• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ignesiz Klomen kullananlar

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

mausiiiilein

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
52
29
88
37
Merhaba Selam Hanimlar,

Ignesiz Klomen Kullanan varmi?
positiv Sonucunuz varmi ignesiz ?
Adet döneminiz varsa her kac günde geliyor ve hangi günde klomeni basladiniz? 🙂
Ve kac Yumurta büyüdü ve Catladi ?

Bu Sorulari Cevaplarsaniz cok sevinirim ve diger Hanimlar icinde umut olur🙂❤️🤲🏻

aynen arkadaslar cevaplarnız cok onemli ben ikinciyi düşünüyorum olmdı şubattan beri doktor herhangı sıkıntı gormedı artik klomen verdı 5 gün içtim 8. güb gittigmde yumurtlarım çatlMıstı hatta kasıklarım sanki adet olucakmış gibi şiddetle kramplar girdi doktora gittim yumurtaların bıraz şiddetli çatlamış iki gün özellikle ilişki önerdi uyguladım adetime suan 4 gun kaldı sizce test yapsam cıkarmı adetim pembemsi renkte oluyo bıde ama karnım şişti sanki adet olucakmış gibi geliyo bana yine yardım edınn sizce test yapimmi bekleyimmi 🤗

aynen arkadaslar cevaplarnız cok onemli ben ikinciyi düşünüyorum olmdı şubattan beri doktor herhangı sıkıntı gormedı artik klomen verdı 5 gün içtim 8. güb gittigmde yumurtlarım çatlMıstı hatta kasıklarım sanki adet olucakmış gibi şiddetle kramplar girdi doktora gittim yumurtaların bıraz şiddetli çatlamış iki gün özellikle ilişki önerdi uyguladım adetime suan 4 gun kaldı sizce test yapsam cıkarmı adetim pembemsi renkte oluyo bıde ama karnım şişti sanki adet olucakmış gibi geliyo bana yine yardım edınn sizce test yapimmi bekleyimmi 🤗
Çatlayınca akıntı oldumu hissettiniz mi. Bende kullandım

Bende hiç akıntı olmadi ama ağrı çok oldu bacak kaşık bel. Şimdi göğüs ucu acıyor hepsi gecti

Merhaba. Ben bu ay ilk defa klomen kullandım en son kontrole gittiğimde yumurtaların iki tanesi 20 mm olmuştu ama hala çatlamamıştı. Doktor bi hafta 6 kere ilişkiye gir regl olmazsan test yap olursan 3. Gün gel dedi. Ovulasyon testi yaptım 2 kere çizgiler birbirine çok yakın çıktı ama hiç pik olmadı son3-4 gündür yapıyorum test neredeyse çizgi yok gibi. Hiç pil görmeden yumurtamın çatlama ihtimali var mı? Bi testimin resmini koydum lütfen cevap verir misiniz

Eklentiler

• DCFD02D6-4BFD-460B-97FF-77B5FAEE01BF.webp
    DCFD02D6-4BFD-460B-97FF-77B5FAEE01BF.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba. Ben bu ay ilk defa klomen kullandım en son kontrole gittiğimde yumurtaların iki tanesi 20 mm olmuştu ama hala çatlamamıştı. Doktor bi hafta 6 kere ilişkiye gir regl olmazsan test yap olursan 3. Gün gel dedi. Ovulasyon testi yaptım 2 kere çizgiler birbirine çok yakın çıktı ama hiç pik olmadı son3-4 gündür yapıyorum test neredeyse çizgi yok gibi. Hiç pil görmeden yumurtamın çatlama ihtimali var mı? Bi testimin resmini koydum lütfen cevap verir misiniz
Aynı durum bende de oldu, bu ay klomen kullandım son kontrolüm 18 ekim di 15 mm çıktı, günleri belirledi doktorum fakat ben ovilasyon testi ile takip ederken hiç pik olmadan silindi, doktorumun hesaplamasına göre 20 ekim çatlama günü

Aynı durum bende de oldu, bu ay klomen kullandım son kontrolüm 18 ekim di 15 mm çıktı, günleri belirledi doktorum fakat ben ovilasyon testi ile takip ederken hiç pik olmadan silindi, doktorumun hesaplamasına göre 20 ekim çatlama günü
Bu rengi ayrısı gibi ağrınun sebebi nedir sizce peki kimse cevap vermedi bir çok yere sordum ama

Merhaba Selam Hanimlar,

Ignesiz Klomen Kullanan varmi?
positiv Sonucunuz varmi ignesiz ?
Adet döneminiz varsa her kac günde geliyor ve hangi günde klomeni basladiniz? 🙂
Ve kac Yumurta büyüdü ve Catladi ?

Bu Sorulari Cevaplarsaniz cok sevinirim ve diger Hanimlar icinde umut olur🙂❤️🤲🏻
Merhaba; ben de şuan yaşadıgım durumu paylaşmak istiyorum.
Benim 2. Klomen kullanışım, ilkinde eşim covid oldugu için tedavi sonuçlanamadı. Bu ay 10 kasımda klomene 2 sabah 2 aksam olarak başladım 5 gün kullanıp 18 kasımda kontrole gittiğimde sağ yumurtalıkta 15mm sol yumurtalıkta 2 tane 13 mm yumurta oluşmuştu, doktorum 13 mm olanlar yetişirmi bilmiyorum ama 20 ekim çatlamış olur demişti, pko sendromu oludugum için çatlatma iğnesi vermedi, tavsiye etmediğini söyledi.6 aralık regl günüm olacagını olmaz ise test yapmam gerektiğini söyledi.

Bunun bir çok sebebi olabilir, en basitinden üşüttüğümüzde bile bu ağrıyı çekiyoruz,regl tarihiniz nedir
Bir de şunı söylemek istiyorum, ovilasyon testinde pik göremeyişinizin sebebi test bozuk olabilir bir de biliyorsunuz LH testlerinden 2 saat önce sıvı alımını durdurmak gerekiyor, seyreltmemesi açısından bu yüzden belki bunu gözden kaçırmıs olabilirsiniz

Merhaba test yaptınız mı ne durumdasınız:)

Merhabalar tecrübelerinize ihtiyacım var ilk kez üye oldum yazıyorum kusuruma bakmayın . Bu ay klomen kullandım adetimin 3. Günü başladım (15 Kasım bat) günde 2 tane içtim Klomen biteli 3 gün oldu doktor kontrole çağırmadı iğnede vermedi. Tahmini adetin kaçıncı günü yumurta çatlar bugün 10. Gün adetimin.

Klomen kullandım çiçeğim iğne kullanmadım ve klomeni kullandığım ilk ay hamile kaldım. 2 yumurtam çatlamıştı adetimin 10.günü çatlama zamanımdı. Şu an 6 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın 🤲🥰

Hayırlı olsun ne mutlu size sadece doktorun önerdiği 2 gün mü ilişkiye girdiniz

merhaba yaptım canım pozıtıf pazartesi doktora gıtcem beta da ozelde yaptırdım ama sadece test yaptırdım doktorum ayrı bı yerde çünkü oda perşembe aksamı yaptırdım 70.25 çıkmıştı 😍😍
Çok hayırlı olsun rabbim banada isteyen herkesede nasip etsin rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin

Back
X