Saç Rengi ve Saç Boyama IGORA ROYAL Saç Boyası Renkleri

5.4 açık kahverengi bej diye bir renk kullandık bu sefer...
beğendim ben doğal saç rengi isteyenlere tavsiye edrim...

8-2 sini çokbeğendim ama geçmiş sayfalardan birinde o rengin kaldırıldığı yazılmış:44: 8-1i dip boyası olarak kullansam turunculuk oluşuyor mu acaba?keşke 8-2 olsaydı ya,çok beğendim

5.4 açık kahverengi bej diye bir renk kullandık bu sefer...
beğendim ben doğal saç rengi isteyenlere tavsiye edrim...

merhaba yardımınıza ihtiyacım var ...
benim kendi saçım koyu kahveydi,kuaför orialle açtı turuncu sarı bişiy oldu üstüne bal rengi yaptı..tabi beğenmedim karamel yaptı güya oda bakır turuncu oldu..1 gün içerisinde ertesi gün başka bir kuaförde igora 4,65 e boyadılar..bir nebze düzeldi ama hala turunculuk var saçımda şimdi igoranın 5,4 turunculuğu alırmı yoksa daha koyu bir tonmu tavsiye edersiniz bide boyayı alınca sadece boya yeterlimi yoksa içine başka bişiy katılıcakmı arkadaşlar..çünkü bu sefer boyayı kendim yapıcam..

Son düzenleme:
Ben 5.4 ile boyamadım ama rengine bakıp konuşacak olursak 5.4 de bence dorelik var gibi .Küllü tonları tercih edersen daha iyi olur .

aslında liv ben 29 yıldır ilk defa saç boyattım onuda 1 günde 4 defayla telafi ettim..anladımki kendi saçım bana yakışıyomuş.koyu kestane benim amacım kendi saçımdan 1,2 ton açıktı ama kuaför orialle baya açınca hiç alakası olmayan sırasıyla bal,turuncu kızıl ve şuanda igoranın 4,65 i var ama oda 1 haftada açıldı ve alttan turunculuk çıkıyo ..buda beni delirtiyooo sence neyi boyasam kendi saç tonumun 1.2 ton açık rengini yakalarım 6.0 mı 7.0 mı bide evde boyarsam bu boyalara katılıcak bişiy almam gerekirmi ..sadece boya yeterlimi..gece gece çok sordum ama inan bu turunculuk tan :)

Evet ya insanın kendi saçı gibisi yok :13:

Bence o dediğin turunculuğun gitmesi için 5.1 yani küllü tonlarına boyaman lazım belki 2. bir boyama bile gerekebilir .
Hmmmm boya dışında sana tüp alırken oksidan verecekler artı birşeye gerek yok .

Son düzenleme:

merhaba liv yine ben 5.1 bir sitede buldum alıcam fakat 2 kutu mu almalıyım saçım omuzlarımda..ayrıca 0.22 alıp katmama gerek varmı sence..

igorada çikolata karamel tadında hoş bi kahve yani cok koyu olmayan boya numarası bilen varmı igorada az renk denedim tecrübeli olanlardan şiddetle yardım bekliyorum.. aklımda 7.65 var güzele benziyo sanki burdaki arkın zeminden dolayı cok farklı bi ton cıkmıs aslında orta renge uygulandıgında nasıl cıkar hiçbi fikrim yok

kızlar tamda ıstedıgım gıbı bır konu acmıssınız tesekkurlerr benım yana yakıla aradıgım sey sacı yıpratmayan bır boya markası..ya koleston cok doktu saclarımı yaa napcam bılemıyorum boyamak ıstemıyorum saclarım sarı oryallı yerlerınıde sınırlendım kestırdım ama gene sarı ıstedıgım ıcın cok ıyı bır marka ve renk ıstıyorum..platın olamadan acık sarı hangı numaralarıyla elde edebılırım ve saca zarar verıyomu? ne olur IGORAYLA SARIYA BOYAYAN ARKADASLAR BEKLIYORUM YARDIMLARINIZIIIIIIII

tatlım 9.55 var altın sarı. denemedim ama güzel bi renk çıkacagını düşünüyorum yogun altın yansıması var içerisinde dene derim

kızlar bende 9- 1/2-1 platin sandre diyo onu aldım rengi katalogda gözüme mat küllü gibi göründü bu sandre nedir bilen söyleyebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…