- Konu Sahibi BeyazPerim
5.4 açık kahverengi bej diye bir renk kullandık bu sefer...
beğendim ben doğal saç rengi isteyenlere tavsiye edrim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uygulanışı normal diğer boyalar gibimi ne kadar bekletiyoruz ?? bende aldım ama henüz boyamadım.
5.4 açık kahverengi bej diye bir renk kullandık bu sefer...
cnm takma cok fazla kafaya.. igora nın 6.2 koyu kumral küllü var onunla boya eminim turunculugunu alıcaktır
Evet ya insanın kendi saçı gibisi yok :13:
Bence o dediğin turunculuğun gitmesi için 5.1 yani küllü tonlarına boyaman lazım belki 2. bir boyama bile gerekebilir .
Hmmmm boya dışında sana tüp alırken oksidan verecekler artı birşeye gerek yok .
kızlar tamda ıstedıgım gıbı bır konu acmıssınız tesekkurlerrbenım yana yakıla aradıgım sey sacı yıpratmayan bır boya markası..ya koleston cok doktu saclarımı yaa
napcam bılemıyorum boyamak ıstemıyorum saclarım sarı oryallı yerlerınıde sınırlendım kestırdım ama gene sarı ıstedıgım ıcın cok ıyı bır marka ve renk ıstıyorum..platın olamadan acık sarı hangı numaralarıyla elde edebılırım ve saca zarar verıyomu? ne olur IGORAYLA SARIYA BOYAYAN ARKADASLAR BEKLIYORUM YARDIMLARINIZIIIIIIII
![]()
tatlım 9.55 var altın sarı. denemedim ama güzel bi renk çıkacagını düşünüyorum yogun altın yansıması var içerisinde dene derim
Eki Görüntüle 121276
slm kızlar bundan aldım ama kullanmadım daha kullanan var mı