artık büyüdü 1 çocukla her yere sığarım ama 3 çocuğum olsa af etmem gerekir bence hanımlar akıllı olup çocuk sayısını az yapmalı

Back