İhanet.. Ve sonu gelmeyen ruyalar

Dogru gebelikte daha cok artti ruyalar. Insaallah dedgin gibidr ve karsimada cikar destegin icin cokk tesekkurlerr

Ruyalar olmasa atlattm diyeceğim ama atlatamamisim sanirim. Bilinc alti cok felaket bir seyms yasaynca anladm. Dusunmuyorum saniyorken ruyalarmda patlak veriyor. Yorumnz icin tesekkurler. Cok aciklayici olmus

Aklına bir şekilde Ayşe den yediğin kazık yada onu hatırlatan bir şey geldiyse olabilir
Ben de sürekli rüyamda izlediğim filmleri dizileri görüyorum

yavrum hamileyken rüyalar cok gorulur.ben 9 yaşında ölen civcivimi göruyodum.sen ayşeyi göruyosun cok mu :)

ama hıssıyat durumun nasıl.yani 6.his falan...suan ayse cok mutsuz cunku...beddua flan mı ettin :)

Yol canm.adi ayse degl buralari ikuyordr falan belli olmaz kafa karismasn diye ayse yazdm. Bu bilinc altini temizleme.yolu yok mu cok zorms.

yazsana adını bilelimm...ayşeeeeeee denen X kişi aynısını yaşayacaksın yavrucuuumm.. :) bekle gör

yavrum hamileyken rüyalar cok gorulur.ben 9 yaşında ölen civcivimi göruyodum.sen ayşeyi göruyosun cok mu :)

ama hıssıyat durumun nasıl.yani 6.his falan...suan ayse cok mutsuz cunku...beddua flan mı ettin :)
Yaa keske etseydm icimden atardm. Salak gibi sustum kaldim. Umarim benm ahlarimi yasamazsn diye dua bile ettim . agladm sadece ida agliyor hahah hic bir sey diyemedm ondan oldu heralde. Hamilelikte deli deli ruyalar birde bu eklendi tam oldum

Bence de affetseniz rahatlayacaksınız. Kendisinin bilmesi gerekmiyor. Siz sadece Ayşe seni affediyorum diyeceksiniz. Belki hoponopono yöntemi de deneyebilirsiniz. Bu yöntemde suçun bi kısmını üzerinize almanız gerekebilir yani cümleleri doldurmakta biraz zorlanabilirsiniz ama işe yarar. Affetme terapilerini bir araştırın derim.
Siz bu hesabı kapatmadıkça arkadaşınızla bilinçaltınızda hesaplaşıyorsunuz. Onu üzgün ve pişman görmek istediğiniz için öyle görüyorsunuz.

Filizz ya adii adi cikmayasica

FİLİZ DENEN YOSMA
8 YILLIK UNİVERSİTE ARKADASININ SEVGILISINI AYARTIP ONLA EVLENDIGIN ICIN MUTLU OLDUGUNU SANIYORSAN EMIN OL Kİ 3 5 BİLEMEDİN 8 SENE SONRA COK PİS BOYNUZ YIYEREK OTURACAKSIN.SIR KAPISI İZLEDIN MI HİÇ :) İZLEDIYSEN 3 ,5 SENARYO BELİRMİŞTİR KAFANDA..UMARIM BUNLARI OKURSUN.SENDEN NEFRET ETTIK .YAZAN :
BİR TOST

Eşinizi seviyormuşsunuz,bebeğinizde olacak ne güzel.
Boşuna düşünüp bilinçaltınıza işlemeyin.
Siz arkadaşınızın yaptığını konduramıyorsunuz , aklınızda bu var sürekli.Bebeğinize odaklanın , sizin dostluğunuzu haketmemiş demekki.hayatınızdan çıktığına sevinin bence.Gerçek yüzünü göremeden arkadaşlığınız devamda edebilirdi.

Yerim yaaa cok tatlisin hahah sir kapisi diyor . merk etme bunlarin hepsini biliyor. O korkuda ona yetiyordur.

Ben ne bebegimi nede esimi onu dusunup hic uzmuyorum inanin. Su andada takinti yapip uzulmus degilim. Hic psikologa gtmedm ve ruyalarmada surekli girdiginden dedm acaba psikolokluk bir durummu. Cevap icn cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…