- Konu Sahibi minikkuzum
iğneyle boğazından biopsi yaptıran var mı hanımlar çok merak ediyorum nasıl birsey ? nodül çıktı bende o yüzden soruyorum..:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bendede nodül var hemde bayağı bir büyük doktor banada biyopsi dedi ama yaptırmadım. korkudna değil sonucundan korkuyorum. ya kötü bir şey çıkarsa diye. hoş bende 6 yıldır vra. kötü birşey olsa sanırım şimdiyekadar giderdim tahtalı köye dimi:))))) sizdeki nodüller büyükmü nasıl tekmi çoklu nodülmü=
canım benim ultrason raporum aynen şöyle:sağ lobds9x9mmizo-hipoekojen,sağ lobda 10x9mm hipoekojen düzensiz sınırl solid nodüller.her iki submandıbular alanda büyüğü solda 20x7mm boyutunda ilk planda reaktif olarak değerlendirilen multıpl lenf nodu.....bu rapora göre biopsi yapıldı kötü sonuç çıkmadı inş. sende rahat nefes alırsın.
canım merakla bekliyoruz seni... iyi haberle inşallah.. valla ben yine gitcem dr. sonucu cerrahiye gösterdim sadece, sanırım ilaç kullanmak grekiyormuş endokrinolojiye gitmek şart...
residevrim;
Ben 20 gün önce ameliyat oldum nodülüm 1 cm di ama kanser cıktı ve hemen emliyata aldılar, lenflerede geçmişti sakın ama sakın ihmal etmee
ben yaptırdım önce boğazdan iğne yapıp uyuşturuyorlar daha sonrada iğneyle sıvı alıyolar korkulacak bişey yok