• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hamlede biten arkadaslik

metallergirl

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
27
0
6
Adana
Gerci arkadaslik da degilmis onu anladim. Benm 3 yillik bi arkdsm vardi ama iki gun once her sey bitti. Nerden baslayim nasil anlatayim bilmiyorum kizlar ama icim cok dolu cidden ben anlamadim nasil oldu da boyle oldu diye. Ya biz universiteye basladigmzda tanistik bu kiz arkadasimla iste cok olaylarimiz oldu hicbi sekilde bu dereceye gelmemistik onun sosyal hayati sadece okulla sinirliydi herseyi okulda yapardik yer icer eglenirdik ben oyle sanardim yani.. Neyse gecen yil uc kisi olduk cnku benim artk erkek arkadsm olmustu ve hic bi zmn kiz arkdsmi ihmal etmedim sevgilimle napacaksak hep plana onu da dahil ettim bazen sevgilimle kavga bile ettik onun icin ayrilma noktasina kadar geldik bu derece birinci plandaydi benim icin.. Sonra bizim iliskimiz ilerledikce kiz arkadasim bana sevgilimi hep kotulemeye basladi ,bazi fiziksel ozelliklerini gozume sokmaya basladi ben etkilenmemeye calistim, iyiligimi istiyordur hep o bnm en yakin arkadasim dedim hep gormezden geldim. Neyse iste yil bitince yani bu yaz staj yapacaktik ve biz ayni hastaneyi ayni bolumu sectik aslinda sonra cok pisman oldum ama sectik iste.. Neyse staj basladi bu degisik haller icindeydi . Mesela cikisa sevgilim beni almaya geliyordu arkadasm kesinlikle istemiyordu insallah gelmez beraber gideriz falan derdi hatta bizi beraber gormemek icin, hastaneden gec ciktigini bile soyledi. Ben sonra anladimki iki sevgilim varmis demekki dedim ikisini idare etmek cok zor gelmeye basladi. Sonra benim eski bi arkadasm vardi liseden o da kiz. Ben bu uni.den arkadasimla onu tanistirmistim cok onceden. Ama liseden arkadsimla kustuk. O arkadasim bu uni.den arkadasimla iletisime gecip benle barismak istedigini soylemis. Biz baristik. Bu durumdan bi muddet sonra uni.den arkadasim bana dediki ben sizin barismanizi cok kiskanmistim cunku beni birakirsin diye dusundum dedi. Ya scmalama olurmu oyle sey hic dedim. Yani simdii anliyorum da beni hep sadece kendine ait istemis.ne sevgilim olsun ne baska arkadasim olsun istmis tabi gec anliyorum. Neyse cok uzattim sona geleyim artik. Biz hastanede calisirken biri ona sen nerelisin dedi adanaliyim ama gocmeniz dedi. Bana bakti sonra. Bende dedimki ya gocmem dedigim dedenin dedesinin dedesi ha dedim vaay nerden dediysem bunu. Cok kirilmis buna tabi bunu gelip soylemek yerine donup gitti bende anlamadim. Sonra icerde ustumuzu dgisrken yuzume bakmiyo. Orada bi abi vardi ona ben tuvalete gidiyorum dedi basti gitti. Ertesi gun oluyor benim ondaki esyalarimi bi araciligiyla bana yolladi. Bende abi bunlar ne dedim,o yolladi dedi. Peki herseyi bi gunde silmis demek dedim. Benle artk hastanede karsilasmamak icin kacmaya basladi falan hic anlamadm ben bise ama uzilmustum.. Neyse staj bitti artik biebirimizi gormuyorduk ama hep aklimdaydi bi mesaj atayim.dedim iste iki gun once niye kustun sen bana dedim. Gunler sonra gelen mesaj niye, sen beni kirdin herseyi bitirdin falan dedi.bende dedimki bi sans daha verebilirsin arkadasligimiza dedim yok dedi. Sonra aradi konustuk. Benle ilgili sorunlarini anlatirken bi anda konu sevgilime geldi saatlerce telefonda yine.onu kotuledi bana. Iste neymis beni zehirleyip ondan ayirabilirms ama yapmamis falan hepsi yalan ya. Bende tamam bitirmissin zaten bise demiyorsan kapatacam dedim ve sok gecirdigim bi sey oldu. Bu liseden arkadasim var demistim ya ben ona mesajlar atytdum cvplamiyordu bunu demeyi unuttum. Neyse soka geliyorum. Ya ben sana bise dicem dedi. Ne dedim hani o arkadasin varya bana birini ayarladi biz cikiyoruz dedi. Soka girdim ya bana karsi birlesmisler heralde ikisi beni.dialayip kendileri kanka olmus resmen.. Bende iyi dedim hadi byby dedim kapattim. Hala saskinim ya.olaya bak bana mesaj atmayan arkdsm onla kanka olup erkek ayarlamis ya. Haa bide bu uniden arkadasimin benle barismama sebebi, aramizda olanlari gidip iki uc arkadasina anlatmasiymis, bu yuzdem bana saygisizlik.edip barisamazmis . Bana senin dedikodunu yaptim milletinyuzune bakamam demiyorda artik asla arkadasim degil zaten ama icimde kalsin istemedim buraya yazdim iste . Okudugunuz icin tesekkurler :*

