- Konu Sahibi deryali8381
-
Sevgili deniz güneş talinin kilo verirken bu siteden birinin ona çok rahatsın nasılda 100 kilo oldun dediğini sanmıyorum.Denmişse bile bence ayıp edilmiş.
Tabiki dikkat edilseydi bu kilolar alınmazdı seninde dediğin gibi kimse bir gecede 22 kilo almaz.Ama inanın bir gecede 22 kilo alacak gibi yemek yiyebilir.
Destek olalım derken kalp kırmayalım derim.
Ben 1 buçuk ayda 10 kilo aldığımı söylediğimde burdaki arkadaşlardan hiç çok rahatsın be bonus o kadar kilo alınırmı diyenini duymadım.
Bende dahil kimse amann birazda rahat olayım ya daha çok kilo alayım iğrençleşeyim diye yemek yemez.
Açıkçası herkesin bu konuyu anlayabileceğini sanmıyorum.Klasik cümleler söylenir hep ay tut boğazını bak nasıl veriyosun ben senin kadar kilolu olucamda hala dikkat etmicem :bbo:
Uzattım kusura bakmayın.Konuyu açan arkadaş mutlaka diyet bölümüne gir ordan çok faydalanırsın.Sadece kendini mutlu etmek için kilo vermeye çalış.
Sevgiler...
Canlarım çok teşekkür ederim hepinize...ben bir kere adet düzensizliği nedeniyle test yaptırdım onda da polikistik over teşhisi konuldu,dr ondan kilo almışsındır dedi ilaç verdi, o ilacı kullanmaya başladım 2 ay falan kullandım çok iştahsızlık ve mide bulantısı yaptı,sonra bende zaten ilaçları düzenli kullanmama gibi bi huyum var bıraktım adetlerim düzene girdi diye...şimdi ara ara düzensiz genelde düzenli...yakın zamanda birçok kan testi yaptırdım birşey çıkmıyor...
benim kilo almamdaki sebep şu,evet yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama mesela ağır yemekler falan ekmek falan sevmem zaten,bunlardan çok yani yemek yemiyorum bisküvi çikolata cips tarzı şeylerle karnımı doyuruyorum...onlar da bana yol su elektrik olarak geri dönüyor( az bi mesafe yürüsem tıkanıyorum nefesim yetmiyo sanki ( sağlığıma da olumsuz etkisi var ...
...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?