• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğrenç Yağ Bezeleri !

Feelingo7

Çoğu gitti azı kaldı ~
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
464
8
68
Kızlar bi baksanız? Yüzümde beyaz beyaz küçücük yağ bezeleri çıkmaya başladı. Sizce neden oluyo bunlar? Sordum bi kaç kişiye yağlı yediğinden dediler evet çok yağlı yiyorum ama ne alaka onunla.. :59: Çok sinir olmaya başladım 2 sene önce falan çok az vardı ve küçüçüktü zor görünüyodu ama gittikçe arttı ve geçmiyoda :43: Bilgisi olan ? Ne yapmam gerektiğim konusunda bi fikri olan? Benimle aynı durumda olan varmı acaba? Teşekklürler şimdiden.

Yüzündendeki yağ bezeleri kapalı komedonlar ez kısa zamanda dr gidersen iyi olur....

canımdoktora gitmeni önericem kesin sonuc için kan tahlili yaptırmalısın
evet bildigim kadarıyla fazla yağlı yemekten oluyo
teyzemdede aynı sorun vardı özellikle göz cevresinde ama o hiç yağlı yemez,
buna ragmen kolestrolü yüksek cıktı iğne ile tedavi edip temizlediler
hani bitkisel yolla cözebilecegin bi yöntemi varmı bilmiyorum

canımdoktora gitmeni önericem kesin sonuc için kan tahlili yaptırmalısın
evet bildigim kadarıyla fazla yağlı yemekten oluyo
teyzemdede aynı sorun vardı özellikle göz cevresinde ama o hiç yağlı yemez,
buna ragmen kolestrolü yüksek cıktı iğne ile tedavi edip temizlediler
hani bitkisel yolla cözebilecegin bi yöntemi varmı bilmiyorum

Bende bilmiyorum hiç. O yollarla temizleneceğini biliyorum ama istemiyorum. Cildiye'ye git diyolar ama hiç istemiyorum ablam sivilce için gitmişti bi krem verdi dahada kötü yaptı. Kan tahlili demişsin onla ne alaka canım. Kötü bişey çıkabilirmi yani :(

bende de var onlardan doktora gittim iğne ile patlat dedi şok olmuştum hiç ellemedim yağlıda yerim yağsızda onlar öylecene durur orda çokta takmamaya çalışıyorum artık onları ben....

Bende bilmiyorum hiç. O yollarla temizleneceğini biliyorum ama istemiyorum. Cildiye'ye git diyolar ama hiç istemiyorum ablam sivilce için gitmişti bi krem verdi dahada kötü yaptı. Kan tahlili demişsin onla ne alaka canım. Kötü bişey çıkabilirmi yani :(

hayır canım kötü bişey degil sadece neden kaynaklandıgını bulmak amaclı dedim
merak etme ama yağ oranındaki fazlalıktan kaynaklanıyo die biliyorum onu netleştirmen için tahlil dedim doktora gitmen en güzeli dediğim gibi igenlerle temizliyolar diye biliyorum ama net bilgi edinirsen yazarım yine sıkma canını

canım benim gözümün altında vardı.göz doktoruna gittiğimde istersen alıverelim 5 dk müdahale dedi.gerçekten de öyle oldu.5 dk bitti kurtuldum.aman diyim kendin sakın sıkma daha da çogalır.doktor dezenfekte ediyor ve özel aletiyle sıkıp içini boşaltıyor.yüzünde nerde bilmiyorum ama hastanede yardımcı olurlar benim gözümde oldugu için göz doktorum almıştı şimdi izi bile yok:34:

bende de var onlardan doktora gittim iğne ile patlat dedi şok olmuştum hiç ellemedim yağlıda yerim yağsızda onlar öylecene durur orda çokta takmamaya çalışıyorum artık onları ben....

Doktora bakarmısın iğne ile patlat demiş. Ya banada diyolar sıksana sivilce gibi diye kaç kere denedim bütün gücümle sıktım çıkmıyo bişe sıkılmıyo yani. Sert baya göz altımda yanağımda falan var. Eskiden takmıyodum hiç artık sinir olmaya başladım. Nasıl geçirebilirim :(

canım benim gözümün altında vardı.göz doktoruna gittiğimde istersen alıverelim 5 dk müdahale dedi.gerçekten de öyle oldu.5 dk bitti kurtuldum.aman diyim kendin sakın sıkma daha da çogalır.doktor dezenfekte ediyor ve özel aletiyle sıkıp içini boşaltıyor.yüzünde nerde bilmiyorum ama hastanede yardımcı olurlar benim gözümde oldugu için göz doktorum almıştı şimdi izi bile yok:34:

Hadi ya ne güzel canım çok sevindim. Bende gidicem doktora inşallah geçirir ya. Sıkıp içini boşaltıyor demişsin ben çok kötü sıktım ama bişey çıkmadı semsert seninkidemi öleydi yoksa kendin sıktığında çıkıyomuydu canım?

hayır canım kötü bişey degil sadece neden kaynaklandıgını bulmak amaclı dedim
merak etme ama yağ oranındaki fazlalıktan kaynaklanıyo die biliyorum onu netleştirmen için tahlil dedim doktora gitmen en güzeli dediğim gibi igenlerle temizliyolar diye biliyorum ama net bilgi edinirsen yazarım yine sıkma canını

Saol canım çok sevirim :):)

Benim yüzümde değil de her iki kolumun arka tarafında var. Nokta şeklinde pütür pütür. Dermatolojiye gitmek lazım benimki muhtemelen alerji çünkü dönem dönem artıp azalıyor. Ben hastanede çalıştığım halde gidip baktırmaya üşeniyorum. Bir de elim sürekli kolumda tek tek yoluyorum. Dermatolojiye gitmelisin tetkik yaparlar.