Valla canım bu arkadaşlıklara sevgili işi girince zorlaşıyor biraz.
Ben de üni de yaşadım böyle bişey. Arkadaşım nişanlıydı, benim sevgilim yoktu. Onun nişanlısı eve gelip kalırdı vs. vs. Sonra ben de eşimle tanıştım o ara. Onun nişanlısı geliyosa benimkide gelebilir bana göre. Ben hiç zorluk çıkarmamıştım ona. Ama o benim hakkımda neler düşünüyomuş. Çocuk eve geldiğinde yalnız kaldıklarında çocuğa neler demiş. Yok o küçük daha, yok daha pembe bulutlarda falan filan. İstemiyordu zaten gelmesini. Azıcık da kıskandı. Eşim çok romantiklikler yapardı ilk zamanlar :17:
Aman boşver. Ben hiç pişman değilim. Sen de olma. Fesat insanların benim hayatımda işi yok. Sen de üzülme. Geçicek bi zaman sonra. Unutcaksın :31:

Uzak durmak en iyisi böylelerinden .
Şimdi üzülürsün ama seneye aklına bile gelmez emin ol 14 senelik arkadaşımla öyle şeyler yaşadık ki il zamanlar nasıl üzüldüm hiç hazmedemedim ama şimdi aklıma gelince iyiki olayları yaşamışız da gerçek yüzlerini görmüşüm diyorum :)

Valla canım bu arkadaşlıklara sevgili işi girince zorlaşıyor biraz.
Ben de üni de yaşadım böyle bişey. Arkadaşım nişanlıydı, benim sevgilim yoktu. Onun nişanlısı eve gelip kalırdı vs. vs. Sonra ben de eşimle tanıştım o ara. Onun nişanlısı geliyosa benimkide gelebilir bana göre. Ben hiç zorluk çıkarmamıştım ona. Ama o benim hakkımda neler düşünüyomuş. Çocuk eve geldiğinde yalnız kaldıklarında çocuğa neler demiş. Yok o küçük daha, yok daha pembe bulutlarda falan filan. İstemiyordu zaten gelmesini. Azıcık da kıskandı. Eşim çok romantiklikler yapardı ilk zamanlar :17:
Aman boşver. Ben hiç pişman değilim. Sen de olma. Fesat insanların benim hayatımda işi yok. Sen de üzülme. Geçicek bi zaman sonra. Unutcaksın :31:
Cevap icin tesekkurler :)) ya iste olayin ilk iki uc gunu kafamda dedikleri dondu durdu simdi unuttum ya:))

Uzak durmak en iyisi böylelerinden .
Şimdi üzülürsün ama seneye aklına bile gelmez emin ol 14 senelik arkadaşımla öyle şeyler yaşadık ki il zamanlar nasıl üzüldüm hiç hazmedemedim ama şimdi aklıma gelince iyiki olayları yaşamışız da gerçek yüzlerini görmüşüm diyorum :)

Aynen bende basta uzuldm de cidden iyiki gercek yuzunu gordm yani:))

Bana göre çok saçma sebep olmuş ki kıskançlıkta var arada sanırım.Hiç takma üzülme evet geçen zamana yanıyorsun üzülüyorsun ama değmez böylelerine emin ol daha sonra da üzülecek olan kişi o.

Bana göre çok saçma sebep olmuş ki kıskançlıkta var arada sanırım.Hiç takma üzülme evet geçen zamana yanıyorsun üzülüyorsun ama değmez böylelerine emin ol daha sonra da üzülecek olan kişi o.
Ya bence de o kadar sacmaki, bana diyorki sen bana gec mesaj attin biraz erken atsaydin barisrdm diyo ya. Yani gercek dostluklar benim bildigm araya mesafeler girse de bitmeZ yani :/ cidden gecen uc yila yaniyorum ben gercek arkadas sanmistim ama o icten ice bana karsi kendini doldurmus meger.

Ya bence de o kadar sacmaki, bana diyorki sen bana gec mesaj attin biraz erken atsaydin barisrdm diyo ya. Yani gercek dostluklar benim bildigm araya mesafeler girse de bitmeZ yani :/ cidden gecen uc yila yaniyorum ben gercek arkadas sanmistim ama o icten ice bana karsi kendini doldurmus meger.

Resmen dalga geçiyor ya ne demek erken atsaydın bahane uydurmuş o mesajı erken de atsan yine aynı sebebi sunacaktı. Gerçek arkadaş değilmiş boş ver hiç umursama.

