Anket Ihaneti affedermisin?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

affeder misiniz ???

• Ankete Katılan
    167
Kesinlikle affetmem. Sans filanda vermem. O hatayi yapan bi sansi haketmiyo bence..:1no2:

Son düzenleme:
asla affetmem seçeneğini işaretledim..sengözlerimebaksanab.
hayat müşterektir,beni bir kez de aldatsa bir,bin kez de aldatsa birdir benim için...benim gözümde değişen bir şey yok...klava:
neden affedecekmişim ki...aynı şeyi o yaşasa affedermi hiç...affetmez...neden erkek adam yapar elinin kiri olur,kadın yapar alnının kiri olur...bence erkeğin de alnının kiri olmalı...Kötü Kazen
eşim böyle bir şey şu ana kadar yapmadı...yaparsa başına gelecekleri çok iyi bilir...seçim onun yani...Kötü Kazen

güzel bir söz geldi yine aklıma:1rolleyes: beni bir kere aldatırsan yazıklar olsun :mymeka:sana beni ikinci kere aldatırsan yazıklar olsun banakafamçokkarıştı

büyük konuşmak istemiyorum ama bende asla diyenlerdenim :1closedeyes:

ihanetin ihanet olma seviyesine bağlı.. allah kimseye yaşatmasn.

şuanda asla affetmem diyebiliorum ama başa gelmeyen bişi bilinmio işte Allah kimseye yaşatmasın

bizde ihanetin afetmek kadına özgü ama
ama beyler af kısmında genelde boşanmak varken iki kaşın ortasına kurşun deliği açmadan yanaşmıyor..
bende diğer arkadaşlar gibi kararsızım şimdi kesinlikle af yok derimde kaba tabiriyle "bekara hanım boşamak kolay gelir" öyle bir anda naparın bilemiyorum

hic yasamadim...amma asla affemem diye dusunuyorum ve bu kararim kesin!

benim bildigim kadariyla daha basima gelmedi insallah da gelmez ama bilemem o anin ofkesinden ne olur
buyuk konusmak istemiyorum
allah korusun insallah kimse de yasamaz

Allah göstermesin tabiki
ama affetmezdim heralde
en kaldıramayacağım şey hadi başka şeyler neysede

affetsem de ilişki biter................

Allah kimseye yaşatmasın , başıma gelmediği için büyük konuşmak istemiyorum..

başıma böle kötü olay gelmedi.ama ne yapardım bilemiyorum.büyük konusmamak lazım bence...allah evlerden uzak tutsun aldatmayı.kimsenin huzuru kaçmasın.:uhm:

4 yıllık evliyim evliligim boyunca yaşadıgım pek cok olay oldu ama 1 kızım var onun için affettim yalnız sadece onun için kızım için 1 senedir sorun yok ama ne var biliyomusunuz asla asla ölene kadar unutmam unutamam kadın affetmez affetmiş gibi görünür diyen arkadaş dogru demiş affetmiş gibi görünüyorum ama sadece kızım için herşey onun için içimde hep kalacak bu tam kanıtlanmış gözümle görmüş degilim ama yaşananlar bile yeter inanmam için allah kimseye yaşatmasın düşmanımsada böle bişeyle cezalandırmasın allah cok onur kırıcı cok yıkıcı cok zor eşime güvenim kalmadı güvenemiyorum dokundugunda bile aklıma geliyo off off çok iyi seçim yapın arkadaslar evlenirken kavun degiller koklayalım ama balık baştan kokar bunu iyi biliyorum baştan kokdugu halde lades dedim ben sizler dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…