İhanet Sadakatsizlik

İnanın rakip görmüyorum çünkü benden daha güzel değil çünkü benden daha eğitimli değil çünkü benden daha saygın değil çünkü görgü ve kültür olarak benimle aynı değil.. Kültür derken ben Kosova göçmeni bir aileye mensubum o ise Rizeli.. Eşim de Trabzonlu.. Sadece benden 5 yaş küçük ama görüntüde ben daha genç görünüyorum çünkü ben kumral ve minyon yapılıyım 47 yaşındayım ama gençliğimden beri hep 7-8 yaş küçük sanırlar beni.. genetik özellik.. Demek istediğim nasıl rakip olsun bana ama gerçekler böyle olsa da o yeni tanıştığı biri olduğundan ve ben 19 senelik karısı olduğum için tabii ki o şu anda daha cazip geliyor eşime.. Ben cepteyim evdeyim çocukların başında

Allah'ım!!! Siz bu terapisti değiştirin bir ana önce.
Artık bu terapisti eşinize mi hizmet ediyor diye düşünmeye başladım
Ayrıca terapistin size söylemeye cesaret edemediği şeyi ben söyleyeyim. Siz ve o kadın bir değilsiniz. Ahlaksız da olsa, fahişe de olsa esiniz onu seviyor ve değer veriyor. çok özgünüm. Birde fahişelik, namus bunlar gerçekten eşiniz gibi erkeklerin umrumda değil. Hata bu kadınlar yatakta daha iyi olduğu için daha çok seviyorlar.

O ise rizeli... derken
Gittikce ayibin dibine batiyorsunuz hanimefendi irkcilik da var bi de sayginliktan bahsetmissiniz pehhhh...

Bana dönmesi önemli değil.. O herşeyin inkarında bu arada.. Benim beklediğim bana dönmesi değil, sizin tabirle … düşünce benim ona tekmeyi atmam
Yoo gayet açık bir şekilde ilişkilerinin bitmesini beklediğinizi yazmışsınız. 19 senenizi çöpe atmak istemediğinizi. Tekme atma derdiniz olsa atardınız çoktan. Dalga geçmeyin boşa.

Yanıldınız benim onu affetmeye niyetim yok, boşamamak ilerde affedeceğim anlamına gelmez.. Gözümden düşen bir daha eski yerine dönemez

Verin artık şu abinin numarasını ismini cismini , konuyu okuyan tüm parasever ablalar bekleyişte
aşkolsun.evli barklı kadınım,kendi paramda var çok şükür.

ölümüne bu evliliğe tutunmasındaki zenginlik ölçüsünü merak ettim.yani para var para var.

ha kaybolan gençliğini güzel yıllarını hiç bir servet geri getirmez o ayrı.ama sabrediyorum,gösteririm gününü,boşanırsam kayıplarım olacak dediği için sordum

Bu nasıl bir komplekstir Böyle basit cümlelerle mi teselli ediyorsunuz kendinizi? Eğitimli ve kültürlü olduğunuza emin misiniz? Çünkü fa…şelerle birlikte olan adamla birlikte olup hastalık kapıyorsunuz, yıllardır tercih edilmiyorsunuz ve buna rağmen durumunuzla gayet barışıksınız. Yaşadıklarınız, olayları algılayışınızı epey problemli hale getirmiş. Çok yazık.
İnsanlar 40 yıllık eşlerini bir kez bile aldatmadan yaşıyor ve normali bu haberiniz olsun. Eşlerinin kokusu ile huzur bulan insanlar var. Ne huzur bulmuşsunuz ne eşiniz sizde huzur bulmuş. Ne acı bir hayat.

20 yıldır aldatılmadığın tek kapının önündeki köpek kalmış hanım abla, hamlesi zamanı mı kalmış Allah aşkına
Ya gerçekten konu fake. Abla ya da abi eğleniyor biz de eğlenelim. Gerçek hayatta bu kadar acınası (aslında başka sıfatlar yazacaktım da neyse) bir insanın olması mümkün değil.

Ben görgüsüzlük etmek istemem ama madem merak ettiniz yazayım… 3 katlı özel havuzlu bir villada oturuyorum eşim müteahhit .. Aracım BMW jeep,,, yüksek kira getiren gayri menkullerimiz var İstanbul’un en iyi muhitlerinde… Ve oturduğumuz konut dışında başka dairelerimiz de var… Ayrıca benim kendi evlerim de mevcut ailemden biraz gelen… Belki merakınız giderilmiştir biraz..

Almanca öğretmeniyim ama çalışmıyorum
Anlıyorum. Boşanınca maddi yönden azalma olacak kaygısındasınız ya ondan sordum.
Neyse gerçi boşanma düşünceniz de yok ona gününü göstereceksiniz(!)sadece o kadar değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…