• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğrenç ötesi

Sampanyadakizehir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
1.099
739
123
merhaba bilgisi olan var mı acaba?

Sabah kahvaltıda bir markadan paketli olarak aldığımız tulum peynirinden yemek istedim bir parça kestim tabağıma koydum. Biraz yedim ve tam ekmeğime tekrar koyacakken peynirin arasından malesef iğrenç kalın uzun bi kıl bayağı kadın saçı gibi bir de beyaz ince bir tüy yine kadın saçı gibi çıktı. İnanılmaz tiksindim iğrençti. Ben bu olayı şikayet edebilir miyim ne yapabilirim?

:kusmuk:
Direk aldıgın yere götür ve resımlerını çekıp Şikayet var da paylaş .
Dönüş yapıyoır çoğu marka.

Adı ne ?

Yıllar önce lisede kantinden bir hamburger almıştım da içinden bildiğimiz dondurulmuş gıda plastiği çıkmıştı, ağzım parçalanıyordu nerdeyse kırılmış ve nasıl olmuşta hamburgerin içine girmiş. Götürüp bu nedir diye sorduğumda "oluyor arada öyle şeyler" demişlerdi. Yavuz hırsızlar yemin ediyorum. :D Hem şikayetvar'a yazın hem de geri götürün dedikleri gibi.

Gidip markete soyleyin, iade edin. Eger kabul etmezlerse baska yontemlere basvurursunuz. Bana boyle seylerde hemen galeyana gelmek sacma geliyor. Insanlik hali, hepimiz bazi hatalar yapıyoruz.

Paketli ürün değilse dediğiniz doğru, küçük bir esnaf marketinde açık bir şekilde aldıysanız iade etmek yeterli olabilir. Ama paketli bir ürünse bunun üretildiği fabrikada hijyene çok önem verilmiyor demektir.

Gidip markete soyleyin, iade edin. Eger kabul etmezlerse baska yontemlere basvurursunuz. Bana boyle seylerde hemen galeyana gelmek sacma geliyor. Insanlik hali, hepimiz bazi hatalar yapıyoruz.

Ufak bi kıl değil uzun kalın kadın saçı hem de iki tane, tabiki şikayet edicem gerekirse markayı da ifşa ederim. İki tane uzun saç çıkıyor normal değil bence

Paketli ürün değilse dediğiniz doğru, küçük bir esnaf marketinde açık bir şekilde aldıysanız iade etmek yeterli olabilir. Ama paketli bir ürünse bunun üretildiği fabrikada hijyene çok önem verilmiyor demektir.

Evet haklısınız. Açık oldugunu düşünmüştüm ben de zaten.

lütfen yazar mısın bim mi.

bundan 4 yıl önce falan üçgen tulum aldım bimden kapkalın saç kılı çıktı.
tulumdan nefret ettim. sonra geçenlerde unuttum ve yine almış bulundum yıllar sonra.bilin bakalım yine ne çıktı. tabiki kıl...
kusacam yeminle şimdi.

Back
X