• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhanet.. Ve sonu gelmeyen ruyalar

Yahu evlenmişssiniz karnınızda adamın bebeği var hâlâ eski sevgili ve Ayşe.

Yahu evlenmişssiniz karnınızda adamın bebeği var hâlâ eski sevgili ve Ayşe.
Iyi okumadiniz sanirim. Eski sevgiliden bahseden yok. Ondan bahsetmemn sebebi aysenin yaptigi seyn anlasilmasi. Ben 2 yil gecmesine ragmen ve dusunmeme ragmen ayseyi neden ruyamda goruyorum. Bunu sordum. Biliyorsanz sebebini buyrn cvplayn. Esimide bebegmide cok seviyorum. Derdm eski sevgli.degl gordugm ruyalr

Sorununuz nedeni bilemiyorum ama zaten bence etkilenilmeyecek bir durum değil belki bilinç altınıza işlemiştir.
ve ÇOk Midesizlermiş :kusmuk:

Sorununuz nedeni bilemiyorum ama zaten bence etkilenilmeyecek bir durum değil belki bilinç altınıza işlemiştir.

Ben umursamiyorum saniyorum ama o kiz ruyama girince iater istemez mutsuz uyaniyorum. Ne yapsam bilemedm. Mideszlk dahi az kaliyor

Ben umursamiyorum saniyorum ama o kiz ruyama girince iater istemez mutsuz uyaniyorum. Ne yapsam bilemedm. Mideszlk dahi az kaliyor

bence hayatından at artık onları,koynunda yılan beslemişsin,hamileymişsinde kendi hayatını,eşini,bebeğini düşün artık

Evliler canm . bende evliyim. Bilmiyorm ne haldeler ruyalarmdan defolsn yeter

Eski sevgiliyi hic takmadm.nasl.yapar diye. Ayse neden bunu yapti diye bir zaman cok dusundm.su am hic biri.yok
Takma canım benim cok zor bir durum allahindan bulsun ikiside o ayşe denen kılcıgıda dusunme verilmis sadakan varmış boyle insanlar evli olsan esine goz diker, başarılı olsan başarına dost degilmis yani takma

arkadaş değilmiş o boşver demeyi bilmen lazım Allaha havale et başka işlerle meşgul ol gereksiz düşüncelerle beynini yorma düşündükçe kurcaladıkça eşine haksızlık oluyo bence
Oyle arkadas degilmia bunu aci bi tecrubeyle ogrendm. Benm onu dusunck zamanm bile yok inan dusunmuyorumda. Sadece ruyama girmesi beni sinir ediyor. Esime bile bu sabah dedm bu neden benm ruyama giriyor diye. Derinlemesine olmasada esim mevzuyu biliyor. O da sakalasti uzernde durmadi

Evliler canm . bende evliyim. Bilmiyorm ne haldeler ruyalarmdan defolsn yeter
Bir de evlendiler mi :KK57: Su Ayselere hic kanim kaynamamistir demek bircogu birbirine benziyormus (gercekten adi ayseyse oyle ornek diye soylemediysen)
Hoc dusunme bosver simdi hamilesin muhtemelen ilk bebegin bu yuzden bilinc altina ittigin gecmisin ara ara kendini gosteriyor bence

Takma canım benim cok zor bir durum allahindan bulsun ikiside o ayşe denen kılcıgıda dusunme verilmis sadakan varmış boyle insanlar evli olsan esine goz diker, başarılı olsan başarına dost degilmis yani takma
Oyle tabi takmiyorum.inan gun icinde dusunmuyorum dahi. Ama.ruyalarima.kesn giriyor.cozum bulamadm

Dışarıdan öyleymiş gibi görünmese de hem Ayşe'nin hem de eski sevgilinizin ihaneti sizi baya bir sarsmış. Resmen çifte ihanet yaşamışsınız. Evde de muhtemelen eşinize belli etmemeye çalışıyorsunuz, o yüzden rüyalarınıza yansıyordur. Psikoloğa şu durumda gitmenizi öneririm: Kafanızdan bir türlü atamıyorsanız, günlük yaşamınızı etkiliyorsa, eşinize karşı birden bir soğuma geldiyse vb. bu durumlarda önerebilirim. Ama kendi kendinize başa çıkabileceğinizi düşünüyorsanız onu bilemiyorum.

