• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ignesiz Klomen kullananlar

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Merhabalar tecrübelerinize ihtiyacım var ilk kez üye oldum yazıyorum kusuruma bakmayın . Bu ay klomen kullandım adetimin 3. Günü başladım (15 Kasım bat) günde 2 tane içtim Klomen biteli 3 gün oldu doktor kontrole çağırmadı iğnede vermedi. Tahmini adetin kaçıncı günü yumurta çatlar bugün 10. Gün adetimin.
14. gununde falan oluyo canım genelde

ogun yumurtlama gunlerımdi zaten sonra bır hafta birer gun arayla dedı canım çok sagol
Hayırlı olsun hamileliğiniz hayırla kucağınıza alın inşallah ben iğne de vurundum 12 gün kanda negatif gördüm adetime 4 gün vardı acaba geri pozitif olma ihtimali var mıdır siz ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu acaba

Klomen kullandım çiçeğim iğne kullanmadım ve klomeni kullandığım ilk ay hamile kaldım. 2 yumurtam çatlamıştı adetimin 10.günü çatlama zamanımdı. Şu an 6 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın 🤲🥰
Hayırlı olsun bebisiniz 10. Gun yumurtanız catlamismiydi. Sonrasında mi kaldınız detaylı yazarsanız çok mutlu olurum
Bende pazartesi kontrole gidicem ama 12. Günüm klomen kullandım bnde bu ay
Ya erken çatlayıp kaçırdıysam 12. Gun geçmi olur merak ettim

Hayırlı olsun bebisiniz 10. Gun yumurtanız catlamismiydi. Sonrasında mi kaldınız detaylı yazarsanız çok mutlu olurum
Bende pazartesi kontrole gidicem ama 12. Günüm klomen kullandım bnde bu ay
Ya erken çatlayıp kaçırdıysam 12. Gun geçmi olur merak ettim
Çiçeğim doktorun ilişki günlerini söylüyor herkesin çatlama dönemi farklı oluyor sormak istediklerini sir cevap atayım sana

Çiçeğim doktorun ilişki günlerini söylüyor herkesin çatlama dönemi farklı oluyor sormak istediklerini sir cevap atayım sana
Evet cnm gidinc3 öğrenicem mutlaka ama bnm derdim şeffaf akinti olunca adet sonrası acaba erkenmi çatladı yumurtalarım diye 😌
Doktora gittiğim gun nasipse 12. Günüm olucak doktor görür dimi orda çatlamak üzere olan yumurtayı yada çatlamış olan yumurtayı ikisini fark edebilirmi gittiğim gun geç kalmış olamayayım endişem o siz neler yaptınız bu ay

Evet cnm gidinc3 öğrenicem mutlaka ama bnm derdim şeffaf akinti olunca adet sonrası acaba erkenmi çatladı yumurtalarım diye 😌
Doktora gittiğim gun nasipse 12. Günüm olucak doktor görür dimi orda çatlamak üzere olan yumurtayı yada çatlamış olan yumurtayı ikisini fark edebilirmi gittiğim gun geç kalmış olamayayım endişem o siz neler yaptınız bu ay
Kuzum tamamen doktor yonlendiriyor ben kullandığım ay hamile kaldım doktor bakıyor çatlamaya yakın dönemde iki gün arka arkaya ilişki öneriyor

Hayırlı olsun hamileliğiniz hayırla kucağınıza alın inşallah ben iğne de vurundum 12 gün kanda negatif gördüm adetime 4 gün vardı acaba geri pozitif olma ihtimali var mıdır siz ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu acaba
bende adetime 4 gun kala testte öğrendim canım sonra kan verdım cıktı sukur ben ıgne vurunmadım ama

Klomen kullandım çiçeğim iğne kullanmadım ve klomeni kullandığım ilk ay hamile kaldım. 2 yumurtam çatlamıştı adetimin 10.günü çatlama zamanımdı. Şu an 6 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın 🤲🥰
amin canim cok sagol😍
Arkadaşlar ikiniz içinde hayırlı olsun. :) İğnesiz klomen tedavisi gören iki taze hamiş olarak ikinize de sorum var.
1. Bende pcos var böyle bir hastalığınız varmı sizinde?
2. Doktor klomeni adetin 5.günü günde 2 doz şeklinde kullanmam gerektiğini söyledi klomen bittikten kaç gün sonra yumurtlama oluyor?
3. Birde ilişki günlerini nasıl düzenlediniz? Yani klomen kullanırkende ilişki yaşadınız mı(tabi sorum regl bitimi sonrası için) yoksa hap bitene kadar hiç ilişki yaşamadınız mı?
4.Yumurtlamadan kaç gün sonra gebe olduğunuzu öğrendiniz?

Şimdiden çok teşekkürler.

Öncelikle yumurtlama herkeste farklı zamanlarda oluyor benim 10. Günümde olmuştu. Doktor gün verdi biz o günlerde ilişkiye girdik çiçeğim. Onun haricinde istediğiniz zaman birlikte olun ama bu günlerde özellikle iki gün arka arkaya aynı saatlerde ilişki önerdi adet günümde hamile oldugumu öğrendim:)

Arkadaşlar ikiniz içinde hayırlı olsun. :) İğnesiz klomen tedavisi gören iki taze hamiş olarak ikinize de sorum var.
1. Bende pcos var böyle bir hastalığınız varmı sizinde?
2. Doktor klomeni adetin 5.günü günde 2 doz şeklinde kullanmam gerektiğini söyledi klomen bittikten kaç gün sonra yumurtlama oluyor?
3. Birde ilişki günlerini nasıl düzenlediniz? Yani klomen kullanırkende ilişki yaşadınız mı(tabi sorum regl bitimi sonrası için) yoksa hap bitene kadar hiç ilişki yaşamadınız

canim ben adet 3.gunubde başladım klomene adet bitince de ilişki başladı doktora kontrole gıttım 7 si yumurtlama günüydü iki gün ilişki olsun dedı suan google gebelık hesaplamada tahmını hamıle kalma tarıhım de 7si gözüküyor. klomen kullanırkende ilişki oldu aynen. yumurtlama tarihininde sen hesaplıvan ve doktorun soyler zaten klomen bıtımınde gıdıcen ya yumurtana bakıcak ona gore de ılıskı olucak bız ılk iki gun ust uste sonra bır hafta boyunca bır gun arayla dedi🤗

Merhaba 🙏🏻 Kaset test yaptım fakat negatif regl de olmadım 🤷🏻‍♀️ Dört beş gün önce ovulasyon testim pik olup bir kaç saat sonra silikleşti acaba yumurtlama mı oldu diye düşünmeye de başladım kafam karıştı valla 🤦🏻‍♀️
Ovülasyon testinde her zaman 2. Çizgi çıkar zaten silikse normal o kan testi yaptırdın mı

Aaa
Yaptığımda iki çizgi birbiriyle aynı koyuluktaydı bi kaç saat sonra silikleşti o yüzden kafam karıştı. Bi hafta daha bekleyip regl olmazsam kan testi veririm diye düşündüm
Aaa gebe kalmış olabilirsin ovülasyon testi ile öğrenenleri okudum burda hadi inşallah 🙏

Bende öyle düşündüm ama bi kaç saat sonra yapınca silikleşti tekrar 😒
Saat 3 gibi felan en doğru saat bana göre hayırlısı yaa ben kafayı yedik vallahi bir an önce sağlıcakla gelse de minnoşlar kurtuksak bu dertlerden hayalet çizgilerden, hayali belirtilerden

Back
X