- Konu Sahibi deryali8381
-
Selam hanımlar ben hep dert okurum ve arada yorum yaparım şimdi de sizden yardım istiycem...ben 1 ay sonra nişanlanıyorum.6 yıldır birlikteyiz okulda tanıştık 1,65 boyundayım,tanıştığımızda 58 kg idim,şuan 80 kg yum22 kg fazlam var...Erkek arkadaşım şehir dışında 2-3 ayda bir gelir eskiden gelmesini çok isterdim iple çekerdim ama şimdi beni böyle görmesin diye gelmesini istemiyorum ( nasıl oldu anlamadım 3 yılda 22 kg aldım...yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama sporsuz olmuyor olmuyor,bütün gün oturuyorum işim gereği...
Spora gidemiyorum sabah 10 akşam 8 cumartesi dahil çalışıyorum çok yoruluyorum kafa olarak.pazar pertim çıkmış şekilde ancak dinlenebiliyorum...belki bahar yaz gelse yürüyüşlere çıkarım falan ama 22 kg nasıl vericem...1 ay sonra nasıl bir elbisenin içine giricem...
O fıstık gibi kız gitti yerine şişko,selülitli,belinde bacaklarında yer yer çatlaklar olan,tombul yüzlü,incecik belden kalın bir bele bürünmüş,75 den 90 a çıkmış göğüs ölçülü bir kız geldihiçbir gömleğin önü kapanmıyo :roflol: töbe töbe ağlanacak halime gülüyorum...ona diyorum bazen şakayla ''çok şişkoyum dimi diyorum yada şişman bir kadın görsem bunun kadar şişmanmıyım sence diye geçiyo günümüz o da değilsin aşkım dayak yiceksin sinirlendiriyosun ben seni her halinle seviyorum diyo ama bu böyle gitmez....Yarın birgün evlendiğimde ona çekici bile gelmem hele bide çocuk doğurursam al sana 100 kg
OOOOOOOF OF...
bol bol limon ye tuzlayıp.acayip işe yarıyo zayıfıda kiloluyuda zayıflatıyo.ina bana işe yarayacak.mesela yağlı yemeklerin ardından yiyebildiğin kadar ye .yağlaarını nasıl çözdüğünü göreceksin.1 ayda bile kilo vereceksin.inan bana ve kesinlikle dene.dilerim istediin şekle kavuşursun canım.öncelikle inanmalısın unutma.sevgiler :))
nasıl yani eminmisiniz?eğer doğruysa bende deniyim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?