Anket Ihaneti affedermisin?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

affeder misiniz ???

• Ankete Katılan
    167
şu Ana Kadar Yaşamadiğim Için O Anki Duygularimi Tartamiyorum...ama Güvenim Bir Kere Sarsildiktan Sonra Affetsemde Unutamayacağim Için Ve Bunu Ona Sirasi Geldiğinde Hatirlatacağim Için Ikimizin Hayatida Kabusa Dönüşür ...zor Bir Durum ...belki Burnu Sürtsün Diye Bir Süre Ayri Kalabilirim...

Başıma gelmediği için ne yaparım bilemiyorum.ama aynı çatı altında kalmaya mecbur olursam eski hayatımız olmaz yapamam herhalde rabbim kimseye yaşatmasın.

yorum yazarken, kişilik saldırısında bulunmazsak çok daha güzel olur, kimseyi kırmamış oluruz böylece.. kim affeder kim affetmez yazsın.. ama "affeden onursuzdur" cümlesini hiç yakıştıramıyorum... Yaşamayan bilemez..!! bir sürü sebepleri vardır... ya karşındakinin bir kez yaptığı hatayı anladığını..ve çok pişman olduğunu anlarsın kesin inanırsın... ya çok seviyorsundur..ondan ayrılmak sana birlikte yaşarken çektiğin acıdan daha çok acı verecektir... ya da mecbursundur affetmeye başka seçeneğin yoktur!!!!!!!!! Asla! asla dememek lazım şu hayatta... her yeni gün farklı bir olayla karşılaşıyoruz...her durumda verdiğimiz tepki farklı oluyor... tepkilerimizi de düzgün bir şekilde dile getirirsek çok memnun olurum... !!!!!!!!!:kızgın:

evet katılıyorum..affetmek asla onursuzluk olarak adlandırılmamalı:kızgın: kimse yaşamadan bilemez bunu..eger gerçekten sevdiysen , tamiri olmayacak kadar yara almadıysan ve karşındakinin pişmanlıgına ve aşkına güveniyor bida yapmayacagına inandıysan neden affetmeyesinki?? tabi süründürüp iyice pişman ettiysen a.s.

ben asla ama asla affetmezdim:oklava: hele benimki bi yapsin anam dunyayi basina yikarim onun:roflol::oklava:

eskiden olsa affederdim ama şuan olsa affetmem. bir ilişkim yok şuan gerçi ama zaman içerisinde olucaktır ve öyle bir olayla karşı karşıya gelsem düşüncelerimde değişiklik olmaz. zaman ve yaşanan ufacık bir acı bile bazı şeylerin önemini anlamak ve olgunlaşmak için yeterli oluyor. benimde fikrim zaman geçtikçe böyle değişikliğe uğradı işte.
herşeyden önce kişinin kendine olan saygısı biterse o zaman kendini bir zavallı gibi hissedeceğinden ilişkide hep ezik konumunda olması muhtemeldir. aldatılmak ve bunun gibi onur kırıcı durumlar affedilmemeli bence.
belki çok acı çekersiniz ama zaman herşeyi unuttturuyor insana, öldürmeyen acı güçlendiriyor ve olgunlaştırıyor. yaşanan herşey bir tecrübe..

şu anda bekara boşamak kolay gelir derler ya bende asla diyorum ama yaşanmışlık olunsa şartlar ne gerektirecek bilemem ki

bende asla demek isterdim ama insanın başına gelse o anki ruh haline göre deişir hiç bi zaman büyük konuşmayı sevmem ne demişler büyük lokma ye büyük konuşma :1no2:

annem 1 affetti,2 affetti,3 affetti,4,5,6...sürüüppppp gitti.şimdi boşandılar.Kesinlikle şans vermeyin!!!!

sana katılıyorum canım affettikçe tekrarını yapıyorlar bunun biride bir ikiside affatmemek lazım hemde öyle yakalayıp burnundan fitil fitil getirdikten sonra vur tekmeyi

allah kimseye yaşatmasın çok da büyük konuşmayayım ama benim yerime başka birini tercih eden bi adamın benim hayatımda yeri kalmamıştır artık buyursun gitsin.....

büyük konuşmak istemiyorum ama asla affetmem asla...:1no2:

yaa önceden olsa affeddebılırım belki bir kereye mahsus olmak üzere diyordum ama şimdi öle düşünmüyorum...

asla affetmem onun arkasıda gelir bir kere yapan tekrar yapar ve gözü dışarka demektir

bu ölüyü diriltiebilirsinle aynı soru
affedilecek şeymidir aldatmak

İhaneti kabul etmek mümkün mü?Beni aldatan adamın yüzünü dahi görmek istemem, bırakın evliliği sürdürme düşüncesini...

hatasini anlamissa affederimi isaretledim...ama belli olmazki hadi yine yaparsa süphe gitmez artik.....Allah hic kimseyi bu duruma düsürmesin...::)

Affetmem diyorum ama başıma gelmediği,yaşamadığım için de büyük konuşmak istemiyorum ama çok zor bir durum.Allah yaşatmasın kimseye

Back