Bir de evlendiler mi :KK57: Su Ayselere hic kanim kaynamamistir demek bircogu birbirine benziyormus (gercekten adi ayseyse oyle ornek diye soylemediysen)
Hoc dusunme bosver simdi hamilesin muhtemelen ilk bebegin bu yuzden bilinc altina ittigin gecmisin ara ara kendini gosteriyor bence
Yol canm.adi ayse degl buralari ikuyordr falan belli olmaz kafa karismasn diye ayse yazdm. Bu bilinc altini temizleme.yolu yok mu cok zorms.

Dışarıdan öyleymiş gibi görünmese de hem Ayşe'nin hem de eski sevgilinizin ihaneti sizi baya bir sarsmış. Resmen çifte ihanet yaşamışsınız. Evde de muhtemelen eşinize belli etmemeye çalışıyorsunuz, o yüzden rüyalarınıza yansıyordur. Psikoloğa şu durumda gitmenizi öneririm: Kafanızdan bir türlü atamıyorsanız, günlük yaşamınızı etkiliyorsa, eşinize karşı birden bir soğuma geldiyse vb. bu durumlarda önerebilirim. Ama kendi kendinize başa çıkabileceğinizi düşünüyorsanız onu bilemiyorum.
2 yil gecti uzerinden ilk 6 ay gercekten psikolokluktum. Ama kendi kendime atlattm dedim. Esimden hoc soğumadm zaten. Sadece ben atlattgimi dusunuyorken bu ruyalari goruyor olmak mutsuz ediyor beni. Evet esime. Yansitmayaym.derken dahada yiprandm dogru

İçinizde affetseniz belki rüyalarınıza girmez. Yapılan şeyi Allah'a havale edin.
Ya inanin ben bunu duyinca ne hakaret ettn ne beddua. Evet allaha havale ettm. Ama hc bir sekilde affedemiyorm.olmuyor. icimden dahi.olsa. ve sanirim ben affetmedgm muddetce oda ruyalarmdan cikmayacak. Cunku hayatmda kus oldugum tek.kisi desen yoktu. Cok haklisinz aslinda

Oyle tabi takmiyorum.inan gun icinde dusunmuyorum dahi. Ama.ruyalarima.kesn giriyor.cozum bulamadm
Hamilesin o psikolojiyi bilmiyorum ama tanik oldugum kadariyla fazla duygusal olunuyor bu da buyuk bi travma bilincaltinda ister istemez kalmıştır takma sen bebisini düşün emin ol insan yaşadığını yasatmadan ölmuyor. Benim ruyalarimda felakettir mutlaka çıkar. Belkide yedigi halttan gercekten o kadar pismandir ki ruyana giriyordur

2 yil gecti uzerinden ilk 6 ay gercekten psikolokluktum. Ama kendi kendime atlattm dedim. Esimden hoc soğumadm zaten. Sadece ben atlattgimi dusunuyorken bu ruyalari goruyor olmak mutsuz ediyor beni. Evet esime. Yansitmayaym.derken dahada yiprandm dogru

Rüya dediğimiz şey bilinçaltının yansıması. Bilinçaltını bir buzdağı gibi düşünürseniz, bilinçaltı o buzdağının altta kalan kısmı yani uuu neler neler var orada. Siz zaten yaptığınız şeyin farkında olmazsınız, düşünmediğinizi zannedersiniz, ama aslında içten içe Ayşe'ye o kadar kırılmışsınızdır ki hala etki altındasınızdır. Düşünmeyim diye yattıkça daha çok düşünürsünüz. Yaşadığınız zor bir şey, herkes üzülür buna. Psikolog yaşadığınız bu hayal kırıklığını geride bırakmanıza daha iyi yardımcı olabilir, muhtemelen atlattığınızı düşünüyorsunuz ama atlatamamışsınız hala.

Back
X