Benim yüzümde değil de her iki kolumun arka tarafında var. Nokta şeklinde pütür pütür. Dermatolojiye gitmek lazım benimki muhtemelen alerji çünkü dönem dönem artıp azalıyor. Ben hastanede çalıştığım halde gidip baktırmaya üşeniyorum. Bir de elim sürekli kolumda tek tek yoluyorum. Dermatolojiye gitmelisin tetkik yaparlar.

Yoluyomusun :53: Benimki yolunmuyoki. Diyorumya semsert bütün gücümle sıktım hiç bi fark olmadı iğneyle patlatmaya çalıştım gene olmadı !! Günden güne artıyo sanki ya. Ama gidicem en kısa zamanda büyük ihtimalle patlatırlar inşallah acımaz :18:

Yoluyomusun :53: Benimki yolunmuyoki. Diyorumya semsert bütün gücümle sıktım hiç bi fark olmadı iğneyle patlatmaya çalıştım gene olmadı !! Günden güne artıyo sanki ya. Ama gidicem en kısa zamanda büyük ihtimalle patlatırlar inşallah acımaz :18:

Yolmak dediğim tırnağımla kaşıyarak kazıyorum. Sakın yüzüne elleme benimki kolumda olduğu için önemsemiyorum. Yanlış birşey falan yaparsın öyle elinle falan sıkma

Yolmak dediğim tırnağımla kaşıyarak kazıyorum. Sakın yüzüne elleme benimki kolumda olduğu için önemsemiyorum. Yanlış birşey falan yaparsın öyle elinle falan sıkma

Yok yok daha önce öyle bi saçmalık yapmıştım dahada çoğaldı yarın doktora gidicem cildiyeye gitsem olurmuki?

Vücudunda var mı? Elinle oynayarak yayarsın. Alerji, isilik olabilir. Stresten çıkmış olabilir. Cildiyeye gitmelisin.

Vücudumda yok. Bide başka konuları okudum doktora gitmeden önce bebek şampuanını deneyin gerçekten geçiriyo' gibi şeyler sölemişler. Yarın alıcam 1 hafta denicem öyle gidicem doktora çünkü bi kişi değil 10-15 kişi aynı şeyleri sölemiş. Benimkiler o kadar kötüki büsbüyük var küçücük var iyice çoğaldı.. Doktora gitmeden önce şu dalini bi kullanıyım inş. geçer ..

Benim de var canım gözkapağımda benimki.Yıllar önce bi tane vardı onu iğneyi dezenfekte edip batırarak sıkmıştım sonra geçti. Ama bir süre sonra yakınında bir tane daha çıktı onu ellemedim. O baya sertleşti ama delerek sıkılcak gibi değil sanki. 1 ay kadar önce diğer gözümün yakınında da çıktı ona dikkatle aynı işlemi uygulamayı düşnüyorum. Fakat bunu yapmak aslında iyi değil sonuçta doktor diiliz yanlış bişey yapsak...O yüzden tavsiye etmiyorum kimse yanlış anlamasın ama yine de nasıl yaptığımı anlatmak istedim. Hem yapmayın diyip hem de nasıl yaptığımı anlatmak çok tezat oldu aslında evett:26:

Benim de var canım gözkapağımda benimki.Yıllar önce bi tane vardı onu iğneyi dezenfekte edip batırarak sıkmıştım sonra geçti. Ama bir süre sonra yakınında bir tane daha çıktı onu ellemedim. O baya sertleşti ama delerek sıkılcak gibi değil sanki. 1 ay kadar önce diğer gözümün yakınında da çıktı ona dikkatle aynı işlemi uygulamayı düşnüyorum. Fakat bunu yapmak aslında iyi değil sonuçta doktor diiliz yanlış bişey yapsak...O yüzden tavsiye etmiyorum kimse yanlış anlamasın ama yine de nasıl yaptığımı anlatmak istedim. Hem yapmayın diyip hem de nasıl yaptığımı anlatmak çok tezat oldu aslında evett:26:

Gözkapağımda olsa gene sorun değil ama yanağımda var hemde oldukça büyük.. Resmen ben burdayım diyo :( Yüzümde sivilce çıkmaz sadece hastalandığımda alnımda küçücük küçücük çıkar onlarıda zaten perçemim kapatır. Ama bu bezeler ...!!! Hadi sivilce olsa en fazlaaa 2 haftaya geçer dersin ama bu 6-7 aydır benimle. Ve gün geçtikçe çoğalıyoruz. Ben ve yağ bezelerim çok mutsuzuz :59:

Back
X