- Konu Sahibi deryali8381
-
canım bu kadar dert etme bence kendine
değiştiremeyeceğimiz sorunlar vermesin yüce rabbim bize
bak ben 100 kiloydum
şimdi oldum 60 kilokilo vermek senin elinde olan birşey,gerçekten istiyorsan,hırs yaparsan vereceksindir
yeter ki isteyerimseniben
hemen bu sabah itibariyle yediklerine dikkat etmeye,daha fazla hareket etmeye başla
mutlaka her gün muntazam olarak spor yapacaksın diye birşey de yok ki
asansörü kullanma,merdiven çık,ne kadar uzak mesafe olursa olsun yürüyüş yap,akşam yemeklerini 7 den sonra yeme vssss
her ay 5 kilo versen 4 ayda eskisi gibi çıtır olacaksındır
nişanlını tekrar şaşırt hadi bakalım:1rolleyes:
kolay gelsina.s.
Evet Talin bu konuda sitemizde, ün yapmış birisidir.:içelim:
Ama karar vermek ve başlamak lazım..
Hazır ol....
Marş marş.........:enbuyukkk:
allah başka dert vermesin diyoruz ama takmadan olmuyo bende eşimle ilk tanıştımızda 60 kilo idim gerçi yaklaşık bi 12 yıl oldu ama çocuk doğurduktan sonra gayet iyiydim çocuğum 3 yaşında bende tam onu 9 aylık hamilelik kiloma eriştim süt olsun diye yedik et oldu maşşallah:))napacam bilmem evdeyim bütün gün kendimi engelleyemiyorum mutfağa girdikçe yiyesim geliyo bi yemek yapıyom zaten 1 tabak nerdeyse tadına bakıyom piştimi diye sonrada ağlıyom oturup.bile bile yapıyom aynaya bakamıyom bazen şuan 95 kiloyum boy 165 gezmeye gittimde tabaktakileri silip süpürüyom evlenmeden önce çalışıyodum sonra evde oturmak bana çok zor geldi yemek benim için hobi resmen devamlı bişeyler yapmak istiyo canım aman nese yazdıklarımdan bile utandım birden içimden döküldü valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?