Saç Rengi ve Saç Boyama IGORA ROYAL Saç Boyası Renkleri

Ben 7.77 kumral yoğun bakır aldım ama korkuyorum boyamaya. Ya çok koyu olursa.Saçlarım koyu değil gerçi.Kumral sarı gibi bişey.

Ben 7.77 kumral yoğun bakır aldım ama korkuyorum boyamaya. Ya çok koyu olursa.Saçlarım koyu değil gerçi.Kumral sarı gibi bişey.

Canım Yaaa boyadın mı 7.77 ye cok hos duruyo yada boyucakmısın boyarsan resım eklermısın bende dusunuyorum bilmiyorumkismile

5.00 ın rengi tam kahverengi
4.00 koyu bir renk siyaha çok yakın...
ben zorlandım kullanırken ama bazı arkadaşlar akınca çok güzel olduğunu yazmışlardı
benim kendi saçım siyah ama simsiah dgl bn böle boya siahı svmiom kapkara böle açık siah bebek saçı gbi oluo ya 4le ölemi olyo yoksa simsiahmı ,kahve istemiorm yani kahvede kızıllık oluo gibi

benim kendi saçım siyah ama simsiah dgl bn böle boya siahı svmiom kapkara böle açık siah bebek saçı gbi oluo ya 4le ölemi olyo yoksa simsiahmı ,kahve istemiorm yani kahvede kızıllık oluo gibi

kızlar benim kendi saç rengimde resimde eklediğim diplerden gelen renk igora 5.1 sizce benim kendi rengimdendemi koyu özellikle liv ve buujuu yardımlarınızı bekliyorumm bilmiyorumkismile

kızlar benim kendi saç rengimde resimde eklediğim diplerden gelen renk igora 5.1 sizce benim kendi rengimdendemi koyu özellikle liv ve buujuu yardımlarınızı bekliyorumm bilmiyorumkismile

resim eklemeyi unutmuşum kızlar

Eklentiler

• $Snapshot_20090324.webp
    $Snapshot_20090324.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 239
evet tatlım suan net oldu ama ben fıkır veremıcem kuzucum cunku koyu renklerı pek bılmıyorum =)) bu arada koyuya doncem ben sanırım bılıyo musun???sen napcaksın 5.1 falan demıssın?

evet tatlım suan net oldu ama ben fıkır veremıcem kuzucum cunku koyu renklerı pek bılmıyorum =)) bu arada koyuya doncem ben sanırım bılıyo musun???sen napcaksın 5.1 falan demıssın?

cnm bu benim saçımın eski hali röfle yaptırmıştım kendi saçımın üstüne yine röfle istiyorum ama dip boyayla uğraşmak ve turunculaşması iğrenç kendi saçıma döneyim en azından dip boya derdi olmaz diye düşündüm kendi saçıma dönüp röfle yaptırcam tatlım

Aaaay canım mükemmel olmuş:asigim: zamanla rengi iyice tuturur zaten iyiki 5 ile boyamamışsın o sana koyu gelebilirdi

Evet benim favori boyam bu kızlar.Numarası da 5-889.Canlı ve kalıcı bir kızıl için renkleri karıştırmaya son.Çok memnunum çoookzemuszemus

cnm boyadım ama 6.1 bulamadım 6 ile boyadım şimdilik biraz koyu benim rengimden ama zamanla açılır heralde bak resimde ekliyim
canım 6 da kızıllık oluomu benm saçım sarı boyalı bende saçımı koyu yapcam ya 4 alcam ya 5 yada 6 karar veremedim istedigim renkte içinde kızılıık olmyan simsiyahta olmayan çok açık kırık insanın kendi saçı gibi duran bir siyah yani çok koyu kahve gibi istiyorum çünkü kendi saçım öle dipten uzayınca belli olmasın kendi saçıma döneyim diyorum.siyahada asla boyamam çünkü kömür gibi simsiyah oluyor benim saçım kırık bir siyah fikriniz nedir......zemuszemus

canım 6 da kızıllık oluomu benm saçım sarı boyalı bende saçımı koyu yapcam ya 4 alcam ya 5 yada 6 karar veremedim istedigim renkte içinde kızılıık olmyan simsiyahta olmayan çok açık kırık insanın kendi saçı gibi duran bir siyah yani çok koyu kahve gibi istiyorum çünkü kendi saçım öle dipten uzayınca belli olmasın kendi saçıma döneyim diyorum.siyahada asla boyamam çünkü kömür gibi simsiyah oluyor benim saçım kırık bir siyah fikriniz nedir......zemuszemus

cnm ben önce 5.1 almıştım ama bi türlü cesaret edemedim çünkü kendi saç rengimde çok koyu değil sonra gidip 6 aldım iyikide bunu almışım ilk boyadığımda nerdeyse siyah gibiydi şimdi aktı biraz baya hoş oldu kesinlikle kızıl tonu yok içinde resim eklemiştim cnm yukarıda bi bak istersen ona

Kızlar ıgora royalin mavi siyah 1-1 i kullananlar varmı aranızda lorealin majirel mavi siyahından daha iyi olduğunu söylüyorlar yardımcı olursanız sevinirim.

Back
X