• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ignesiz Klomen kullananlar

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Saat 3 gibi felan en doğru saat bana göre hayırlısı yaa ben kafayı yedik vallahi bir an önce sağlıcakla gelse de minnoşlar kurtuksak bu dertlerden hayalet çizgilerden, hayali belirtilerden
Sorma valla. On gündür göğüslerimde agrı göğüs uçlarımda şişme ve belirginleşme var ama başka hiç bir belirti yok hatta bence bu hafta içinde regl olucam öyle hissediyorum

Merhaba Selam Hanimlar,

Ignesiz Klomen Kullanan varmi?
positiv Sonucunuz varmi ignesiz ?
Adet döneminiz varsa her kac günde geliyor ve hangi günde klomeni basladiniz? 🙂
Ve kac Yumurta büyüdü ve Catladi ?

Bu Sorulari Cevaplarsaniz cok sevinirim ve diger Hanimlar icinde umut olur🙂❤️🤲🏻
Ben bu ay başladım canım kullanmaya, reglim 26-27 günde bir geliyor. İlaca 4. Günüm başladım günde 3 tane alıyorum 2 kutu klomeni bitireceğim. Cumartesi kontrolüm var🤲

Sorma valla. On gündür göğüslerimde agrı göğüs uçlarımda şişme ve belirginleşme var ama başka hiç bir belirti yok hatta bence bu hafta içinde regl olucam öyle hissediyorum
Bende göğüslerimde vs olabilecek her türlü belirtiyi hissedip hissedip adet oluyorum Allah yardımcımız olsun 😉

Bende doktorun verdgi günü değerlendirdik nasip ins ama iki üç gndr çok kasık ağrısı çekiyorum ins döllenme olmuştur sabırsızlıkla adet günümü bekliyrm test icin
canım seninde iğnesiz dimi? birde kaçıncı gün başladın klomene. Ve gün aşırı mı birliktelik yaşadınız yoksa her gün mü? doktor bana hergün falan dedide. Şaşırdım bende.

canım seninde iğnesiz dimi? birde kaçıncı gün başladın klomene. Ve gün aşırı mı birliktelik yaşadınız yoksa her gün mü? doktor bana hergün falan dedide. Şaşırdım bende.
Benimki sadece klomen ilaç beş gün sabah bir tane içtim snra kontrole gittm yumurtaliklar çok iyi hepsi çatlamaya yaklaşmış dedi gün verdi ayın 2 su ve 3 değerlendirin dedi nasip adet gunumj bekliyrm eğer gebe kalmazsam aşılama geçilecekms

Benimki sadece klomen ilaç beş gün sabah bir tane içtim snra kontrole gittm yumurtaliklar çok iyi hepsi çatlamaya yaklaşmış dedi gün verdi ayın 2 su ve 3 değerlendirin dedi nasip adet gunumj bekliyrm eğer gebe kalmazsam aşılama geçilecekms
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.

Back
X