İHANET VE TARKAN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bayanhazine

"Onu" ihtiyaç haline getirme..
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
787
448
103
4 gün sonra doğumgünüm. İlişkim 2 gün önce ihanet üzerine bitti. Bundan 1 ay önce zar zor Tarkan konserine bilet almıştık.. Bilet benim doğumgünüm tarihli.. Şimdi ben bu bileti ne yapıcam? Ona geri mi vermeliyim? Yoksa ihanet etti diye bir erkek arkadaşımla konsere gidip deli gibi eğlenmeli miyim? Ya öyleymiş gibi mi gözükmeliyim? Sen olsan ne yapardın?

Onu kiskandrmak icin kendini kotu bi durumda gosterme sakin zarar edersin bileti ona ver ve ona anlamli sadece 2 laf soyle sonra birak git ve o hic hayatbda olmamis gibi eğlen gul yasa zor olur ama ona pis koyar

Onu kiskandrmak icin kendini kotu bi durumda gosterme sakin zarar edersin bileti ona ver ve ona anlamli sadece 2 laf soyle sonra birak git ve o hic hayatbda olmamis gibi eğlen gul yasa zor olur ama ona pis koyar
Deneyeceğim.. Geri vereceğim.. Zaten armağanın babasını aldım değil mi?

Neden yakın bir arkadaşınla gitmiyorsun ki ? Ben olsam giderdim. Sen ona bileti geri verdiğinde başka kızlarla yiyeceğine, senin için alınmış git gönlünce eğlen derim.

Deneyeceğim.. Geri vereceğim.. Zaten armağanın babasını aldım değil mi?
Fotodaki senmisin ki eger oyleyse sen hic bisey kaybtmzsin massallah ama o coj sey kaybetmis baariz ortada.... ihaneti yasadim cok agar hemde sonuc ne biliyomusn onun ardndan esimi buldm askin gercek yuzunu gordm evlendm ve cok mutluyum ihanetinin bedelini o odedi bazn iyiki olmus dyrm ki esimi bulmusum he onu sorarsan o hala mutsuzzz

Aynen canım bende geçmişte yaşadım asker yolu gözledim döndüğünde tam mutluluğa kavuştum derken onun biriyle nişanlandığını ve sonra evlendiğini duydum o evlendikten sonra beni aradı pişman olduğunu falan dedi ama bence sırf kendi vicdanını rahatlatmak için yaptı şimdi diyorumki keşke telefonunu açmasaydım neyse Allah a havale ettim bizi üzenler elbet birgün üzülecekler bundan hiç kuşkunuz olmasın hakkın adaleti bigün elbet yerini bulur.Şimdi bakıyorumda eşimin tırnağı etmez o
insan zamanında göremiyo malesef bazı şeyleri yaşın verdiği toyluktan...

bence de geri verme ,yakın bir kız arkadaşınla git,eğlen gönlünce...

Seninde bnm gibi asker kaderi heee ama su dogru gercektn esimin tirnagi edemez yani bzn onunla olsaydm onu esim kadar sevemezdm dyrm

Seninde bnm gibi asker kaderi heee ama su dogru gercektn esimin tirnagi edemez yani bzn onunla olsaydm onu esim kadar sevemezdm dyrm

Aynen bende öyle bencil biriyle mutlu olamazdım zaten Allah biliyoduda hayırsız olduklarını elhamdulillah çok şükür olmamış biz kurtulduğumuza sevinelim ben en çok kendime kızdım neden bu kadar değer verdimde gözümde büyüttüm diye... saflık işte
Allah böylelerini genç kızların başından uzak tutsun
erkeğin yüz karaları...

Tabi iade edin ihanet ettigi kızla gitsin eglensinler¿

Konuyu buraya acmanizda tuhaf olmuş gayet iyi biliyosunuz nereye acılmasi gerektigini aslinda onceki konulardan...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…