- Konu Sahibi BeyazPerim
Ben 7.77 kumral yoğun bakır aldım ama korkuyorum boyamaya. Ya çok koyu olursa.Saçlarım koyu değil gerçi.Kumral sarı gibi bişey.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 le boyayan oldumu nasıl renk çktı 4 le boyayanlarında fkrni istiorm
Ben 7.77 kumral yoğun bakır aldım ama korkuyorum boyamaya. Ya çok koyu olursa.Saçlarım koyu değil gerçi.Kumral sarı gibi bişey.
benim kendi saçım siyah ama simsiah dgl bn böle boya siahı svmiom kapkara böle açık siah bebek saçı gbi oluo ya 4le ölemi olyo yoksa simsiahmı ,kahve istemiorm yani kahvede kızıllık oluo gibi5.00 ın rengi tam kahverengi
4.00 koyu bir renk siyaha çok yakın...
ben zorlandım kullanırken ama bazı arkadaşlar akınca çok güzel olduğunu yazmışlardı
benim kendi saçım siyah ama simsiah dgl bn böle boya siahı svmiom kapkara böle açık siah bebek saçı gbi oluo ya 4le ölemi olyo yoksa simsiahmı ,kahve istemiorm yani kahvede kızıllık oluo gibi
kızlar benim kendi saç rengimde resimde eklediğim diplerden gelen renk igora 5.1 sizce benim kendi rengimdendemi koyu özellikle liv ve buujuu yardımlarınızı bekliyorumm bilmiyorumkismile
tatlıs hıc bellı olmuyokı
evet tatlım suan net oldu ama ben fıkır veremıcem kuzucum cunku koyu renklerı pek bılmıyorum =)) bu arada koyuya doncem ben sanırım bılıyo musun???sen napcaksın 5.1 falan demıssın?
tatlım senin diplerin rengi kumral 6.1 sana tam olur 5.1 sana koyu gelebilir
Aaaay canım mükemmel olmuş:asigim: zamanla rengi iyice tuturur zaten iyiki 5 ile boyamamışsın o sana koyu gelebilirdi
canım 6 da kızıllık oluomu benm saçım sarı boyalı bende saçımı koyu yapcam ya 4 alcam ya 5 yada 6 karar veremedim istedigim renkte içinde kızılıık olmyan simsiyahta olmayan çok açık kırık insanın kendi saçı gibi duran bir siyah yani çok koyu kahve gibi istiyorum çünkü kendi saçım öle dipten uzayınca belli olmasın kendi saçıma döneyim diyorum.siyahada asla boyamam çünkü kömür gibi simsiyah oluyor benim saçım kırık bir siyah fikriniz nedir......zemuszemuscnm boyadım ama 6.1 bulamadım 6 ile boyadım şimdilik biraz koyu benim rengimden ama zamanla açılır heralde bak resimde ekliyim
canım 6 da kızıllık oluomu benm saçım sarı boyalı bende saçımı koyu yapcam ya 4 alcam ya 5 yada 6 karar veremedim istedigim renkte içinde kızılıık olmyan simsiyahta olmayan çok açık kırık insanın kendi saçı gibi duran bir siyah yani çok koyu kahve gibi istiyorum çünkü kendi saçım öle dipten uzayınca belli olmasın kendi saçıma döneyim diyorum.siyahada asla boyamam çünkü kömür gibi simsiyah oluyor benim saçım kırık bir siyah fikriniz nedir......zemuszemus