Resmen dalga geçiyor ya ne demek erken atsaydın bahane uydurmuş o mesajı erken de atsan yine aynı sebebi sunacaktı. Gerçek arkadaş değilmiş boş ver hiç umursama.

Boşver ya..
Ünideler ama ah bide büyüyebilselerdi..
Bedenen büyüme bunların ki..
Dua et sana iftira gibi üstüne çamur olucak bişey yaşatmadılar.

Cnım böyle saplantılı,takıntılı,aşırı melankolik,kıskanç insanlardan kız olsun erkek olsun uzak dur.Kimse kimsenin hayaına müdahale edemez.Senin sevgilinle onun yıldızı barışmadı diye sen sevgilinle anlaşamayacaksın anlamına gelmez.Ya da senin lise arkadaşınla üniversite arkadaşın daha iyi uyum sağlayıp daha samimi arkadaş olabilirler.Kimse kimsenin tekelinde değil.Arkadaş olarak bazı hoş olmayan durumlarda ilişkileriniz hakkında birbirinizi uyarabilir,fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.Ama yok seni zehirleyip ondan ayırırmışta,yok bilmem ne.Ner kadar tuhaf,ne kadar çocukca hareketler bunlar.Bir de sen sevgilinle arkadaşını niye idare etmek zorunda kalasın canım.Yeri gelir sevgiline vakit ayırırsın yeri gelir arkadaşına.Lise arkadaşının,diğer arkadaşına sevgili ayarlamasında da şok olacak bir taraf göremiyorum.Kanka da olabilirler.Senle samimi olan başkasıyla olamaz mı.Onun sana yaptığı davranışları sen de ona yapıyorsun.Yani karşılıklı sahiplenme ve kıskançlık içerisindesiniz.:50:

Bazi kizlar arkadas olmakla sevgili olmayi birbirine karistiriyolar. Benim de universiteden cok samimi arkadasim vardi, son zamanlarda iyice kopmustuk, aramalarima mesajlarima cevap vermiyodu. Nedenini dun ogrendim, calistigi isyerinde edindigi yeni bi arkadas(!) kizin baskalariyla gorusmesine izin vermiyomus.. Cok uzuldum ama yapcak bisey yok. Hickimsenin boyle biseye hakki oldugunu sanmiyorum, sevgililer de dahil. Hele ki kiz kiza boyle bisey cok sacma bence. Gercekten evlensin de rahatlasin boyleleri.

Cnım böyle saplantılı,takıntılı,aşırı melankolik,kıskanç insanlardan kız olsun erkek olsun uzak dur.Kimse kimsenin hayaına müdahale edemez.Senin sevgilinle onun yıldızı barışmadı diye sen sevgilinle anlaşamayacaksın anlamına gelmez.Ya da senin lise arkadaşınla üniversite arkadaşın daha iyi uyum sağlayıp daha samimi arkadaş olabilirler.Kimse kimsenin tekelinde değil.Arkadaş olarak bazı hoş olmayan durumlarda ilişkileriniz hakkında birbirinizi uyarabilir,fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.Ama yok seni zehirleyip ondan ayırırmışta,yok bilmem ne.Ner kadar tuhaf,ne kadar çocukca hareketler bunlar.Bir de sen sevgilinle arkadaşını niye idare etmek zorunda kalasın canım.Yeri gelir sevgiline vakit ayırırsın yeri gelir arkadaşına.Lise arkadaşının,diğer arkadaşına sevgili ayarlamasında da şok olacak bir taraf göremiyorum.Kanka da olabilirler.Senle samimi olan başkasıyla olamaz mı.Onun sana yaptığı davranışları sen de ona yapıyorsun.Yani karşılıklı sahiplenme ve kıskançlık içerisindesiniz.:50:
Hayr beni yanls anladn:)) lise arkadsmla arkds olsn tabikii beni alakadar etmez ama bnm onla kustgm sure zarfnda lise arkadsmnda bana kusmesi kafami karstrdi bana karsi birlik olmslar gbi geldi yoksa istedgyle olsn

Bazi kizlar arkadas olmakla sevgili olmayi birbirine karistiriyolar. Benim de universiteden cok samimi arkadasim vardi, son zamanlarda iyice kopmustuk, aramalarima mesajlarima cevap vermiyodu. Nedenini dun ogrendim, calistigi isyerinde edindigi yeni bi arkadas(!) kizin baskalariyla gorusmesine izin vermiyomus.. Cok uzuldum ama yapcak bisey yok. Hickimsenin boyle biseye hakki oldugunu sanmiyorum, sevgililer de dahil. Hele ki kiz kiza boyle bisey cok sacma bence. Gercekten evlensin de rahatlasin boyleleri.
Yok canm seni yanls anlamadm oyle bse de dememissn zatn :)) bnm de dedgm buydu zatn arkdsm yani eskiden arkdsm bni o kdr sahplenmski sevglm gbydi ya aslnda kurtldgma sevnmeliyim :))

Back
X